Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ποιο καλό παιδί μπορεί να με ενημερώσει τις προηγούμενες χρονιές σε ποιον ευρωπαϊκό δορυφορικό πάροχο μπορούσες να δεις παιχνίδια NBA ζωντανά; με συνδρομή φυσικά :X

Δημοσ.

thanx παίδες... φαντάζομαι ότι τα μπουκέτα αυτά έπαιζαν και HD σε live NBA αγώνες ε; μήπως και 3D HD ή αυτό μόνο σε USA;

Δημοσ.

Για HD βασικά, απλά πληρώνεις το League Pass και αν έχεις laptop, ή συνδέσεις με κάποιο τρόπο το PC με την TV σου μέσω HDMI βλέπεις σε ποιότητα HD. Εγώ έτσι το κάνω.

Δημοσ.

Για HD βασικά, απλά πληρώνεις το League Pass και αν έχεις laptop, ή συνδέσεις με κάποιο τρόπο το PC με την TV σου μέσω HDMI βλέπεις σε ποιότητα HD. Εγώ έτσι το κάνω.

ναι αλλά δεν συμφέρει αν έχεις ήδη δορυφορική εγκατάσταση... π.χ. Al Jazeera έχει ~150 ευρώ η ετήσια συνδρομή (ή 25 ευρώ "δανεική" συνδρομή :X) με 10 κανάλια και τα μεγαλύτερα sport events... τόσο περίπου είχε και το full league pass για την περσινή περίοδο, μόνο για NBA... απλά δεν ξέρω αν το Al Jazeera έπαιζε όλους τους αγώνες του NBA ζωντανά και όχι σε μαγνητοσκόπηση;

Δημοσ.

Η διαφορά του League Pass ήταν οτι με 25€, μπορούσες να γυρίσεις πίσω σε οποιοδήποτε σημείο του live αγώνα και να το ξαναδείς, και επιπλέον είχε όλους τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας για να παρακολουθήσεις ζωντανά, και μαγνητοσκόπηση όλους των προηγουμένων ημερών. Όλα αυτά για ολόκληρη την χρονιά, και με την official περιγραφή απο τους σχολιαστές του TNT/ESPN/CSN.

Δημοσ.

Ρε σεις, θέλω να το μοιραστώ με κάποιους που θα με νιώσουν και επειδή οι φίλοι μου δε νιώθουν από μπάσκετ, το γράφω εδώ.

Το έχω αποφασίσει και την επόμενη εβδομάδα που πληρώνομαι παίρνω το σιζον τικετ μου.

Στους hornets (όχι ότι καλύτερο, αλλά θα βολευτώ), ελπίζω να φτάσουν στα πλέι οφ :-)

Δημοσ.

Ρε σεις, θέλω να το μοιραστώ με κάποιους που θα με νιώσουν και επειδή οι φίλοι μου δε νιώθουν από μπάσκετ, το γράφω εδώ.

Το έχω αποφασίσει και την επόμενη εβδομάδα που πληρώνομαι παίρνω το σιζον τικετ μου.

Στους hornets (όχι ότι καλύτερο, αλλά θα βολευτώ), ελπίζω να φτάσουν στα πλέι οφ :-)

......... Nεα Ορλεανη είσαι κουφαλα;;; :-D

Αντιπαθητική ομαδα, κυρίως λόγω paul αλλά και πάλι περνάς επισήμως στη λίστα των αντιπαθητικών μελών του φόρουμ :P Εψαξες διάζωμα; Είναι λίγο κωλοπιάσιμο τα διαρκείας στις καλές θέσεις από οτι είχα δει παλιοτερα.

Και γω σκέφτομαι να παρω στον Αρη, στην 8 ή την 4. Ετσι για να ζηλεύεις :P

Δημοσ.

άντε να μοιραστώ κι εγώ τον πόνο μου ^_^

δημοσιογραφική διαπίστευση στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες του εξάστερου mrgreen.png

πάντως για τις τιμές του full league pass, όπως τα λέει ο nikos21aek είναι...

Δημοσ.

πςςςςς

στην Ελλάδα είχα κάρτα διαιτητή κι έμπαινα στο γήπεδο, σε οποιοδήποτε γήπεδο, σε οποιοδήποτε αγώνα... Είναι ο μόνος λόγος για να γίνεις διαιτητής.

Για εδώ στο σούπερντομ, έχω διαλέξει πάνω διάζωμα, στο κέντρο του γηπέδου $1200 για όλη τη σεζόν, 36 παιχνίδια, από τα οποία μπορώ να μεταφέρω 10 του χρόνου και κάθε φορά που δεν πηγαίνω γήπεδο μπορώ να το πουλάω το εισιτήριο περίπου $80-100 και θα πηγαίνω μ' ένα φίλο. Επομένως βασιλικά...

Δημοσ.

Tι ειναι αυτα ρε;;;; Τι φλωριες ειναι αυτες; Σε λιγο θα μας πεις οτι ετοίμασες και χαρτόνι i love paul.... Φερσου σαν γνησιος Ελληνας. Θα παρεις το πιο φθηνο διαρκείας και κρυφα θα καθεσαι πίσω από τον παγκο της ομαδας και θα λες στον προπονητη τι να κανει και αν δεν σε ακουει θα χτυπας το πλεξι γκλας και επειδη δεν εχει πλεξιγκλας θα του χώνεις καμια σφαλιαρα που και που, εναλλακτικα αν είσαι χουλιγκανος και δεν αγαπας την ομαδα θα πηγαινεις πίσω απο τον παγκο των αντιπάλων και θα τους φτύνεις.

Καλη τιμουλα, εχει και πλει οφ μεσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...