Προς το περιεχόμενο

απάτη προσοχη

joanna_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ *****

είναι ένα περίεργο ταξιδιωτικό γραφείο όλο υποσχέσεις, εγώ την πάτησα και δεν θα ήθελα να βρεθεί άλλος στην θέση μου. Είχαν τηλ. Στο φίλο μου και επιδη εκείνος δεν μπορούσε να πάει πήγα εγώ θεωρώντας πως ίσως είναι κάτι καλό και αυτό γιατί? Γιατί μια φίλη μου είναι πολλή κωλόφαρδη με διάφορες προσφορές σκέφτηκα πως ίσως…. Πήγα έχοντας επιφυλάξεις Προσοχή λοιπόν, σου λένε πως έχουν μια προσφορά και πως πρέπει να κάτσεις στο γραφείο τους για μια ώρα συζητώντας μαζί τους περί ανέμων και υδάτων, στο τέλος σου δίνουν και την προσφορά.

Την έχω σκαναρει αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω ας με βοηθήσει κάποιος.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Πάτα στο post reply (όχι στην γρήγορη απάντηση) και στις πρόσθετες επιλογές θα βρεις αυτό που θέλεις

Δημοσ.

δες τα προσωπικά σου μηνύματα. Σου έστειλα το μέιλ μου να το στείλεις. Από εκεί και πέρα άσε να προσπαθήσω κι εγώ ;)

Δημοσ.

Έσβησα το link για το συμφωνητικό. Αν θέλετε να το ξανα-ανεβάσετε, φροντίστε να σβήσετε πρώτα το όνομα του πρακτορείου από όπου αναφέρεται, (όπως ακριβώς σβήσατε το όνομα του πελάτη!).

Δημοσ.

Δεν είναι απάτη με την αυστηρή έννοια. Απλά, σε "αναγκάζουν" να ακούσεις όλο το μπλα-μπλα τους και με τον τρόπο τους, αφού σου έχουν μιλήσει μια-δυο ώρες κι είσαι εξουθενωμένος, σε ωθούν να υπογράψεις ένα συμφωνητικό που αν είχες καθαρό μυαλό πιθανόν να μην υπέγραφες.

Μιλάμε για πακέτο 20ετίας και πολλά λεφτά που πρέπει να πληρώσεις.

Για μια τέτοια περίπτωση μιλάς Ιωάννα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...