Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευκολάκι αυτό με τον πάγκο, μόνο που μου λείπουν αλλα $23-53k :ρ κι υποπτεύομαι πως κάποιος θα το πάρει είδηση :D

Για τα play off: Δυστυχώς όχι, μόνο προτεραιότητα...

Κι εμένα δε μου φάνηκε ακριβό το εισιτήριο, πχ θα πήγαινα σιγουράκι σε αγώνες με Boston, Chicago, Dirk (sorry mavs), NY, Miami, Lakers, Orlando, Thuder, San antonio και αν υπήρχε καμία 'εκπληξη, επομένως αν έπαιρνα τα σιγουρα 10-12 εισιτήρια, βγαίνει στα ίδια και χωρίς να μπορώ να διαλέξω θέση :D Κι αν δω ότι ξενερώνω, μεταφέρω και τα ίδια δέκα παιχνίδια για την επόμενη σεζον και πουλάω τα υπόλοιπα, επομένως μου πέφτει πάρα πολύ το κόστος.

Βασικά, τώρα περιμένω να λήξει το λοκάουτ, για να δούμε πως πάνε οι πωλήσεις μπας και κάνουν καμιά προσφορά, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο.

Δημοσ.

Η βλακεία είναι οτι θα πρέπει να αντέξεις τον paul και τους υπόλοιπους, πιστευω θα ρουτινιάσεις αν πας εστω και στα μισα εντός εδρας αλλά οπως είπες θα πηγαινεις για τους αντιπαλους. Καλα πλει οφ μονο 1ο γύρο θα δεις οποτε δεν θα ειναι πολλά τα χρήματα για 2-3 παιχνιδια.

Δημοσ.

Με το σίζον τίκετ, έχεις πρόσβαση και στα πάρτις της ομάδας πριν τους αγώνες ;ρ για να μη βαριέσαι... Πίνεις 2 μπύρες και αράζεις μετά και βλέπεις το ματς και τις αμερικανιές :)

Και για εμένα, που θα έπαιρνα cable tv, για μπάσκετ, είναι τρελή προσφορά, διότι δεν κάθομαι ποτέ να δω πάνω από 2-3 παιχνίδια την εβδομάδα. Επομένως ένα της Πανάθας στο euroleague και ένα-δύο ζωντανά με τους κουλούς και δε θα πάρω τηλεόραση.

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα αύτο το mail απο το subscription του site των Celtics, άρα έχουν επίσημα ακύρωση των δύο πρώτων εβδομάδων:

Work Stoppage Update

Dear Celtics Fan,

Despite negotiation efforts, the NBA has not yet reached a new collective bargaining agreement with the players union. Unfortunately, we have reached a point in the calendar where it is not feasible to begin the regular season on time, resulting in the cancellation of the first two weeks of the season including games through November 14, 2011.

We cannot stress enough how much we value you, our most loyal fans, and we will continue to keep you updated and informed on any related developments over the coming weeks.

Thank you again for your support and your continued loyalty to the Boston Celtics.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δορυφορικά live αγώνες NBA (κατά προτίμηση HD) που θα βλέπουμε φέτος; canal+; και Al Jazeera φαντάζομαι αν και δεν πιάνουμε τα δύο HD κανάλια τους εδώ Ευρώπη...

Δημοσ.

C+ HD (Cyfra)

NBA TV (Al Jazeera Sports 7W νομίζω)

JSC Sports 1 HD

JSC Sports 2 HD (κάπου είναι διάσπαρτα αυτά τα 2,αν έχεις μεγάλο πιάτο τα πιάνεις)

Δημοσ.

C+ HD (Cyfra)

NBA TV (Al Jazeera Sports 7W νομίζω)

JSC Sports 1 HD

JSC Sports 2 HD (κάπου είναι διάσπαρτα αυτά τα 2,αν έχεις μεγάλο πιάτο τα πιάνεις)

πρέπει να παλέψεις τον Nilesat στις 7W :huh:

Δημοσ.

Μονο Μπαινουμ;;; Δεν θελω να παει στους Λεικερς, θα προτιμουσα να τον εβλεπα στους ΝΥ.

Και'γω, χαχα :mrgreen:

Αλλα λογικα με Πολ του χρονου, δεν εχουμε χρημα και για Χαουαρντ

Μακαρι βεβαια να βρισκαμε τροπο να εχουμε Πολ-Μελο-Αμαρε-Χαουαρντ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...