Xero1991 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, skiabox είπε Τον Zion Williamson πως τον βλέπετε μέχρι στιγμής; Φαίνεται να έχει potential, αλλά imo πρέπει να χάσει κιλά. Πάντως δεν έχω μπει στο hype train όπως πολλοί. Βασικά το hype train του με κάνει λίγο να τον "αντιπαθώ". και μιας και λέμε για τον χοντρούλη μας, χτες το ξεφτίλισαν με τις άμυνες. Και εκεί που πήγαινε καρφί για τεράστιο όβερ, έρχεται το 4ο και πετούσαν τούβλα. Τουλάχιστον πιάσαμε το under Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από Xero1991
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, Xero1991 είπε Φαίνεται να έχει potential, αλλά imo πρέπει να χάσει κιλά. Πάντως δεν έχω μπει στο hype train όπως πολλοί. Βασικά το hype train του με κάνει λίγο να τον "αντιπαθώ". και μιας και λέμε για τον χοντρούλη μας, χτες το ξεφτίλισαν με τις άμυνες. Και εκεί που πήγαινε καρφί για τεράστιο όβερ, έρχεται το 4ο και πετούσαν τούβλα. Τουλάχιστον πιάσαμε το under Εγώ είναι η πρώτη φορά που άρχισα να παρακολουθώ ματς κάποιου άλλου εκτός από τον Γιάννη, ακριβώς για την ποικιλία κινήσεων που έχει. Και το hype ποτέ δεν είναι τυχαίο. Μην το υποτιμάς.
coyote2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 3/2/2020 στις 5:52 ΜΜ, skiabox είπε Εγώ είναι η πρώτη φορά που άρχισα να παρακολουθώ ματς κάποιου άλλου εκτός από τον Γιάννη, ακριβώς για την ποικιλία κινήσεων που έχει. Και το hype ποτέ δεν είναι τυχαίο. Μην το υποτιμάς. Ρε συ κι εγω με τους ροκετς.... έβαλα να το δω το ΣΚ. Μοιάζει να μην τον πλησιάζουν, τους εκτοπίζει και επίσης τινάζεται απίθανα
NickTheQuick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, panostom είπε Στιγμες παραφροσυνης
NickTheQuick Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Jokic leads short-handed Nuggets past Jazz 98-95 31 π, 21ρ, 10 α με κύριο αντίπαλο το Γκομπέρ 2
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε Jokic leads short-handed Nuggets past Jazz 98-95 31 π, 21ρ, 10 α με κύριο αντίπαλο το Γκομπέρ Σιχαίνομαι του παίκτες που δεν πηδάνε εφημερίδα και που σιχαίνονται το γυμναστήριο.
nzeppos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Ο συγκεκριμένος όμως έχει αντίληψη γηπέδου επιπέδου Larry Bird. 4
coyote2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 πάμε λίγο δυνατά να μας το κλείσουν.... μη λυπάστε...
~mxls~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 https://twitter.com/ShannonS_Burner/status/1225532088230780930?s=19 Μινγουάιλ, ισοπέδωση ξανά από Γιάννη στους σίξερς, αλλά δεν έχει τρίποντο τι να τον κάνεις. 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ο Γιάννης μάζεψε όλους του ψηλούς για το ALL STAR τι έγινε! Ήθελα για την φάση να πάρει ο LeBron τον Ingram!!
~mxls~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Ο goat μίλησε, ΚΛΟΠΗ ΡΕΕΕ Αλήτη τονοφαν σνιτσελ, σε ψάχνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα