doctor31 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Kalispera Agorasa xtes ena dvd player pou paizei kai divx tainies me srt subtitles.To provbima einai oti sti tv autoi oi subtitles einai polu mikroi se megethos.Yparxei kapoia rytmish isos sto srt arxeio h sto vobsub pou ta epeksergazomai oste na ginoun pio megaloi otan paizodai sto epitrapezio dvd player? Euxaristo!
kastel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Όταν πρόκειται για ξεχωριστά αρχεία υποτίτλων είναι καθαρά θέμα του player, αν δεν έχει από το menu ρύθμιση μεγέθους εμφάνισης υποτίτλων ίσως με firmware update να βρεις λύση. Αλλιώς θα πρέπει να ενσωματώσεις τους υποτίτλους πάνω στην ταινία και ανάλογα με τη μέθοδο που θα ακολουθήσεις θα κάνεις και τις απαραίτητες ρυθμίσεις είτε από το VobSub είτε από το VirtualDub.
doctor31 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 To dvd pou exo einai FUNAI INITED DCR 5311 (DBR 5311) Any ideas?
dusan7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 brethike kanena kolpo me ton player ayto na megalosoume tous ypotitloys?
aandono Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Επειδή και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο μηχάνημα, και επειδή δεν βλέπω να λύνεται, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας πει αν υπάρχει πρόγραμμα που να μεγαλώνει την γραμματοσειρά των αρχείων srt, και ποιό είναι. Μιά σκέψη έκανα δεν ξέρω αν βοηθάει. Όποιος ξέρει κάτι ας μας πεί.
dusan7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html katebase apo edo to programmai moni kali lysi. soy pairnei kana 2lepto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.