Komorias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 http://www.contra.gr/Basketball/Europe/besiktas/prosgeiwsh-mpraiant-sthn-mpesiktas.1195470.html whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatfc????????????????
Komorias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Dze-VA2QCRo&feature=related
Psyx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ποιο καλό παιδί μπορεί να με ενημερώσει τις προηγούμενες χρονιές σε ποιον ευρωπαϊκό δορυφορικό πάροχο μπορούσες να δεις παιχνίδια NBA ζωντανά; με συνδρομή φυσικά
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 και canal+ deportes ισπανικο, με αγγλικα στις μεταδοσεις και καλυτερη ποιοτητα, απο το πακετο premiere
Psyx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 thanx παίδες... φαντάζομαι ότι τα μπουκέτα αυτά έπαιζαν και HD σε live NBA αγώνες ε; μήπως και 3D HD ή αυτό μόνο σε USA;
Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για HD βασικά, απλά πληρώνεις το League Pass και αν έχεις laptop, ή συνδέσεις με κάποιο τρόπο το PC με την TV σου μέσω HDMI βλέπεις σε ποιότητα HD. Εγώ έτσι το κάνω.
Psyx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για HD βασικά, απλά πληρώνεις το League Pass και αν έχεις laptop, ή συνδέσεις με κάποιο τρόπο το PC με την TV σου μέσω HDMI βλέπεις σε ποιότητα HD. Εγώ έτσι το κάνω. ναι αλλά δεν συμφέρει αν έχεις ήδη δορυφορική εγκατάσταση... π.χ. Al Jazeera έχει ~150 ευρώ η ετήσια συνδρομή (ή 25 ευρώ "δανεική" συνδρομή ) με 10 κανάλια και τα μεγαλύτερα sport events... τόσο περίπου είχε και το full league pass για την περσινή περίοδο, μόνο για NBA... απλά δεν ξέρω αν το Al Jazeera έπαιζε όλους τους αγώνες του NBA ζωντανά και όχι σε μαγνητοσκόπηση;
Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Η διαφορά του League Pass ήταν οτι με 25€, μπορούσες να γυρίσεις πίσω σε οποιοδήποτε σημείο του live αγώνα και να το ξαναδείς, και επιπλέον είχε όλους τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας για να παρακολουθήσεις ζωντανά, και μαγνητοσκόπηση όλους των προηγουμένων ημερών. Όλα αυτά για ολόκληρη την χρονιά, και με την official περιγραφή απο τους σχολιαστές του TNT/ESPN/CSN.
nikos21aek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει 25 το league pass.Τόσο έχει στην μέση των play off.Νομίζω 60+60(regular+playoff) βγαίνει το απλό και 90+90 το καλό το πακέτο.
insomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σεις, θέλω να το μοιραστώ με κάποιους που θα με νιώσουν και επειδή οι φίλοι μου δε νιώθουν από μπάσκετ, το γράφω εδώ. Το έχω αποφασίσει και την επόμενη εβδομάδα που πληρώνομαι παίρνω το σιζον τικετ μου. Στους hornets (όχι ότι καλύτερο, αλλά θα βολευτώ), ελπίζω να φτάσουν στα πλέι οφ
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σεις, θέλω να το μοιραστώ με κάποιους που θα με νιώσουν και επειδή οι φίλοι μου δε νιώθουν από μπάσκετ, το γράφω εδώ. Το έχω αποφασίσει και την επόμενη εβδομάδα που πληρώνομαι παίρνω το σιζον τικετ μου. Στους hornets (όχι ότι καλύτερο, αλλά θα βολευτώ), ελπίζω να φτάσουν στα πλέι οφ ......... Nεα Ορλεανη είσαι κουφαλα;;; Αντιπαθητική ομαδα, κυρίως λόγω paul αλλά και πάλι περνάς επισήμως στη λίστα των αντιπαθητικών μελών του φόρουμ Εψαξες διάζωμα; Είναι λίγο κωλοπιάσιμο τα διαρκείας στις καλές θέσεις από οτι είχα δει παλιοτερα. Και γω σκέφτομαι να παρω στον Αρη, στην 8 ή την 4. Ετσι για να ζηλεύεις
Psyx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 άντε να μοιραστώ κι εγώ τον πόνο μου δημοσιογραφική διαπίστευση στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες του εξάστερου πάντως για τις τιμές του full league pass, όπως τα λέει ο nikos21aek είναι...
insomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 πςςςςς στην Ελλάδα είχα κάρτα διαιτητή κι έμπαινα στο γήπεδο, σε οποιοδήποτε γήπεδο, σε οποιοδήποτε αγώνα... Είναι ο μόνος λόγος για να γίνεις διαιτητής. Για εδώ στο σούπερντομ, έχω διαλέξει πάνω διάζωμα, στο κέντρο του γηπέδου $1200 για όλη τη σεζόν, 36 παιχνίδια, από τα οποία μπορώ να μεταφέρω 10 του χρόνου και κάθε φορά που δεν πηγαίνω γήπεδο μπορώ να το πουλάω το εισιτήριο περίπου $80-100 και θα πηγαίνω μ' ένα φίλο. Επομένως βασιλικά...
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Tι ειναι αυτα ρε;;;; Τι φλωριες ειναι αυτες; Σε λιγο θα μας πεις οτι ετοίμασες και χαρτόνι i love paul.... Φερσου σαν γνησιος Ελληνας. Θα παρεις το πιο φθηνο διαρκείας και κρυφα θα καθεσαι πίσω από τον παγκο της ομαδας και θα λες στον προπονητη τι να κανει και αν δεν σε ακουει θα χτυπας το πλεξι γκλας και επειδη δεν εχει πλεξιγκλας θα του χώνεις καμια σφαλιαρα που και που, εναλλακτικα αν είσαι χουλιγκανος και δεν αγαπας την ομαδα θα πηγαινεις πίσω απο τον παγκο των αντιπάλων και θα τους φτύνεις. Καλη τιμουλα, εχει και πλει οφ μεσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα