_LunaTiC_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους απανταχού Linuxάδες. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όμοιο με το deamon tools για το ubuntu? Θέλω μόνο να κάνω mount images. Τίποτα άλλο. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 man mount σε κονσόλα... δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ εξωτερικό πρόγραμμα για να κάνεις mount οτιδήποτε στο linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_LunaTiC_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Κάτι είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν ήξερα πως να το κάνω... Μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quazr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ti image 8eleis na kaneis moun? an 8eleis px .iso try: mount -t iso9660 -o ro,loop=/dev/loop0 /home/you/test.iso /mountpoint an 8eleis na kaneis mount .cue/ccd/mds ktl try CDemu http://prdownloads.sourceforge.net/cdemu/cdemu-0.8.tar.bz2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.