Προς το περιεχόμενο

Ενας πραγματικα ΣΚΛΗΡΟΣ δισκος! Οντως?

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξωτερικος 2.5" σκληρος εφαγε (κατα λαθος βεβαια) σφαλιαρα και επεσε απο περιπου 70 εκατοστα στο εδαφος (μοκετα) την ωρα που διαβαζε/εγραφε πυρετωδως! Το περιεργο ειναι οτι δεν εκανε ουτε κιχ, δουλευει μια χαρα μη τον ματιασω! Κwλοφαρδια ε?

Πως ειμαι σιγουρος ομως οτι μπορω να τον εμπιστευτω και οτι δεν εχει παθει καμμια ζημια, bad sectors, δεν ξερω τι...?

Εκανα Scan Disk μεσα απο τα windows, με τσεκαρισμενο το "Scan For And Attempt Recovery of Bad Sectors" και ολοκληρωθηκε κανονικα, βγαζοντας μου απλα το μυνημα "Check Complete" ή κατι τετοιο. Αν ειχε βρει bad sectors θα μου το ελεγε ή απλα τους βρισκει, τους μαρκαρει και δεν λεει τιποτα επειδη η Microsoft πιστευει πως δεν ξερουμε την τυφλα μας και δεν θελει να μας κουραζει με περιττες πληροφοριες?

Δημοσ.

Αφου ειναι 2.5" ο δισκος ειναι προφανως σχεδιασμενος για φορητους. Μπορει να ανιχνευσε την πτωση και οι κεφαλες να κλειδωσαν πριν προλαβει να χτυπησει και να κανει τους ζημια.

Δημοσ.
Αφου ειναι 2.5" ο δισκος ειναι προφανως σχεδιασμενος για φορητους. Μπορει να ανιχνευσε την πτωση και οι κεφαλες να κλειδωσαν πριν προλαβει να χτυπησει και να κανει τους ζημια.

όντως το πιο λογικό που παίζει αυτό είναι

Δημοσ.

τρελό εργαλείο, τύφλα να έχουν τα ηλεκτρονικά του Jack Bauer

Δημοσ.

δεν υφισταται κατι τετοιο στους σκληρους δισκους, γιατι πολυ απλα ενας δισκος δεν μπορει να "ανιχνευσει" την πτωση.Οποιος σου το ειπε αυτο μαλλον ειναι θυμα παραπληροφορησης.

Δημοσ.

Nomizw ena laptop eixe vgei me tetia texnologia. Kata ta alla amfivalw oti iparxei memonomena se disko. Giati apla to sistima tha epireazotan apo kradasmous i/kai den tha mborouse na efarmosti oikonomika logou megethous.

Δημοσ.

φιλε δεν είμαι 100% σίγουρος αν αυτό το σύστημα υπάρχει στους σκληρούς τους ιδιους η στα laptop αλλα υπάρχει τέτοιο πράγμα 100% είναι ένα σύστημα ανίχνευσης κραδασμών και όταν αντιληφθούν κραδασμού τότε ο δίσκος κλειδώνει τις κεφαλές σε idle θέση για να μην πάθουν ζημια γιατί το πιο ευαίσθητο μέρος σε έναν δίσκο είναι οι κεφαλές του

ψάξε να δεις ποσα laptop φέρουν αυτήν την τεχνολογία και θα δεις ότι υπάρχει

Δημοσ.

eisai apla poli kolofardos file mou :)

mhn to peis oute tou pappa!!!

φιλε δεν είμαι 100% σίγουρος αν αυτό το σύστημα υπάρχει στους σκληρούς τους ιδιους η στα laptop αλλα υπάρχει τέτοιο πράγμα 100% είναι ένα σύστημα ανίχνευσης κραδασμών και όταν αντιληφθούν κραδασμού τότε ο δίσκος κλειδώνει τις κεφαλές σε idle θέση για να μην πάθουν ζημια γιατί το πιο ευαίσθητο μέρος σε έναν δίσκο είναι οι κεφαλές του

ψάξε να δεις ποσα laptop φέρουν αυτήν την τεχνολογία και θα δεις ότι υπάρχει

ap 'oti 3erw ta laptop elenxoun gia kradasmous me ane3artito sistima kai oxi apo to skliro...

alla to oti iparxei Nai EIPARXEI alla oxi mesa ston skliro

Δημοσ.
eisai apla poli kolofardos file mou :)

mhn to peis oute tou pappa!!!

ap 'oti 3erw ta laptop elenxoun gia kradasmous me ane3artito sistima kai oxi apo to skliro...

alla to oti iparxei Nai EIPARXEI alla oxi mesa ston skliro

sustima antikradasmwn pou na diatirei ti leitourgia tou upologisti uparxei, ti legomeni g-protection, opws k sta mp3 players.Sustima pou na kleidwnei tis kefales tou sklirou en wra ptwsis tou sto keno k molis ginei i proskrousi na ksananoiksoun oi kefales den uparxei.

akoma k i g-protection den egkueitai anepireasti leitourgia tou upologisti apo kapoion megalo kradasmo, px na mou pesei o foritos sto patwma.

Δημοσ.

Οτι ειμαι κwλοφαρδος ειμαι :) το θεμα ειναι να μαθω πόσο... :D

Αν μπορω δηλαδη να "ανακαλυψω" αν επαθε κατι ο δισκος ή οχι

Δημοσ.

Εαν πραγματικα εισαι αυτο που λες........πεταξετον απο το ιδιο υψος σε μαρμαρο.

Πες μας το αποτελεσμα και εμεις θα βγαλουμε τον κ..λ..φα..δο του 2006 με δημοκρατικες διαδικασιες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...