Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον Explorer

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Έχω ένα προβληματάκι με τον φορητό μου υπολογιστή. Πριν από ένα μήνα περίπου του έκανα Format και εγκατάσταση των WINDOOWS XP PRO SP2 ENG. Γενικά με τις εγκαταστάσεις προσέχω πολύ και μπορώ να πω ότι ξέρω να εγκαθηστώ πολύ καλά τα Windows, αλλά και τα υπόλοιπα προγράμματα.

Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι τώρα τελευταία όταν ανοίγω το PC μετά την οθόνη "Welcome" μου εμφανίζει το χρώμα του Desktop χωρίς να φορτώσει τίποτα άλλο ούτε εικονίδια όυτε τίποτα. Το αστείο είναι ότι για να μπω εκείνη την ώρα στα WIndows χωρίς να κάνω Restart πατάω Alt+Ctrl+Del και τερματίζω τον Explorer και μετά πατάω New Task και "explorer" και έτσι μπαίνω στα Windows χωρίς βέβαια να μου έχουν φορτώσει όλα τα προγράμματα.

Κάτι τέτοιο δεν μπορώ να πω ότι το έχω συναντήσει και δεν ξέρω τι να κάνω πέρα από το να κάνω Format (βαριέμαι πολύ).

Αν έχετε κάτι στο νου σας που μπορεί να φταίει, θα με βοηθήσετε πάρα πολύ.

Υ.Γ.: Αξίζει να σημειωθεί ότι 4 στις 10 φορές μου το κάνει αυτό, αν και τώρα τελευταία νομίζω ότι έχει ανέβει το ποσοστό... :P

Δημοσ.

χμμμμ...δε μ έχει τύχει τέτοια περίπτωση...για να δούμε.τσέκαρε αν υπάρχει c:\explorer.exe αν ναι διαγραψέ το.τσέκαρε τι ξεκινάει μαζι με τα windows(θα σ συνιστούσα να το τσεκάρεις με το autoruns της sysinternals).

Δημοσ.

Που μπορώ να το βρω αυτό το πρόγραμμα? Ας είναι trial δεν πειράζει. Αν μπορείς γράψε μου το link. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε μου... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...