tyler01 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα για προγραμματισμό PLC σε γραφική γλώσσα LADDER. Αν και έχω βρει πάρα πολλά προγράμματα για windows, δεν έχω βρει ούτε ένα για mac. Μήπως μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι? Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. . .Ευχαριστώ.
mpregos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 μην ανοίγω άλλο ποστ , θέλω να ρωτήσω μεταπτυχιακό σε PLC δεν παίζει ελλάδα???έψαξα στα πανεπιστημια στα site τους αλλά τιποτα.....αμα ξέρειε κανεις ασ απάντησει....(εκ το προτέρων συγνωμη tyler01)
vaggelis_cha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 δεν υπάρχει νόημα μεταπτυχιακού προγράμματος σε PLC... Τώρα σε συστήματα αυτομάτου ελέγχου γενικότερα σαφώς και υπάρχει νόημα και αρκετά πολυτεχνεία και δη σχολές ηλεκτρολόγων μηχανικών ή ηλεκτρονικών μηχανικών έχουν τομέα συστημάτων ελέγχου και τα εντάσσουν στα σχετικά μεταπτυχιακά προγράμματα. Δυστυχώς όμως, τα περισσότερα από τα προγράμματα αυτά είναι θεωρητικά. Το πρακτικό μέρος καλύπτεται από προπτυχιακά μαθήματα τα οποία έχουν εργαστηριακό μέρος.
m@trix Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 http://www.unitronics.com ειναι μια ισραιλινη εταιρια που φτιαχνει Plc. εγω αυτα χρησιμοποιω . νομιζω το προγραμμα τους υποστηριζει mac ελεξε το ομως δεν ειμαι σιγουρος. Το step 7 δεν παιζει?
tyler01 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... θα συμβιβαζόμουν με έναν απλό editor για LADDER LOGIC. Τουλάχιστον να μπορώ να σχεδιάζω με ευκολία τα κυκλώματα που θέλω, το θέμα είναι ότι ούτε αυτό μπόρεσα να βρω
vaggelis_cha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 αυτοματισμοί και Mac ? για δες τα λογισμικά της Siemens ή της Telemecanique..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.