apostolis22 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Emena otan mou ekane akribos to idio sto telos apodiktike oti eftege i othoni..
@topos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Emena otan mou ekane akribos to idio sto telos apodiktike oti eftege i othoni.. Αυτο πιστευω και εγω... Παρε μια δανεικη και δοκιμασε την...
Ardov Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ σκέφτηκα τον παράγοντα "οθόνη" αλλά σκεφτείτε λίγο το εξής. Μας ανέφερε στο πρώτο πόστ του κιόλας, ότι όταν κατάφερε και άνοιξε η οθόνη κατα το POST, του εμφάνισε "ιερογλυφικά". Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει η οθόνη. ClearCMOS έκανες φίλε μου? Το να ξαναπεράσεις το BIOS δεν σημαίνει ότι κάνει αυτομάτως reset και στις ρυθμίσεις του. Εαν πάλι δεν γίνει τίποτε, προτείνω αλλαγή μητρικής. Το να είναι ασύμβατες ή ελαττωματικές οι μνήμες, δεν νομίζω διότι έτσι ή δεν θα ξεκινούσε και θα έκανε μπιπ το speaker υποδηλώνοντας πρόβλημα ή θα ξεκινούσε και θα πέταγε μπλέ οθόνη με αλαμπουρνέζικα. Το να ευθύνεται ο επεξεργαστής, πάλι χλωμό το βλέπω διότι πάλι δεν θα ξεκίναγε ή θα έκανε άκυρες επανεκκινήσεις.
greeneye Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ σκέφτηκα τον παράγοντα "οθόνη" αλλά σκεφτείτε λίγο το εξής. Μας ανέφερε στο πρώτο πόστ του κιόλας, ότι όταν κατάφερε και άνοιξε η οθόνη κατα το POST, του εμφάνισε "ιερογλυφικά". Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει η οθόνη. ClearCMOS έκανες φίλε μου? Το να ξαναπεράσεις το BIOS δεν σημαίνει ότι κάνει αυτομάτως reset και στις ρυθμίσεις του. Εαν πάλι δεν γίνει τίποτε, προτείνω αλλαγή μητρικής. Το να είναι ασύμβατες ή ελαττωματικές οι μνήμες, δεν νομίζω διότι έτσι ή δεν θα ξεκινούσε και θα έκανε μπιπ το speaker υποδηλώνοντας πρόβλημα ή θα ξεκινούσε και θα πέταγε μπλέ οθόνη με αλαμπουρνέζικα. Το να ευθύνεται ο επεξεργαστής, πάλι χλωμό το βλέπω διότι πάλι δεν θα ξεκίναγε ή θα έκανε άκυρες επανεκκινήσεις. Tha dokimaso kai me allh othonh ayrio methaurio na do.Pantos otan ksekina meta apo power off (kai kamia ora na ine entelos ektos,oxi anapse klise diladi) me liga logia otan ksekina pagomeno tote akouo "BOUUUUUUU" apo to anemhsthraki(mhtrikhs) to opoio gyrnai men alla profanos den girnaei oso prepei an kai de fainetai kati tetoio me gymno mati. Tha dokimaso kai clear cmos. Shmera gia proth fora akousa kai bip sthn ekkinhsh pou ypodhlonei mnhmh isos alla pos na ine h mnhmh apo ti stigmh pou otan perasoun elaxista lepta kai "zesthathei" to pcaki meta me ena reset ola pane ROLOI ? paidia ine entelos paralogo !!!!!!!!! konteyei na mou stripsei. Ayrio tha aporipso thn periptosh tis othonhs,tha dokimaso kai alles mhmes,tha kano kai clear cmos.Opoios exei kamia idea as grapsei ksana.Eyxaristo Einai dynaton na exei pathei kati h mhtrikh kai na dhmiourgei problima mono sthn ekkinhsh?
Ardov Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ναι είναι το πιο πιθανό να έχεις πρόβλημα με τη μητρική. Ενα απλο μπίπ στην αρχή δεν σημαίνει πρόβλημα με μνήμες. Εαν είναι μακρόσυρτο και ακολουθούν και άλλα δύο μπιπ αυτό υποδηλώνει πρόβλημα με το δίαυλο της κάρτας γραφικών ή με την ίδια την κάρτα γραφικών. Εαν είναι 2 μακρόσυρτα ή και περισσότερα τότε έχεις πρόβλημα με μνήμες. Εγώ αποκλείω το θέμα με την οθόνη εξ'αρχής. Τα βήματα που θα ακολουθούσα στη θέση σου είναι: 1) ClearCMOS 2)Δοκιμή με άλλες μνήμες 3)Αλλαγή μητρικής Αντιλαμβάνομαι τη σύγχυσή σου αλλά συνήθως τόσο αξιοπερίεργα προβλήματα οφείλονται ως προς την πλειοψηφία σε αστοχία μητρικής. (Επειδή σε έχω ξαναρωτήσει και δεν μου απάντησες, ποιά μητρική έχεις? Εαν η μητρική σου είναι οικονομικής κατηγορίας και C-class μάρκας τότε οι πιθανότητες να έχει πρόβλημα αυξάνονται.)
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Ναι είναι το πιο πιθανό να έχεις πρόβλημα με τη μητρική. Ενα απλο μπίπ στην αρχή δεν σημαίνει πρόβλημα με μνήμες. Εαν είναι μακρόσυρτο και ακολουθούν και άλλα δύο μπιπ αυτό υποδηλώνει πρόβλημα με το δίαυλο της κάρτας γραφικών ή με την ίδια την κάρτα γραφικών. Εαν είναι 2 μακρόσυρτα ή και περισσότερα τότε έχεις πρόβλημα με μνήμες. Εγώ αποκλείω το θέμα με την οθόνη εξ'αρχής. Τα βήματα που θα ακολουθούσα στη θέση σου είναι: 1) ClearCMOS 2)Δοκιμή με άλλες μνήμες 3)Αλλαγή μητρικής Αντιλαμβάνομαι τη σύγχυσή σου αλλά συνήθως τόσο αξιοπερίεργα προβλήματα οφείλονται ως προς την πλειοψηφία σε αστοχία μητρικής. (Επειδή σε έχω ξαναρωτήσει και δεν μου απάντησες, ποιά μητρική έχεις? Εαν η μητρική σου είναι οικονομικής κατηγορίας και C-class μάρκας τότε οι πιθανότητες να έχει πρόβλημα αυξάνονται.) Mhtrikh exo tin MSI k8N SLi Pantos apo ti stigmh pou dosei shma den krasarei pouthena.To exo afhsei kai 2 meres seri kai den ebgale problima.Karta grafikon dokimasa allh kai pali ekane ta idia ara aporifthike san problima.Den pisteyo kai ego na fteei h othonh alla to dokimaso kai ayto.Pantos to bip (den thimamai poso makrosyrto htan alla den htan pantos ena aplo bip) to ekane mono thn teleytaia fora kai mou proksenei aporia.Ektos kai an siga siga i mhtrikh mou paei gia FOUNTO :lol Tha prosexo thn epomenh fora an kanei hxous kai ti hxous. Ti na kano tha kano OLES tis dokimes pou xreiazetai...
Ardov Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Πρόβλημα στον επεξεργαστή δεν είναι γιατί αλλιώς θα σου προκαλούσε επανεκκινήσεις και θα είχες αστάθεια στο σύστημα, άρα απορρίπτεται εφ'όσον είχες το μηχάνημα σε ενεργή κατάσταση για διάρκεια 2 ημερών και εφ'όσον δεν σου εμφανίζει αδράνεια, κολλήματα κλπ. Άρα δοκιμάζεις και άλλες μνήμες. Είναι σοβαρός παράγοντας οι μνήμες και τα προβλήματα που προκαλούν φαίνονται κυρίως κατά τη διάρκεια του POST, της εκκίνησης δηλαδή. Ειδικά εαν είναι ασύμβατες μεταξύ τους ή με τη μητρική σου. Εαν και πάλι έχεις πρόβλημα, τότε η μητρική σου πρέπει να αλλαχθεί. Σαν προϊον, η συγκεκριμένη μητρική είναι αρκετά σταθερή και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Ωστόσο ας έχουμε όλοι υπ'όψιν ο,τιδήποτε λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα έχει πιθανότητες να χαλάσει. Είτε αυτό είναι μητρική είτε είναι ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 molis kano epomenes dokimes tha sas po. Pisteyo pantos oti h mhtrikh tha fteei sto telos...
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 paidia me to update tous bios apo 1.6 se 1.8 ekane kai clear cmos mono tou. To eixe tsekarismeno stis epiloges. DEn allaxe kati,eksakoloutho na psaxno...
SCidER Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 δε φταιει τπτ η οθονη ταχει φαει τα ψωμια της
Ardov Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Επαναλαμβάνω οτι στην αρχή ο φίλος μας, μας μίλησε και για αλαμπουρνέζικα και στη συνέχεια μας μίλησε και για σφυρίγματα απο το speakerακι κατα τη διάρκεια της εκκίνησησ (POST). Πώς είναι δυνατόν να φταίει η οθόνη και να του δημιουργεί τέτοια προβλήματα? Ας κάνει τις δοκιμές με το υπόλοιπο hardware και εαν τελικά φταίει η οθόνη θα πρέπει να κάνω ευχέλαιο στη CRT που έχω σε ενα σύστημά μου.
tosodoula Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Εγω πιστευω φταινε οι οδηγοι της καρτας γραφικων.Ανοιξε τον υπολογιστη σε safe mode να δεις αν κανει τα ιδια.Μαλλον κατι με τα Hz της οθονης ειναι.
greeneye Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Εγω πιστευω φταινε οι οδηγοι της καρτας γραφικων.Ανοιξε τον υπολογιστη σε safe mode να δεις αν κανει τα ιδια.Μαλλον κατι με τα Hz της οθονης ειναι. exo tous 91.47. 1024X768 sta 85 HZ paidia to exo me 32 bit den pisteyo na ftene ta hz...ayrio mallon tha dokimaso allh othonh na do...
greeneye Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 kai oi mnhmes aporifthikan.De ftene. De brhka akoma allh othonh na testaro alla pisteyo 1-2 meres tha ginei kai ayth h dokimh.Ego pantos paidia pisteyo oti kati apo th mhtrikh ine. isos kai adiortoto..
Ardov Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Πιστεύω πως φταίει η μητρική. Είναι νέοτερο μοντέλο, γιατί δεν την πάς πίσω απο εκεί που την αγόρασες να σου την αλλάξουν? Εαν δεν έχεις απόδειξη ή εαν έχει περάσει η εγγύηση (δεν το νομίζω) τότε αναγκαστικά θα πρέπει να στραφείς προς άλλη μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.