mants118 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 και από τη δική μου τη σκοπιά μου φαίνεται λάθος αλλά καταλαβαίνω ότι θέλει να ταυτιστεί το όνομα του με τη πόλη περισσότερο παρά να πάρει ένα πρωτάθλημα άμεσα (άμεσα = του χρόνου).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Οπότε κατά πάσα πιθανότητα, κουβάς μέχρι τα 31 του. 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Λογικό σενάριο το ότι έμεινε! Δεν θα άφηνε την ομάδα που τον πίστεψε να φύγει! Για μένα δεν έπρεπε να πάρει όλα αυτά τα χρήματα ώστε να μείνει και ένα ποσό να μπορούν να τον πλαισιώσουν. Ας ελπίσουμε να γίνει ένας δεύτερος Νοβίτσκι! 1
Nevyn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Νομίζω πως ήταν λάθος μια επέκταση για τόσα πολλά χρόνια,ειδικά μετά τις βλακείς που έγινα με τον Μπογκντάνοβιτς.Αν ήθελε να μείνει ας έκανε μια επέκταση για πχ 2+1 χρόνια ώστε να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο μέλλον και να νιώθουν και μια πίεση και οι Μπακς για να βελτιώνουν την ομάδα συνέχεια. Ελπίζω να μην γίνει σαν το Garnett που έφαγε τα πιο καλά του χρόνια στην Μινεσότα 1
coyote2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Nevyn είπε Νομίζω πως ήταν λάθος μια επέκταση για τόσα πολλά χρόνια,ειδικά μετά τις βλακείς που έγινα με τον Μπογκντάνοβιτς.Αν ήθελε να μείνει ας έκανε μια επέκταση για πχ 2+1 χρόνια ώστε να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο μέλλον και να νιώθουν και μια πίεση και οι Μπακς για να βελτιώνουν την ομάδα συνέχεια. Ελπίζω να μην γίνει σαν το Garnett που έφαγε τα πιο καλά του χρόνια στην Μινεσότα Νομίζω το σουπερμαξ είναι μόνο πολλά χρόνια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 To τρώει το φαγάκι του...
coyote2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Αι Βασίλης κανονικός 12 ώρες πριν, mants118 είπε Κάτσε μπορεί να έρθει ο Χάρντεν. άμα τον καλέσουν για φαγητό
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, mants118 είπε Κάτσε μπορεί να έρθει ο Χάρντεν. Τότε είναι που θα σιγουρευτεί ότι δεν θα σηκώσουν τίποτα. 1
james9tito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Συμφωνω οτι -αν γινοταν- δεν επρεπε να παρει τοσα μπας και παρουν κανεναν αλλον σοβαρο παικτη. Κατα τα αλλα για καθε Νοβιτσκι που τελικα πηρε πρωταθλημα, υπαρχει και ενας Γκαρνετ, Μπαρκλευ,Τ-Mac, που χαραμισε τα καλα του χρονια σε κακες ομαδες.
mants118 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, james9tito είπε Συμφωνω οτι -αν γινοταν- δεν επρεπε να παρει τοσα μπας και παρουν κανεναν αλλον σοβαρο παικτη. Κατα τα αλλα για καθε Νοβιτσκι που τελικα πηρε πρωταθλημα, υπαρχει και ενας Γκαρνετ, Μπαρκλευ,Τ-Mac, που χαραμισε τα καλα του χρονια σε κακες ομαδες. Δεν μπορούν όλοι να πάρουν πρωτάθλημα, αλλά ναι βλέπεις όλα αυτά τα τεράστια ονόματα χωρίς αυτήν την επιβράβευση και αναρωτιέσαι σε ποια ομάδα θα μπορούσαν να είναι και τι καλύτερο θα μπορούσαν να είχαν κάνει. Για μένα είναι και ο εγωισμός του αστέρα ότι εγώ είμαι ο πυλώνας της ομάδας και εγώ είμαι το πρώτο όνομα στη πόλη.
Diinekis21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Έγω πάλι πιστεύω ότι θα φύγει σε ορίζοντα 2ετίας. Έτσι θα έχει και το super-max του και η ομάδα του δε θα τον χάσει χωρίς ανταλλάγματα.
coyote2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Έγω πάλι πιστεύω ότι θα φύγει σε ορίζοντα 2ετίας. Έτσι θα έχει και το super-max του και η ομάδα του δε θα τον χάσει χωρίς ανταλλάγματα. το στρατηγικό παίγνιο αυτό λέει
jp77s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Thresh είπε To τρώει το φαγάκι του... MVP στο κοντοσούβλι!
coyote2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, jp77s είπε MVP στο κοντοσούβλι! Έφαγε τον συμπαίκτη του.... Ξέρετε ποιον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα