S2Katana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Καλημερα σε ολους. Αποφασισα να βαλω ADSL και θελω τα φωτα σας, γιατι εχω χαθει.Θελω να ειναι ταχυτητας 1024 και προσανατολιζομαι στο ADSL in a box plus της Forthnet. Bασικα, θελω να εχω ιντερνετ σε 2 pc, που εχουν μεταξυ τους αποσταση 5-6μετρα αλλα δεν εχουν αμεση οπτικη επαφη.Αποκλειουμε εξαρχης το καλωδιο.Θα χρειαστω φυσικα 2 wireless pci cards.Θα ειμαι καλυμμενος ετσι ή θα εχω προβληματα? Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων.
Bekos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 File dokimase sto site tis vivodi an eisai kalimmenos k eisai sto idioktito tis kombo tote pare 2mb an oxi 4 propliromena k tha deis pragmatikes taxitites DSL an oxi tote vale OTENET gia na min trexeis meta se tritous oti xalase i dsl mou i oti exei vithismata i oti den paei kala. filika pada
andreas4067 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 file, Dokimase sto site tin Vivodi!einai apo tis kaliteres.egw einai 100/100 euxaristimenos. akou kai alles gnomes vevaia alla egw auto protinw... bb!
S2Katana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Παιδια εκτιμω τις γνωμες σας. Αυτο που κυριως με αγχωνει, δεν ειναι τοσο το ποια εταιρια θα επιλεξω, αλλα το αν θα δουλεψει σωστα και στα 2 pc, λογω του ασυρματου modem.
harrys23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον ακου φιλε μου τι εκανα εγω και σου το προτεινο ανεπηφυλακτα.πηρα vivodi DSL cube 512/128 με 60 ευρω το μοντεμ (microcom ενσυρματο) μετα την ληξη του πακετου προπληρωσα για ενα χρονο 2mbits μεσω ΑΡΥΣ(ΟΤΕ) εσυ πληρωνεις οπως θελεις , και μετα ηθελα να δωσο internet στο αλλο μου pc αλλα χωρις καλωδια οποτε αγορασα 2 stickakia bluetooth απο το mediamarkt 10 ευρω το ενα και εκανα ενα τοπικο δικτιο μοιρασα ιντερνετ και ολα καλα.. εκτος αν θελεις καλωδια θα πρεπει να αγορασεις και 2 καρτες δικτυου 10+10 =20 ευρω . καλωδιο 5-6 μετρα εχει κανενα 10 ευρω συνολο 30 ευρω εσυ αποφασιζεις!!
S2Katana Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Σε ευχαριστω που απαντας! Κατσε για να καταλαβω. Συνεδεσες με ethernet το modem στο κανονικο pc σου και μετα εκανες τοπικο δικτυο με bluetooth και μοιρασες τη dsl?Ειμαι λιγο καινουριος σε αυτα!
harrys23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ναι ακριβως τα bluetooth stickakia εχουν την ιδιοτητα να βλεπουν το ενα το αλλο και απλα στην μονιμη συνδεση μου στην καρτελα για προχωρημενους επελεξα ''Να επιτρεπεται η συνδεση αλλων χρηστων στο ιντερνετ μεσω αυτης τις συνδεσης'' Για ολα τα παραπανω Σαφως πρεπει να εχεις windows xp sp2 Με λιγα λογια εκανα μια συνδεση ασυρματου δικτυου.(πινακας ελεγχου) απλα μερικες mobo εχουν επανω και bluetooth η δικια δεν ειχε οποτε τις εβαλα ενα stickaki και τελος.. Πρεπει ομως φιλε μου περα απο τα bluetooth stickakia να διμιουργισεις ενα τοπικο δικτυο με IP kai subnet mask εαν θελεις στειλε pm να σου δωσο εγγραφο word που τα αναφερει ολα στα ελληνικα με 1o βημα 2oβημα....
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φιλε harrys οποτε βρεις χρονο και διαθεση στειλε μου το προαναφερθεν κειμενο!
Greek-Lord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 harrys23 κι εγώ ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο,αν μπορείς στείλε.
S2Katana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Αν δουλεψει αυτο, θα γλιτωσω 120 ευρω απο ασυρματες καρτες δικτυου!
asmilon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Παντως αν μπορουσες να συμμαζεψεις τα καλωδια ή και να κανεις μια μικρη τρυπα για να περασεις το καλωδιο πισω απο καποιο επιπλο ή σε σημειο που δε φαινεται ειναι καλυτερα. Με ενσυρματο δικτυο θα εχεις καλυτερη ποιοτητα τοπικου δικτυου με μεγαλυτερες ταχυτητες και θα γλυτωσεις απο προβληματα σηματος που μπορει να εχεις...
Greek-Lord Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Για να δουλέψεις το usb bluetooth sticks με 2 PC δεν πρέπει να είναι ο ένας από τους δύο ανοιχτός για να πάρει net ο άλλος;
harrys23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 @S2Katana - message sent @greek-lord - message sent(Ναι πρεπει αυτος που μοιραζει το ιντερνετ να ειναι ανοικτος..
S2Katana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Καταλαβαινω αυτο που λετε για το καλωδιο, αλλα ετσι οπως ειναι τα 2 δωματια μονο αν ειναι χυμα στο πατωμα θα δουλεψει και δε λεει! Το κακο ειναι οτι το wireless router της Linksys δεν εχει κεραια μεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.