Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τελικά οι Bucks τα έκαναν μαντάρα (;) μια ακόμα φορά και πιθανότατα ο Bogdan δεν πάει στο Milwaukee. To παρασκήνιο της υπόθεσης έχει πολύ ψωμί πάντως.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Οι lakers πώς πληρώνουν τόσους παίχτες; 

Δίνουν καλά λεφτά σε 3 και όσα παίρνει ο ένας από τους τρεις τόσο παίρνουν όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι σούπερσταρ και καλά! 

Δημοσ.

🤔 αισθάνομαι είναι μία ομάδα που έχει πολύ κακό προγραμματισμό ο μόνος παίκτης που τους έχεις κάτσει είναι ο Γιάννης Αν δείτε τα προηγούμενα draft που έχουν περάσει από την ομάδα έχουνε χάσει παίκτες που είχαν κάποια αξία και έχω καταλήξει σε άλλες ομάδες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εγω εχω μεινει λιγο πισω ως προς του παικτες διοτι δε παρακολουθω nba.Ενα ονειρο εχω να βρεθει ενας επενδυτης να παει chicago να μιλησει με jordan να πουλησει την ομαδα του τους charlot και να παρει ποσοστο στους bulls.Με σωστο σχεδιασμο σε 3 χρονια να γινουν οι μπουλς ομαδα που θα διεκδικησει πρωταθλημα.Ας γινει και χωρις τον jordan.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Καλησπερα παιδια εγω εχω μεινει λιγο πισω ως προς του παικτες διοτι δε παρακολουθω nba.Ενα ονειρο εχω να βρεθει ενας επενδυτης να παει chicago να μιλησει με jordan να πουλησει την ομαδα του τους charlot και να παρει ποσοστο στους bulls.Με σωστο σχεδιασμο σε 3 χρονια να γινουν οι μπουλς ομαδα που θα διεκδικησει πρωταθλημα.Ας γινει και χωρις τον jordan.

Ποσοστό έχει και στους Hornets αλλά γιατί να το κάνει αυτό; και σιγά μη πουλήσει την ομάδα ο τρέχον ιδιοκτήτης! Επίσης ότι είναι να κάνει στους bulls θα μπορούσε να το είχε κάνει και στην ομάδα του. 

Δημοσ.

Δεν εννοω να ειναι αυτος που θα παιρνει τις αποφασεις μονος του απλως θα εχει ενα ποσοστο.Να το κανει για το δεσιμο με την ομαδα που κατακτησε τα παντα.Πλειοψηφικο δε ειναι το ποσοστο που εχει στη ομαδα;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστο σχεδιασμο εννοεις του τυπου να παρακαλαει!!!!! τον πρωην παιχτη Τζορνταν Χειγουορντ  για να παιξει στην ομαδα του με 30 μυρια την χρονια.Ο ανθρωπος οσο μυθος ηταν σαν παιχτης το ακριβως αντιθετο ειναι σαν παραγοντας,εκτος κ αν τα κανει επιτηδες αυτα που κανει για να εχουμε να γελαμε.

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.

Νομίζω ό,τι δέσιμο έχει πχ. ο Bird με τη Βοστώνη, έχει και ο Jordan με τους Bulls. Δηλαδή ελάχιστο από τότε που τελείωσαν τις καριέρες τους. Τουναντίον και οι δύο είναι αφοσιωμένοι στις ομάδες του τόπου καταγωγής τους: Ιντιάνα ο ένας, Σάρλοτ ο άλλος (ελέω North Carolina).

Επιπλέον οι Bulls πέραν εκείνης της δεκαετίας του Jordan (και των άλλων, αφού δεν έπαιζε μόνος του) και ίσως ελάχιστων σεζόν με τον Rose, δεν έχουν να επιδείξουν κάτι άλλο συγκλονιστικό στην ιστορία τους. Πριν να πάει ο MJ στην ομάδα, ούτε οι κάτοικοι του Σικάγο δεν ασχολούνταν μαζί της.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Λόγω τραυματισμών, πρώην;

Δεν ειναι??? Κ χωρις τους τραυματισμους ενας συμπαθητικος παιχτης ηταν παντα,2 σκαλια κατω απ  τους κορυφαιους της λιγκας.Ειδικα τωρα με το βαρος των τραυματισμων τα 30 εκατομυρια σπαταλη για παρτη του θυμιζουν κατι σαν το ''Κονλει ο πιο ακριβοπληρωμενος παιχτης της λιγκας''.Βασικα δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση για το ανεκδοτο ''Παραγοντας Τζορνταν'',αυτα που γινονται στην ομαδα του χρονια τωρα φτανουν απο μονα τους.

Δημοσ.

To roster των Bucks έκλεισε για φέτος (με τον Γιάννη το μεγάλο ερωτηματικό) και μετά τις προσθήκες των Torrey Craig, DJ Augustin και Bryan Forbes η αρχική πεντάδα θα είναι κατά 99% Jrue-Middleton-Giannis-Lopez με την άλλη θέση στην αρχική πεντάδα να παίζεται μεταξύ DiVincenzo, Craig, και Forbes.

Σε σχέση με πέρσι οριακά παίζει να έχουν καλύτερη ομάδα κι αυτό λόγω σύγκρισης Bledsoe-Jrue και ότι στο 2 ο Craig και ο Forbes φέρνουν στο τραπέζι κάποια ειδικά χαρακτηριστικά που μπορούν  να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού. O Forbes έχει καλό σουτ και είναι μεγάλη τρύπα στην άμυνα, το ζητούμενο από αυτόν είναι να μπαίνει ζεστός και να ανοίγει την αντίπαλη άμυνα (κάτι που και εξαιτίας της εμμονής με το rotation του coach Bud δεν είδαμε πέρσι από αντίστοιχους παίχτες όπως ο Corver) ενώ ο Craig θεωρείται τίμιος αμυντικός και ως εκεί. Κάνεις παίχτης στο 2 δε φαίνεται να έχει το πλήρες πακέτο, κενό που υπήρχε και πέρσι όπου έπαιζαν εναλλάξ Matthews και DiVincenzo. Στο 5 εκεί που πέρσι υπήρχαν οι Lopez brothers τώρα υπάρχει Lopez-Portis...

Στα χαρτιά αμυντικά οι Bucks έχουν τη δυνατότητα να γίνουν απροσπέλαστοι με την περιφερειακή άμυνα του Jrue, την άμυνα στο lowpost του Γιάννη και την ευελιξία παιχτών όπως o Craig. Ερωτηματικό είναι αν ο Jrue θα αντέξει την πίεση για να τραβήξει το κουπί στο playmaking και αν ο 33άρης DJ Augustin βρει τον ρυθμό που είχε πριν 2 χρόνια στο Ορλάντο για να δώσει ουσιαστικές βοήθειες στον άσο. Προσωπικά βρίσκω ότι το μεγάλο αρνητικό αυτής της ομάδας είναι ότι δεν αλλάζει τα βασικά της χαρακτηριστικά, ίδιες τακτικά προσθαφαιρέσεις έκανε και πέρσι, που ίσως δείχνει ότι στο θέμα των plays φαίνεται ότι θα μείνει σε αυτό που είδαμε τις δύο τελευταίες σεζόν κάτι που αποδείχθηκε πέρα για πέρα αναποτελεσματικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...