Hamurabi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 παιδια προσπαθω με το photoshop να βγαλω τα κοκκινα ματια απο φωτογραφιες. δενε χ ιδεα βεβαια πως. Εχω το Photoshop CS2. Απο τουτοριαλς που βλεπω λεει παντου να χρησιμοπιησεις το εργαλειο "red eye" και το δειχνει και στο toolbar αλλα στο photoshop μου δεν υπαρχει αυτο!! μηπως ειναι plugin ή κατι τετοιο;;; βοηθειστε πλιζ!!!
Cue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Αν και δε γνωρίζω την συγκεκριμένη απάντηση, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο Picasa το οποίο είναι αρκετά καλό για την οργάνωση των φωτογραφιών σου και παρέχει επίσης διάφορα common tasks που θες να κάνεις όπως red-eye removal με δύο click.
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 CS2 KAI PALI CS2...lipon to ergaleio pou psaxneis den einai katholou plug-in.vrisketai sto toolbar sto tetarto eikonidio apo panw aristera.mazi me ta exhs ergaleia:spot healing brush tool,healing brush tool kai patch tool. to teleytaio einai red eye tool.an akoma kai twra den mporeis na to vreis kane xana post na anevasw screenshot
spell Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εχω 100 φωτογραφίες, στις οποίες θα ήθελα να βρω ένα τρόπο για να τις κοψω 5 εκατοστά δεξία και αριστερά και 3 εκατοστά πάνω και κάτω.Πως μπορώ να το κάνω αυτό , μαζικά χρησημοποιώντας το photoshop είτε κάποιο αλλο πρόγραμμα?
realestate Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 photoshop image> adjustments > canvas size όπου ορίζεις πόσο και που θα γκροπάρεις και με το image size ορίζεις το μέγεθος της φωτογραφίας ( προτεινόμενο μέγεθος pc 1024 χ 768 ).Μεγάλη ευκολία για αρχάριους οι επιλογές auto color , auto contrast , auto levels.
gfilippas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Είναι το ίδιο μέγεθος όλες οι φωτογραφίες;
kastel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείς να αυτοματοποιήσεις την εργασία σου αφού πρόκειται για τόσες πολλές φωτογραφίες. Χρησιμοποίησε το Crop Tool δίνοντάς του τις επιθυμητές διαστάσεις και ανάλυση Και δημιουργείς ένα Action από το πρώτο κλικ που θα κάνεις, μέχρι και το Close της φωτογραφίας σου.
gfilippas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Σωστά αλλά αυτό προϋποθέτει τις ίδιες διαστάσεις. Αλλιώς θα χαθεί μέρος της εικόνας σε μεγάλες φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.