Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συγχρονισμου.;; ήχου εικόνας

lazoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σωτήρες μας..

Παιδιά πρόβλημα.

έχω κατεβάσει ταινίες Avi απο το DC++ και χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD για να τις κάνω DvD. Ενώ όλα κυλούσαν όμορφα και είχα ετοιμάσει 2-3 ταινίες (εξώφυλλα, μενου κ.α.) παρατήρησα οτι μετά απο κάποια ώρα χανόταν ο συγχρονισμός ήχου και εικόνας με αποτέλεσμα στο τέλος της ταινίας να μην υπάρχει καμία σχέση της εικόνας με του ήχου. έψαξα λίγο στο φόρουμ μήπως βρω κάποια λύση αλλά επειδή είμαι και λίγο άσχετος δεν ξέρω ακριβώς κάνω λάθος.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή είχε το ίδιο πρόβλημα και βρήκέ λύση παρακαλώ να μοιραστεί την λύση του.

Θέλω να βλέπω την "κλασική περίπτωση βλάβης" με το Τσάκωνα και να μην χάνεται ο συγχρονισμός!!!

please βοήθεια.

Δημοσ.

φίλε μου,σε κάποια αρχεία avi,συμβαίνει αυτό.

επειδή θεωρώ αρκετά δύσκολο τον συγχρονισμό ήχου-εικόνας, θεωρώ προτιμότερο να ξαναβρείς από άλλη πηγή το αρχείο που ψάχνεις.

Δημοσ.

file den ksero an katalabes, to arxeio avi otan to paizo apo ton ipologisti paizei tzami (eikona hxos sygxronismena) alla otan to metatrepo se dvd tote xanei ton sigxronismo.

gi auto rotao mipos exo kanei lathos se kapoia rithmisi tou programmatos convertxtodvd kai xanetai o sigxronismos ;h ftaiei kati sto ipologisti mou.

euxaristo file

eseis pio programma xrisimopoieitai gia na kanete ta avi dvd

Δημοσ.

λαζορας,σε καταλαβα! το παθαίνω κ εγώ αρκετά συχνά αυτό. το avi,παίζει τέλεια,κ στη μετατροπή,μετά από κάποια ώρα, α-συχρονίζεται ήχος με εικόνα!

Επειδή το convertxtodvd με βολεύει πολύ,προτιμώ να ξαναβρω το αρχείο από άλλη πηγή.

(αν δεις,στο convertxtodvd, κατω,εκε΄που σου λέει τι κάνει το πρόγραμμα,θα σου έχει βγάλει μήνυμα ότι λείπει ο ήχος στο σημείο πχ. 1:21:31:11 ως 1:21:31:19. Αυτό είνια αρκετό για να σου ασυγχρονίσει τον ήχο όταν πας να μετατρέψεις avi σε dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...