~mxls~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μιλάμε για παιχνίδι τίτλου, και ορισμένοι παίχτες των LAL δεν κατέβηκαν ποτέ. Αντιθέτως οι Χιτ έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους. Απέχουν 2 νίκες απ'τον προορισμό, και από τη στιγμή που ισορρόπησαν το παιχνίδι στην ρακέτα, δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. 1
coyote2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Προσπάθησα στις 5 να το δω Έχω αρχίσει να τους γουστάρω Μπουκάρει και φάουλ
3DJIN Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 ολοι με χιτ πλεον για το 3-3,μακαρι να μην τα δωσει ολα ο φυδιας στο 6ο ματς ωστε να δουμε σιγουρα 7ο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε μάγκες σόρρυ. Ο Green ,o Morris ,o Kuzma k o Rondo απλά ανύπαρκτοι.Σε αυτό το γκειμ που έπρεπε να καταθέσουν ψυχή έκαναν το ακριβώς ανάποδο. Στη τελευταία διείσδυση ο Lb δε γινόταν να τελειώσει και πασαρε ορθώς έξω. Ο Davis καλός αλλά τραυματίστηκε. Ο James δύσκολα θα έχει ίδια ευστοχία στο τρίποντο στο επόμενο γκειμ. Να δωθεί παραπάνω χρόνος σε Jr αφού ο Green δεν τραβάει. Ο Kcp καλός , αλλά δεν αρκεί. Με Miami παίζουν.Μια average ομάδα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από Ggiorgos7
greekfragma Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Με Miami παίζουν.Μια average ομάδα. ναι αλλά, ΟΜΑΔΑ.
Edel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Ρε μάγκες σόρρυ. Ο Green ,o Morris ,o Kuzma k o Rondo απλά ανύπαρκτοι.Σε αυτό το γκειμ που έπρεπε να καταθέσουν ψυχή έκαναν το ακριβώς ανάποδο. Στη τελευταία διείσδυση ο Lb δε γινόταν να τελειώσει και πασαρε ορθώς έξω. Ο Davis καλός αλλά τραυματίστηκε. Ο James δύσκολα θα έχει ίδια ευστοχία στο τρίποντο στο επόμενο γκειμ. Να δωθεί παραπάνω χρόνος σε Jr αφού ο Green δεν τραβάει. Ο Kcp καλός , αλλά δεν αρκεί. Με Miami παίζουν.Μια average ομάδα. Αν βγάλεις στην άκρη λεμπρον και Ντέιβις που είναι διαγαλαξιακοι παίχτες, το Μαϊάμι έχει περισσότερες καλές μονάδες συγκριτικά με λεικερς. 5
greekfragma Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Θα σκάσω αν δεν το παρει το l.a 1
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 3DJIN είπε ολοι με χιτ πλεον για το 3-3,μακαρι να μην τα δωσει ολα ο φυδιας στο 6ο ματς ωστε να δουμε σιγουρα 7ο Είμαι Λέικερς αλλά πριν γίνω Λέικερς ήμουν πρώτα απ' όλα φίλος του αθλήματος. Μακάρι το 3-3 για να δούμε μεγάλο έβδομο τελικό. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από nzeppos 2
coyote2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Όταν πήραν το πρωτάθλημα στο Cleveland ήμουνα με τον αδύναμο και χάρηκα τόσο πολύ που ο αδύναμος πήρε το πρωτάθλημα. Τώρα ειμαι Lakers αλλά άρχισα να είμαι πάλι με τον αδύναμο 2
Diinekis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Ο αδύναμος όμως στη δεκαετία που διανύουμε είναι οι Lakers με 2 συμμετοχές στα play-offs ενώ το Miami έχει 4 τελικούς και 2 κούπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα