james9tito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Παιδια μην διαβαζω για το Λεμπρον. Τι εννοουμε δεν ξεχωριζε σωματικα? Γιατι εγω θυμαμαι να τρεχει πανω κατω το γηπεδο χωρις σταματημο, να κανει 6-7 ανεμομυλους, ποσταρισμα με βαρυτερους αντιπαλους και εκεινος ελαφρυτερος τοτε , να παιζει 48 λεπτα και να πηγαινει τελικους κλπ κλπ . Για να τα κανεις αυτα εισαι θαυμα της φυσης σωματικα . Εδω το παληκαρι δεν εχει καν γραμμωση στα χερια. 1
~mxls~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, james9tito είπε Παιδια μην διαβαζω για το Λεμπρον. Τι εννοουμε δεν ξεχωριζε σωματικα? Γιατι εγω θυμαμαι να τρεχει πανω κατω το γηπεδο χωρις σταματημο, να κανει 6-7 ανεμομυλους, ποσταρισμα με βαρυτερους αντιπαλους και εκεινος ελαφρυτερος τοτε , να παιζει 48 λεπτα και να πηγαινει τελικους κλπ κλπ . Για να τα κανεις αυτα εισαι θαυμα της φυσης σωματικα . Εδω το παληκαρι δεν εχει καν γραμμωση στα χερια. Αυτό το έκανε και με 15+ σεζόν στην πλάτη του. Και αυτό είναι πιο εντυπωσιακό. 1
james9tito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Αυτό το έκανε και με 15+ σεζόν στην πλάτη του. Και αυτό είναι πιο εντυπωσιακό. Ακομη και τωρα τον βλεπεις σε κατι ματς της regular που εμφανως παιζει συντηρητικα και βαζει 15 ποντους με 15 ασιστ . Ενταξει προσοντα, ταλεντο , σωμα αλλα εχει και το court vision του Nash
coyote2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 εμένα μου φάνηκε κοντός αλλά κάνει τις περιστροφές του... και πηδάει ψηλά
djuan1988 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Βασικά λογικό ήταν να φοβάται και να μην μπορεί παίξει όπως θα ήθελε και ο ίδιος. Το μη λογικό είναι ο τρόπος που παρουσίασαν την απόδοσή του τα sites. Λες και είδαμε κάποιο υπερθέαμα. Τον έπαιζαν άμυνα από τα 3 μέτρα απόσταση.
~mxls~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μάριο Χεζόνια, ναι αυτός ο τύπος που στους Νικς πούλαγε μαγκιές στον Γιάννη. Σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο κουκλίτσα μου.
Edel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Μάριο Χεζόνια, ναι αυτός ο τύπος που στους Νικς πούλαγε μαγκιές στον Γιάννη. Σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο κουκλίτσα μου. Αυτός είναι καλός για συνεντεύξεις στη πράσινη. Μέχρι εκεί 1
doctorkostis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Di Vincenzo εξαιρετικός, έχει δουλέψει φουλ, και πολύ γυμναστήριο. Βασικός. Αν τα λεφτά του βλάκα του Bledsoe τα είχαν δώσει στον Brogdon θα ήταν αλλιώς τα πράγματα στα playoff.
Diinekis21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Στις 24/1/2020 στις 8:07 ΠΜ, ~mxls~ είπε Δολοφονούσε στεφάνια κατά κύριο λόγο. Lol μαν! Στείλε mail στον Ray Allen (που ήταν παιχταράς btw) με θέμα Kobe να μη κοιμηθεί για καμιά βδομάδα.
~mxls~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δεν ήταν για τέτοιο λεβελ ο Ρέι. Κακοποίηση στεφανιών ο άλλος, σε δεκάδες ματς, αλλά βλέπω τη γενιά των μούσια, μπουκερ, τρέι γιανγκ και λέω που να'ξερα. Ο Κομπι έπαιζε άμυνα σαν σκυλί.
~mxls~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Παιδες, σαν χθες τον έβλεπα πρώτη σεζόν. Και απόψε λογικά περνάει στο #3 των σκόρερς regular season. ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΡΕΕΕ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα