Προς το περιεχόμενο

Πρώην Προσφορά Forthnet 2048


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε μια φλασιά πρόσφατα. Πριν κανά μήνα είχα αγοράσει την προσφορά της φορθνετ που έδινε 2048 για ένα χρόνο με 25 ευρώ/μήνα. Το πάγιο της γραμμής DSL είναι πληρωμένο ή θα δίνω καμιά 20αριά έξτρα το μήνα (δηλαδή 45 ευρώ σύνολο το μήνα); Ίσως είναι χαζή η ερώτηση αλλά θέλω να είμαι σίγουρος!:-D

Δημοσ.

in a box είχα πάρει πριν κάμποσους μήνες το 2+2, με 512 ταχύτητα και μόλις έληξε πήρα τηλ(την περίοδο που υπήρχε η προσφορά του 2048 ) και λέω θέλω αναβάμιση σε 2048. Δεν αγόρασα κανένα κουτι. Τηλεφωνικά έγινε. Και τη ρώτησα κάμποσες φορές εκεί τη κοπελίτσα σίγουρα ισχύει η προσφορά και θα δίνω 25ευρω; Και μου είπε ναι. Δε ρώτησα πάντως συγκεκριμένα για το αν θα δίνω και 20 ευρώ στον οτέ. Αλλά θα είναι τελείως ηλίθιο αν το πληρώνω! Τι διαφορά έχει αν είχα πάρει το κουτί ή όχι; Τους χάρισα το ρούτερ στο κάτω κάτω!

 

Αν δεις αυτη τη στιγμή στη φορθνετ η τιμή της 2048 είναι 25 ευρώ+20 οτε. Και μπορείς να βάλεις και 3μηνη! Οπότε τι σκατά προσφορά ήταν αυτή αν δίνω τα ίδια και με τη δέσμευση του ενός χρόνου; Ας πει ρε παιδιά και κάποιος που ξέρει σίγουρα!

Δημοσ.

25€ το μήνα θα δίνεις και τίποτε άλλο αφού είναι 1bill σύνδεση, το ίδιο έχω κι εγώ από αρχές Αυγούστου.

 

Btw, λογικά θα έπρεπε ήδη να σου έχει έρθει κάποιος λογαριασμός...

Δημοσ.

και εγώ έκανα ανανέωση το adsl in a box με αυτή την προσφορά (μέσω e-mail ) τον Αύγουστο και δίνω 25 , αν και έχω προληρώσει μόνο το πρώτο δίμηνο ,κάθε πότε έρχεται λογαριασμός ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Καθε 2 μηνες μου ειπαν εμενα.

 

Και εγω το adsl in a box 1024 εχω και περιμενω να ενεργοποιηθει!

 

Αραγε θα ξαναγινει αυτη η προσφορα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...