Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μην διαβαζω για το Λεμπρον. Τι εννοουμε δεν ξεχωριζε σωματικα? Γιατι εγω θυμαμαι να τρεχει πανω κατω το γηπεδο χωρις σταματημο, να κανει 6-7 ανεμομυλους, ποσταρισμα με βαρυτερους αντιπαλους και εκεινος ελαφρυτερος τοτε , να παιζει 48 λεπτα και να πηγαινει τελικους κλπ κλπ . Για να τα κανεις αυτα εισαι θαυμα της φυσης σωματικα .

Εδω το παληκαρι δεν εχει καν γραμμωση στα χερια. 

• Like 1
  • Απαντ. 23,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1647

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, james9tito είπε

Παιδια μην διαβαζω για το Λεμπρον. Τι εννοουμε δεν ξεχωριζε σωματικα? Γιατι εγω θυμαμαι να τρεχει πανω κατω το γηπεδο χωρις σταματημο, να κανει 6-7 ανεμομυλους, ποσταρισμα με βαρυτερους αντιπαλους και εκεινος ελαφρυτερος τοτε , να παιζει 48 λεπτα και να πηγαινει τελικους κλπ κλπ . Για να τα κανεις αυτα εισαι θαυμα της φυσης σωματικα .

Εδω το παληκαρι δεν εχει καν γραμμωση στα χερια. 

Αυτό το έκανε και με 15+ σεζόν στην πλάτη του. Και αυτό είναι πιο εντυπωσιακό.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Αυτό το έκανε και με 15+ σεζόν στην πλάτη του. Και αυτό είναι πιο εντυπωσιακό.

Ακομη και τωρα τον βλεπεις σε κατι ματς της regular που εμφανως παιζει συντηρητικα και βαζει 15 ποντους με 15 ασιστ . Ενταξει προσοντα, ταλεντο , σωμα αλλα εχει και το court vision του Nash 

Δημοσ.

Βασικά λογικό ήταν να φοβάται και να μην μπορεί παίξει όπως θα ήθελε και ο ίδιος. 

Το μη λογικό είναι ο τρόπος που παρουσίασαν την απόδοσή του τα sites. Λες και είδαμε κάποιο υπερθέαμα. Τον έπαιζαν άμυνα από τα 3 μέτρα απόσταση. 

Δημοσ.

Μάριο Χεζόνια, ναι αυτός ο τύπος που στους Νικς πούλαγε μαγκιές στον Γιάννη.

Σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο κουκλίτσα μου.

Screenshot_434.jpg

Screenshot_433.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Μάριο Χεζόνια, ναι αυτός ο τύπος που στους Νικς πούλαγε μαγκιές στον Γιάννη.

Σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο κουκλίτσα μου.

Screenshot_434.jpg

Screenshot_433.jpg

Αυτός είναι καλός για συνεντεύξεις στη πράσινη. Μέχρι εκεί 

• Like 1
Δημοσ.

Di Vincenzo εξαιρετικός, έχει δουλέψει φουλ, και πολύ γυμναστήριο. Βασικός. Αν τα λεφτά του βλάκα του Bledsoe τα είχαν δώσει στον Brogdon θα ήταν αλλιώς τα πράγματα στα playoff.

Δημοσ.
Στις 24/1/2020 στις 8:07 ΠΜ, ~mxls~ είπε

Δολοφονούσε στεφάνια κατά κύριο λόγο.

Lol μαν!

Στείλε mail στον Ray Allen (που ήταν παιχταράς btw) με θέμα Kobe να μη κοιμηθεί για καμιά βδομάδα.

Δημοσ.

Δεν ήταν για τέτοιο λεβελ ο Ρέι.

Κακοποίηση στεφανιών ο άλλος, σε δεκάδες ματς, αλλά βλέπω τη γενιά των μούσια, μπουκερ, τρέι γιανγκ και λέω που να'ξερα. Ο Κομπι έπαιζε άμυνα σαν σκυλί.

Δημοσ.

Παιδες, σαν χθες τον έβλεπα πρώτη σεζόν. Και απόψε λογικά περνάει στο #3 των σκόρερς regular season. ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΡΕΕΕ

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...