Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Ηθελα να ρωτησω κατι. Εχει ανακαλυψει κανεις αν γινεται και πως, να αλλαξεις το default χρωμα στα windows (μπαρες εργασιας, start menu κ.τ.λ.) ; Αρχισε να μου τι δινει το πολυ μπλε... Κατι σε μαυρο;:twisted:
dentist1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ψαξε στο net για καποιο θεμα για xp,πχ. style xp
Trapper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Επίσης αμα δεν θες να περνάς κάποιο software μπορείς να πατήσεις δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασείας -> properties -> appearance -> color scheme και να του δώσεις ένα από τα τρία που έχει.
Freakster Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Επειδη πραγματι, θελω να αποφυγω την εγκατασταση εξτρα προγραμματων, η λυση που μου εδωσες trapper ηταν αυτο που εψαχνα. Για εναλακτικες ηταν βεβαια πολυ καλες και οι ιδεες των υπολοιπων παιδιών. Κριμα που δεν εχει color scheme μαυρο... Δεν υπαρχει κανενα τρικ σε registry (τοσα ξερω, τοσα λεω ) που να κανει το λαδι color scheme, μαυρο;
x_vagos_x Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Από το link Που σου έδωσα, δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα [ λέει το StyleXP αλλά δεν χρειάζεται... ] Με 2 κλικς στο αρχείο εκείνο αναγνωρίζεται από τα win και μπαίνει στην καρτέλα appearance των Ιδιοτήτων...
Freakster Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 e lol pou na to iksera Tha ta tsekaro ola! YAY!
Freakster Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 x_Vago_x pos omos? Katevazo to visual style pou mou aresei, kano extract kai diploklik sto arxeio pou vgazei, mou petaei to parathyro appearance alla tipota allo.. Den to exei stis epiloges! Profanos kano kati lathos....
InviS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 σημερα κατεβασα απο το ιδιο Link το vista zero style και μου δουλεψε μια χαρα.το αρχειο που κατεβασες ηταν .exe? γιατi αν δεν ειναι πρεπει να κανεις κατι αλλο για να αναγνωρισουν τα win το theme απ'οσο ξερω.αν ειναι .exe το κανει μονο του. Αν κανω λαθος διορθωστεμε. (Αν θες να μαυρισεις ακομα τα win σου πιστευω πως αυτο σου κανει )
player74 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 penthos exei to pc sou kai thes na tou valeis maura? :-P
Cristina Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 x_Vago_x pos omos? Katevazo to visual style pou mou aresei, kano extract kai diploklik sto arxeio pou vgazei, mou petaei to parathyro appearance alla tipota allo.. Den to exei stis epiloges! Profanos kano kati lathos.... Τα windows έχουν ένα dll (το uxtheme.dll που βρίσκεται εδώ: X:\WINDOWS\SYSTEM32) που για να δουν άλλα visual styles εκτός των windows θα πρέπει να το patcάρεις. Κατέβασε το αρχείο που σου έχω επισυνάψει, κάνε το unzip και τρέξε το. Μετά κάνε restart. Στη συνέχεια, δοκίμασε να πας στο φάκελο Themes (X:\WINDOWS\Resources\Themes) και βάλε εκεί ότι visual style θέλεις. Τρέχοντας ένα *.msstyles θα σου ανοίξει το παραθυράκι της εμφάνισης των windows και θα δεις εκεί το νέο visual style και μπορείς να κάνεις apply. Όποτε θέλεις να αλλάξεις VS, μπορείς να το κάνεις πηγαίνοντας: Desktop > Properties > Appearance Universal UXTheme Patcher v1.2.zip
x_vagos_x Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ακριβώς αυτό θα πρότεινα Cristina... :twisted: Δεν ξέρεις από τι κόπο με γλίτωσες... 8)
Freakster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 YAY sas eyxaristo olous paidia! De pisteyo na einai epikindino kai na meino me to pc sto xeri?
Cristina Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 YAY sas eyxaristo olous paidia! De pisteyo na einai epikindino kai na meino me to pc sto xeri? Εδώ και 4 χρόνια που χρησιμοποιώ visual styles, δεν μου έχει προκληθεί κάποιο πρόβλημα εξ αιτίας του. Έχω άλλα προβλήματα όμως και να δω πότε θα ξεβαρεθώ να κάνω post...
Freakster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Thanx christina, nomizo tha ta katevaso ola gia na eimai kalymenos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.