Προς το περιεχόμενο

Folding@home

Lucifer

Ενδιαφέρεστε να φτιαχτεί μια ομάδα του Insomnia για το folding@home?  

6 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ενδιαφέρεστε να φτιαχτεί μια ομάδα του Insomnia για το folding@home?

• Ναι, το βρίσκω ενδιαφέρον.
      52
    • Όχι, δεν με ενδιαφέρει.
      22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει, το προσπάθησα. αυτή η ακριβολογία θα σας φάει.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Ωραίο "διαβολικό" αστείο.......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Άλλαξέ το βρε,καλύτερα είναι να γίνει όπως είπα......:)

Δημοσ.

Δεν γίνεται να σβηστεί τελείως, Lucifer; Τί χρειάζεται δημοψήφισμα γι' αυτό το ερώτημα;

Λέμε ναι, λέμε όχι, κάποιος μαζεύει τα ναι και συντονίζει...

Δημοσ.
Δεν το βλέπω τελικά να φτιάχνεται ομάδα για folding@home....Βαρετό πράγμα ρε παιδί μου.....Αλλά τέσπα άξιζε την προσπάθεια.......:lol:

Έτσι που το έκανες, με μια ξερή ερώτηση, δεν είναι ελκυστικό. Τέτοια πρότζεκτ και τέτοια ονόματα, folding@home, SETI@home κ.ο.κ., για πολύ κόσμο είναι κινέζικα...

Αν θες να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του κόσμου, γράψε δυο λόγια να εξηγήσεις:

• Τί είναι το distributed computing
  • Τί είναι το folding@home
  • Τί άλλα παρόμοια προγράμματα υπάρχουν και γιατί προτείνεις αυτό
  • Τί παραπάνω προσφέρει η ομάδα -- γιατί να μη συμμετέχουμε ατομικά;

Άμα δεν τα κάνεις αυτά, δηλ. άμα βαριέσαι εσύ ο ίδιος, δεν έχει νόημα να πετάς σπόντες δεξιά κι αριστερά, «Βαρετό πράγμα ρε παιδί μου» και «τεσπα άξιζε την προσπάθεια» -- εγώ δεν είδα καμία προσπάθεια...

Και, προσωπικά, άμα το θέτεις σε μορφή δημοψηφίσματος εμένα με απωθεί. Μοιάζει με διαγωνισμό φιλανθρωπίας και φιλαλληλίας.

Δημοσ.

Την ακούω και από πάνω,πολύ ωραία......Όποιος ενδιαφέρεται να δει τι κάνει,μπορεί πολύ απλά να διαβάσει τις πληροφορίες στο link του lucifer....Sorry αλλά δεν μπορώ να κάνω μετάφραση κιόλας....Και δεν είναι θέμα αδιαφορίας,αλλά οκ.Εγώ το παραπάνω post μου το διόρθωσα επειδή μπορεί να ήμουν υπερβολικός.Σας δίνω και αυτό το link http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=50 όχι για διαφήμιση του adslgr,αλλά απλά για την ενημέρωσή σας περί folding@home,τι είναι,πώς λειτουργεί κλπ.Από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε...:-|

ΥΣ:μπορούσα να φτιάξω μόνος μου μια ομάδα και να δώσω το TEAM NUMBER για να γραφτεί όποιος θέλει,αλλά θεώρησα πρώτα καλό να ερωτηθούν οι χρήστες αν ενδιαφέρονται.Συν του ότι δεν μπορούσα να το κάνω χωρίς έγκριση από κάποιον moderator.Τέσπα,αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον εγώ αποσύρω την πρότασή μου και αν θέλουν οι mods ας κλειδώσουν το θέμα.

Δημοσ.
Την ακούω και από πάνω,πολύ ωραία

Δεν την άκουσες.

Όταν την ακούμε, σημαίνει είτε ότι μας βρίσανε είτε ότι δεν ανοίξαμε κάνα παράθυρο να φύγει το ντουμάνι.

Ο Eusebius σου έγραψε τον ενδεδειγμένο τρόπο γραφής όταν προτείνουμε κάτι.

Δεν αρκεί μια ξερή κουβέντα. Χρειάζεται να ενημερώσεις, μα ακόμη και να εμπνεύσεις λίγο τους άλλους όταν ζητάς κάτι συλλογικό.

Δημοσ.
Και αφισοκολλήσεις Ε ΠΑΝΚΗ.

*κακίες.

Μη φωνάζεις ρε.

Απ'το δρόμο ακούγεσαι.

Να φτιάξω και μπλουζάκια δηλαδή;;;:mrgreen: :mrgreen:

Ή που δεν θα έχεις καθόλου ιδέες ή που καλύτερα που δεν έχεις.

Δημοσ.
punky χρειάζεται και λίγο humor στη ζωή.....

Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου...

Μην αρπάζεσαι......;)

Δεν φταις εσύ. Πάντα με πιάνει ένας εκνευρισμός όταν παραγγέλνω μπιφτέκι-ροκφόρ και τυρομπουκιές καυτερές, και αργούν...

Δημοσ.
Την ακούω και από πάνω,πολύ ωραία......Όποιος ενδιαφέρεται να δει τι κάνει,μπορεί πολύ απλά να διαβάσει τις πληροφορίες στο link του lucifer....Sorry αλλά δεν μπορώ να κάνω μετάφραση κιόλας....Και δεν είναι θέμα αδιαφορίας,αλλά οκ.Εγώ το παραπάνω post μου το διόρθωσα επειδή μπορεί να ήμουν υπερβολικός.Σας δίνω και αυτό το link http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=50 όχι για διαφήμιση του adslgr,αλλά απλά για την ενημέρωσή σας περί folding@home,τι είναι,πώς λειτουργεί κλπ.Από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε...:-| [...]

Να φτιάξω και μπλουζάκια δηλαδή;;;:mrgreen: :mrgreen:

Άσε τα κουτοπόνηρα, Νώντα! Δεν γεννηθήκαμε χθες. ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...