Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και'γω, χαχα :mrgreen:

Αλλα λογικα με Πολ του χρονου, δεν εχουμε χρημα και για Χαουαρντ

Μακαρι βεβαια να βρισκαμε τροπο να εχουμε Πολ-Μελο-Αμαρε-Χαουαρντ

Πολ?? :fear:

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1676

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Να τις ξεχάσετε τις σούπερ ομάδες με το νέο CBA, αυτό το έκτρωμα που έφτιαξε ο Wade δεν ξαναγίνεται. CP3 και Howard θα πρέπει να αφήσουν τρελά λεφτά για να αλλάξουν φανέλα. Φυσικά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μεταγραφής τύπου Gasol, αλλά και πάλι η υπόλοιπη ομάδα μόνο με veteran's minimum θα μπορεί να συμπληρωθεί.

Από τις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η πρώτη αγωνιστική τα Χριστούγεννα :)

Δημοσ.

Τζαμάλ Κρόφορντ στους Μπούλς;

Πω της κακομοίρας θα γίνει φέτος.

Το ντίλ για τον Πόλ:

Lakers get: G Chris Paul

Hornets get: F Luis Scola, G Kevin Martin, G Goran Dragic, 1st and second round picks

Rockets get: F/C Pau Gasol

Και διαβάζω ότι θα κάνουν και ντού για Χάουαρντ οι Λέικερς.

Δημοσ.

Nα δώ με τι τεσσάρι θα παίζουν οι Λέϊκερς. Βέβαια αν πάρουν ΚΑΙ Χάουαρντ δεν ξέρω κατα πόσο θα τους χρειαστεί και 4. Κόμπε-Πόλ-Χάουαρντ-Αρτέστ με άλλον έναν μέτριο ρολίστα και τον Όντομ χτυπάνε άνετα πρωτάθλημα. Βέβαια δεν ξέρω και το τι καπνό φουμάρει ο προπονητής τους ο Μπράουν.

Μακάρι να ξυπνήσει και η Βοστώνη να φέρει κανέναν σκόρερ, ακούγεται για Άϊβερσον αλλά είναι ρίσκο.

Δημοσ.

Το ΝΒΑ μπλόκαρε τη μετακίνηση του Chris Paul από τους Hornets στους Lakers, αφού οι ιδιοκτήτες των υπόλοιπων ομάδων πίεσαν τον κομισάριο του ΝΒΑ David Stern να μην την εγκρίνει.

Δημοσ.

Ωραια, τωρα που βρηκαμε 5αρι - Τσαντλερ - χαλασαμε την μεταγραφη του Πολ για να τον παρουμε εμεις.

Αν κατσει, η 4αδα Πολ-Μελο-Αμαρε-Τσαντλερ ειναι για πρωταθλημα (ε, κανα Fields στο 2, και εχει ο Θεος)

Δημοσ.

Καλος ειναι αμυντικα ο Τσαντλερ, νταξει ρε μλκ τι να κανουμε, να διωξουμε Μελο-Αμαρε επειδη δεν παιζουν πολυ αμυνα? Μετα ποιος θα παιζει επιθεση.

Για να λεμε τα σωστα, εχουμε δει οτι τα super-teams ψιλοδουλευουν. Κοροιδευαμε το Μαιαμι αλλα πηγε τελικο και εχασε απο την πιο δεμενη και εμπειρη ομαδα του ΝΒΑ

Δημοσ.

Ηταν αρκετά χαμηλό το επίπεδο περσι, μια μεταβατική περιοδος αν θέλεις, βρηκαν ευκαιρία οι Μαβς και με 1 παιχτη που δεν έκανε και την καλύτερη σεζον της καριέρας του και 6 ρολίστες + 1 εμπειρο ολ σταρ πήραν το πρωτάθλημα. Φετος και παλι δεν θα ειναι στα φαβορι. Με τους Σελτικς του 2008 ή το Σικάγο του 2012 δεν θα εβλεπαν με τιποτα τελικό οι Μαιαμι, που σπρώχτηκαν κάπως απο τη διαιτησια. Ξερει ο Στερν απο αυτα...

Για να κανουν κατι καλό οι Νικς θα πρέπει να σοβαρευτουν πολύ στο αμυντικό κομματι στα πλειοφς οι Αντονι και Αμαρε αλλιως θα γίνουν ομαδα ρεγκιουλαρ σιζον όπως οι Φοινιξ του 2004-2005..

Δημοσ.

Μα δεν διαφωνω οτι πρεπει να σοβαρευτουμε αμυντικα αλλα ποια ειναι η λυση? Να διωξουμε τον Καρμελο για να παρουμε ποιον?

Απλα οι Σελτικς του 2008 που λες παλι δεν ειχαν Big-3?

Γενικα εγω δεν ειμαι κατα των super teams οπως ειναι η μοδα να εισαι. Ειμαι υπερ, αλλα σε λογικη Σελτικς. Δηλαδη κοιταω και τι μου ταιριαζει αλλα και τι ρολιστες εχω, οχι μονο την Αγια Τριαδα. Προφανως δεν μπορω να εχω 5 All Star αλλα μπορω να φροντισω οι υπολοιποι, τουλαχιστον, 7 παικτες μου να εχουν στοιχεια που να βοηθανε

Για το Σικαγο-2012 κανε λιγο υπομονη, εχουμε καποιες ενδειξεις και τους παω πολυ σαν ομαδα γιατι ειναι καλοδουλεμενη, αλλα υπομονη...

Δημοσ.

Oυτε και γω ειμαι κατα των big-3 ή τελοσπαντων των ομαδων με αρκετους σουπερ σταρ αρκεί ομως να ειναι σοβαροι. Οι Σελτικς ειχαν μια πολύ καλή 2αδα στα γκαρντ που ενιωθε από αμυνα ομως και τον Γκαρνετ που 15 χρονια τώρα μονο τις τουαλετες δεν καθαρίζει στις ομαδες που αγωνιζεται.. Τα ιδια λίγο πολύ ισχυουν και για Λεικερς και Σπερς που ειχαν σταρ αλλά και πολύ δεμένα σύνολα.

Γενικότερα η γενια Λε Μπρον δεν με εμπνεει και πολύ γιατι παιζει για το σταριλικι και το χρημα, η νεα γενια με Ροουζ, Ντουραντ κλπ ειναι απείρως πιο σοβαρη.

Βασικα τον προπονητη πρέπει να αλλαξει η ΝΥ οι παιχτες καλοι ειναι :P

To Σικαγο αν καταφέρει να φερει παιχτη στη θεση του Μπουζερ και ίσως εναν ακόμα καλό στο 1-2 δεν θα πιανεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...