bonomania Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Γιααααα πειτε μας και τις ηλικιες σας τωρααα (Δεν εξαιρουνται οι γυναικες)
Socratis_g Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 27. Εσυ δεν θα κάνεις την αρχή? Παλιότερα θυμάμαι είχαμε ανοίξει ένα στατιστικό που ψηφίζαμε εκει μέσα...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ποιος ο λόγος δημιουργίας τοπικ αφού την ηλικία την βλέπεις στο προφιλ?:neutral: :-? υ.γ. bonomania έχεις ξεσκιστεί στο ποστάρισμα ε? σε δύο μέρες εκανες 68 ποστς:roll:
tzinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 lame ass topick άντε μετά άλλο ένα για το ύψος, ένα για το βάρος, ένα για το χρώμα μαλλιών.... παιδικη χαρα το καναμε
Sellers Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 άντε μετά άλλο ένα για το ύψος, ένα για το βάρος, ένα για το χρώμα μαλλιών.... παιδικη χαρα το καναμε Αχ για το βάρος μην βάλετε... Please.. 8)
punky Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εγώ είμαι 5 χρόνια μεγαλύτερος από το deadline που μου είχε πει κάποτε μια τσιγγάνα. Τους ξεγέλασα όλους. Βάλτε και ένα για τις τρανσαμινάσες, και σας έχω όλους για πλάκα.
mandate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 κάτι δε πάει καλά .....αργούνε .... κάποιος αλλάζει το matrix....boo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.