kallair Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ego tha epairna to adsl in a box plus pou exei to wag354g. tha sindea to ena pc mesw ethernet k to allo pc tha to sindea me wireless me kartoula pali tis linksys pou tin eida 35 euro sto eshop. etsi den tha xreiazetai na exeis anoikta k ta 2 pc gia na exei internet to 2o. exei ensomatomeni keraia to linksys. k gia tin apostasi pou to thes den nomizo na xreiasteis extra keraia. alla apo tin stigmi pou tha sou doulepsei to bluetooth stin idia apostasi apokleietai na min sou doulepsei to wireless.
asmilon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αν ψηνεσαι λιγο για ενσυρματη λυση, τσεκαρε για επιδαπεδια καναλια που μπορεις να περασεις τα καλωδια μεσα τους και δε θα ειναι χυμα και εκτεθημενα... Σε αρκετους χωρους εχω βαλει και ειναι αποδεκτο το αποτελεσμα χωρις να υπαρχει κινδυνος να σκονταψεις η να χαλασεις τα καλωδια. Το wireless router της Linksys εχει ενσωματωμενη δικη του κεραια που παιζει αρκετα καλα, σου το λεω απο προσωπικη χρηση. Αν ειναι λιγο περιεργος ο χωρος και δε πιανει καλα μπορεις να βαλεις προσθετη εξωτερικη στην αντιστοιχη υποδοχη που εχει το ρουτερακι...
mpregos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 να το κανω λιγο ποιο γενικό το τοπικ...... απόφασισα οτι πρεπει να βάλω ΑΔΣΛ επιτέλους....Τι προβαϊντερ να διαλέξω εν τέλει 1)Tellas σε ιδιόκτητο, να περιμένω δλδ γιατι γαλάτσι δεν εχει έρθει ακόμα 2)forthnet μου λέει οτι απο 1/12/2006 θα έχω FLLU ,ξεχνάω τον οτε δλδ 3)vivodi μήπως ....????????????????????????????
tarrasque Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 s2katana εφόσον δεν χρειάζεσαι 2 wifi καρτούλες, πέρνεις ένα ασυρματο router και το τοποθετείς κοντά στο ένα pc με ενσύρματη σύνδεση και έτσι μόνο το 2ο pc θα χρειαστεί wifi καρτούλα.
mitsos24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εγω που εχω το Linksys παντως πιανει χωρις κανενα προβλημα και μεταξυ 2 οροφων (σε 2οροφο σπιτι φυσικα!). Η κεραια απ' οτι ξερω ειναι ενσωματομενη. Με το router δεν θα χρειαστεις και την 2η καρτα δικτυου αφου το 1 PC ειναι συνδεδεμενο ενσυρματα.
S2Katana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ego tha epairna to adsl in a box plus pou exei to wag354g. tha sindea to ena pc mesw ethernet k to allo pc tha to sindea me wireless me kartoula pali tis linksys pou tin eida 35 euro sto eshop. etsi den tha xreiazetai na exeis anoikta k ta 2 pc gia na exei internet to 2o. exei ensomatomeni keraia to linksys. k gia tin apostasi pou to thes den nomizo na xreiasteis extra keraia. alla apo tin stigmi pou tha sou doulepsei to bluetooth stin idia apostasi apokleietai na min sou doulepsei to wireless. Αυτο ακριβως εχω κανει παιδες!Απο την Παρασκευη εχω ηδη κανει την αιτηση στη Forthnet και αναμενω...στο ακουστικο μου! Οποτε δλδ θα μου δουλεψει ετσι?Δεν πειραζει που το ενα pc θα ειναι με ethernet συνδεδεμενο και το αλλο wireless?Κοιταξα μια καρτουλα στο Πλαισιο και εκανε 60 ευρω!Θα δω και αυτη που μου προτεινε ο Kallair. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας! Πρεπει να ''βλεπει'' το router το pc που θα ειναι συνδεδεμενο ασυρματα?
S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Παιδια ποια απο αυτες τις PCI καρτες μου προτεινετε? http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=WIRELESS&category2=PCI Το μοντεμ ειναι linksys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.