stefanos_79 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Exω αγοράσει για το φορητό ενα εξωτερικο usb drive τηs samsung ,όλα εντάξει όλα κάλα αλλά το ζήτημα είναι το εξής,ενώ το κούτι και το αυτοκόλλητο κάτω απο το drive λέει ότι έχω το μοντέλο SES164L,το Nero το αναγνωρίζει ως SHS162L.Τί γίνεται σε αυτη την περίπτωση?Παω και πλακώνω αυτον που μου το πουλησε,αλλάζω εκδοση του nero μήπως και φιλοτιμηθει και το δει?θέλω να κατεβάσω νέο firmware και δεν ξερω ποιο να κατεβάσω στη σελιδα της samsung έχει και τα 2 μοντελα
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ta windows san ti to anagnwrizoun???kai apo pou to phres to ergaleio??an einai apo alysida kommataki dyskolo (oxi apithano na se koroidepsan),an to phres apo synoikeiako magazaki diolou apithano tha pw.....
stefanos_79 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φιλε ευχαριστώ για την απαντηση.Το drive είναι οκ.ετσι πρεπει να ειναι γιατι και στο manual στο device manager αναφερει αυτο που βλεπουν και τα windows.Λογικα το SES164L ειναι ο τύπος όλου του πακετου και το SHS162L το drive που φοραει μέσα το μηχάνημα
xpapias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μήπως θέλει αναβάθμιση το Nero σου; Ίσως να μην αναγνωρίζει καινούρια μοντέλα...
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 ki ayto einai poly pithano..koitaxe sto site tou nero gia na eisai sigouros an to drive sou to yposthrizei.samsung omws kai na mhn to yposthrizei kommataki dyskolo,alla o syndyasmos kainourio drive-palio nero mporei na dhmiourghsei to provlhma pou anafereis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.