nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Τίμια άποψη, οπωσδήποτε πιο ενδιαφέρουσα από τις παραδοσιακές αηδίες που γράφουν τα γνωστά ελληνικά αθλητικά site: 6
Diinekis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Τίμια άποψη, οπωσδήποτε πιο ενδιαφέρουσα από τις παραδοσιακές αηδίες που γράφουν τα γνωστά ελληνικά αθλητικά site: Ωραία εκπομπή! Δε την ήξερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 On 14/09/2020 at 11:06, nzeppos said: Τίμια άποψη, οπωσδήποτε πιο ενδιαφέρουσα από τις παραδοσιακές αηδίες που γράφουν τα γνωστά ελληνικά αθλητικά site: Δεν είπαν και κάτι πάντως, 70% χαβαλές (ίσως και παραπάνω) και το υπόλοιπο 30% κάτι που το σκέφτονται έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλοι... 3
mants118 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 στην αρχή τους πήρα κι εγώ στα σοβαρά λίγο αλλά μετά είδα ότι όντως δεν είπαν και τίποτα το ιδιαίτερο.
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι, είναι καθαρά για χαβαλέ η φάση. Για σοβαρή ανάλυση σχετικά με το ΝΒΑ δεν πιστεύω να περιμένετε να τα μάθετε από ελληνικό site/podcast/εκπομπή Youtube. Το μόνο που βάζω στη λίστα των εξαιρέσεων είναι το basketballguru, αλλά δεν έχει καθημερινή ενημέρωση για τέτοια θέματα. Οι συγκεκριμένοι του βίντεο (που κι εγώ χθες ανακάλυψα το κανάλι τους) απλώς λένε τη γνώμη τους χωρίς να προσπαθούν να το παίξουν επιστήμονες όπως άλλοι ντόπιοι επαγγελματίες αθλητικογράφοι. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από nzeppos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, απλά δεν μπήκα προετοιμασμένος γι' αυτό, αλλιως τα βλέπω και τα 21 μονοκοπανιά. 😛 1
st2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) τα παιδια ειναι stand up comedians επειδη εχω δει αρκετά podcasts τους καλυτερα να τους δειτε ως διασκεδαση και οχι ως ενημερωση απλα το συμπερασμα ειναι οτι οποιος παρακολουθει ΝΒΑ εχει μια αποψη και δεν ειναι σαν τους δημοσιογραφους στα ελληνικα μεσα που δεν βλεπουν καν τα 9λεπτα και περισπούδαστα κάνουν ανάλυση Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από st2 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Νομίζω για ενημέρωση περι ΝΒΑ το καλύτερο ειναι το The Ringer και τα podcasts του. Σε ελληνικό υπήρχε το TheBallHog που ήταν ερασιτεχνική δουλειά (και παλιοτερα το Buzzer Beater για τους μερακλήδες) αλλα νομίζω τα παιδιά το σταμάτησαν. Το Basketball Guru είναι πολύ καλό αλλά τελείως παρεϊστικο και όσοι συνεργάζονται μαζί τους το κάνουν απο την κ@υλα τους γιατί χρήμα δεν... 1
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Νομίζω για ενημέρωση περι ΝΒΑ το καλύτερο ειναι το The Ringer και τα podcasts του. Σε ελληνικό υπήρχε το TheBallHog που ήταν ερασιτεχνική δουλειά (και παλιοτερα το Buzzer Beater για τους μερακλήδες) αλλα νομίζω τα παιδιά το σταμάτησαν. Το Basketball Guru είναι πολύ καλό αλλά τελείως παρεϊστικο και όσοι συνεργάζονται μαζί τους το κάνουν απο την κ@υλα τους γιατί χρήμα δεν... Θα συμφωνήσω. Σε σοβαρό επαγγελματικό επίπεδο δυστυχώς δεν υπάρχει, ούτε και νομίζω υπήρξε ποτέ κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Στα μεγάλα site τα περισσότερα άρθρα επικαιρότητας είναι συνήθως ανυπόγραφα και στερούνται ουσίας (απλώς παραθέτουν νούμερα) ενώ οι... γνωστοί μπασκετικοί που βρίσκονται στην πιάτσα δεκαετίες απλώς γράφουν ό,τι τους κατέβει ανά περίοδο στην κούτρα τους, ανάλογα με ποιον θέλουν να σιγοντάρουν. Πιθανολογώ ότι απλώς απευθύνονται στο αντίστοιχο κοινό που δεν ζητάει κάτι περισσότερο. Οι υπόλοιποι, οι πιο υποψιασμένοι, ενημερώνονται από τα site που είπες. Για το BG, αν το έχω καταλάβει καλά πρακτικά είναι ο πνευματικός απόγονος των άλλων δύο ελληνικών site. Υπάρχει πολύ μεράκι και γνώση, αλλά δεν ξέρω πόσο scale up μπορεί να γίνει για να παρουσιάζει περισσότερα/συχνότερα νέα χωρίς να χάσει την ποιότητά του, να κάνει περισσότερες συνεντεύξεις κλπ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από nzeppos
Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν είπαν και κάτι πάντως, 70% χαβαλές (ίσως και παραπάνω) και το υπόλοιπο 30% κάτι που το σκέφτονται έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλοι... Ετσι, Χαβαλε κανουν απλα, απο γνωσεις δεν πλησιαζουν καν εναν μεσο μπασκετικό φίλαθλο. Καλοδεσχουμενη φυσικα η εκπομπη τους. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από Chrisxxx
greekfragma Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες μόλις έγινε ολικό black out σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Αντεμπάγιο κατέβασε τον γενικό.απέναντι σε ΠΟΙΟΝ? σε ΚΑΡΦΩΜΑ του TATUM 2 κεφάλια πάνω από το στεφάνι! .....τρομακτικό stop σε ακόμα πιο τρομακτικό σημείο. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.......ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. Το είδα μόλις live και ΦΩΝΑΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από greekfragma 2 2
Edel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Τώρα πάμε για μεγάλη πρόκριση ναγκετς. Ο Murray είναι σεληνιασμενος πρώτο ημίχρονο
~mxls~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Καλά έκαναν στους αχώνευτους. Το τουπέ σας και σε άλλη παραλία κύριοι. ΣΑΑΑΑΣ ΠΟΝΑΕΙΙΙΙ ΤΟ ΝΤΕΕΕΕ ΝΒΕΡ 5
Weiss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Το Ντένβερ να γίνει παράδειγμα στους Μπακς για το πως θα πλαισιώσεις τον καλύτερο σου παίκτη. Θα είναι ντροπή να μη βγει mvp των playoffs ο Jocic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα