greekfragma Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 hours ago, coyote2 said: Το 1-1 σημαίνει break ναι το είχα ξεχάσει αυτό...άρα δε ξέρω. θα πρέπει να μασήσουν σίδερα
mants118 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 πέρασαν με δυσκολία οι Celtics του Bucks και με τις απουσίες του Smart και Χόρφορντ θα την φάνε έυκολα από το Miami...
Babis_allos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Οι Κέλτες καλοί ξεκαλοί έχουν φάει το ξύλο της ζωής τους από το Γιάννη και θα τα βρούν σκούρα από άποψη δυνάμεων. O Grant δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικα στο Game 7. O τύπος έμοιαζε στα προηγούμενα game (και στο επόμενο με Χήτ) ότι έπαιζε με concussion. Και ήρθε και μας έριξε 4837 τρίποντα στο Game 7. Για τους φαν του The Office US, εμένα μου θύμισε ο Γκράντ το επεισόδιο που ο Dwight τρακάρει και παθαίνει concussion και γίνεται λόγω του concussion νορμαλ φιλικός βοηθητικός άνθρωπος. Έτσι ο Γκραντ έπαθε concussion κι έγινε Steph Curry στο Game 7... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Babis_allos
h3342 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Οι Κέλτες καλοί ξεκαλοί έχουν φάει το ξύλο της ζωής τους από το Γιάννη και θα τα βρούν σκούρα από άποψη δυνάμεων. O Grant δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικα στο Game 7. O τύπος έμοιαζε στα προηγούμενα game (και στο επόμενο με Χήτ) ότι έπαιζε με concussion. Και ήρθε και μας έριξε 4837 τρίποντα στο Game 7. Για τους φαν του The Office US, εμένα μου θύμισε ο Γκράντ το επεισόδιο που ο Dwight τρακάρει και παθαίνει concussion και γίνεται λόγω του concussion νορμαλ φιλικός βοηθητικός άνθρωπος. Έτσι ο Γκραντ έπαθε concussion κι έγινε Steph Curry στο Game 7... Ετσι όπως το λες...
vargas Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, coyote2 είπε θα δούμε το ματς στις 1900 πρώτα Παίζει κάνα link ;
mrpink Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, coyote2 είπε θα δούμε το ματς στις 1900 πρώτα Μαυρόγατα
coyote2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δεν είμαι εγώ. Είδα Μονακό Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη
ilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Κάτι άλλο που είδα όταν χάζευα τα stats σήμερα. Defensive 3pt percentages φέτος 1. Boston (33.9%) 2. Miami (33.9%) 3. Golden State (34%) 4. Dallas (34%) 5. Philadelphia (34%) - απίστευτο με τον τροχονόμο Harden. Δείχνει πόσο καλοί ήταν Maxey/Thybulle σε αυτόν τον τομέα. Χμμμμμμμμ Spoiler 18. 35.4% Bud: Yes 9 ώρες πριν, lasithi12 είπε χιτ σελτιξς πως το βλεπετε σημερα; Horford παίζει, Smart probable. Με αυτούς τους 2 θα είναι άλλη ομάδα. Δε νομίζω να πάρουν τόσο φαλάγγι οι Heat πάλι όπως στο game 1. Anyways την πιστεύω πιο πολύ την Βοστόνη αλλά ίσως πάνε πάλι σε 7 games.🤣
Weiss Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 12/19 τρίποντα οι Celtics στο ημίχρονο και 25 πόντους διαφορά!
Speculoos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Ωραίο βίντεο για το winning ethos του Λούκα και του Γιάννη, είναι και οι δύο παίχτες που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους αυτής της γενιάς του ΝΒΑ. Μετά τον αποκλεισμό των Bucks και του Ολυμπιακού αυτό που θέλω να δω φέτος είναι elimination game στο Euro μεταξύ Σλοβενίας κι Ελλάδας. 4
ilos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Ωραίο βίντεο για το winning ethos του Λούκα και του Γιάννη, είναι και οι δύο παίχτες που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους αυτής της γενιάς του ΝΒΑ. Μετά τον αποκλεισμό των Bucks και του Ολυμπιακού αυτό που θέλω να δω φέτος είναι elimination game στο Euro μεταξύ Σλοβενίας κι Ελλάδας. Αν παίξει ο Luca τελικούς, δε νομίζω ο Cuban na τον αφήσει καπάκι να πάει για προετοιμασία με τη Σλοβενία που να χτυπιέται. 1/9 είναι τα πρώτα games. Και δε ξέρω πως έγινε η κληρωση, αλλά η Σλοβενία είναι στο death group B μαζί με Γαλλία, Λιθουανία και Γερμανία... Εμείς μια Κροατία και μια Ιταλία έχουμε στον όμιλο και παίζει και να τσοκάρουμε ακόμα και με τον Ιτούδη στον πάγκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα