Προς το περιεχόμενο

Ακούω προτάσεις

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, θέλω να πάρω καινούργια κάρτα γραφικών και έναν επεξεργαστή.

Αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, ένας Intel Core 2 Duo E6400 ή ένας AMD Athlon 64 x2 4400+ ?

Πλάκα κάνω φυσικά :D

Πέραν της πλάκας, επειδή ετοιμάζω ένα threadάκι το οποιό λέω να ανανεώνω κάθε μήνα με νέες προτάσεις, για πείτε μου τώρα:

Οι κατηγορίες τιμής που γράφω παρακάτω σας αρέσουν, ή έχετε να προτείνετε διαφορετικές ? [ προσοχή, αν προτείνετε άλλες κατηγορίες, να λέτε και για ποιό κομμάτι εννοείτε ]

Οι κατηγορίες τιμών ανά κατηγορία προϊόντως

Επεξεργαστές

1-120 euro

121-250 euro

251-470 euro

471+ euro

Μητρικές κάρτες

1-90 euro

91-140 euro

141-210 euro

211+ euro

Μνήμες RAM

1-120 euro

121-180 euro

181-260 euro

261+ euro

Τροφοδοτικά

1-60 euro

61-110 euro

111-220 euro

221+ euro

Κάρτες Γραφικών

1-60 euro

61-120 euro

121-210 euro

211-340 euro

341-450 euro

451+ euro

Ψύξη CPU

1-30 euro

31-50 euro

51+ euro

Ψύξη Κάρτας Γραφικών

1-20 euro

21-50 euro

51+ euro

xDSL Modems/Routers

1-40 euro

41-95 euro

96-200 euro

201-320 euro

321+ euro

Δημοσ.
Ένας επεξεργαστής που κάνει π.χ. 125? σε ποια κατηγορία θα ανήκει; Βάλε καλύτερα τα όρια σου: 0-120, 121-...

Βασικά είχα κάτι άλλο στον νού στην αρχή, αλλά επειδή έπειτα από δεύτερη σκέψη παίζει στο μέλλον να παίξει "conflict" :D, αλλάξαμε στην πρότασή σου :)

Δημοσ.

Καλή ιδέα -και καλό κουράγιο :)-.

Απορία: Για τις τιμές θα λαμβάνεις υπ' όψη το φθηνότερο κατάστημα (πχ μέσω skroutz), κάτι σαν τον «μέσο όρο» (χοντρικά) ή τις τιμές συγκεκριμένου καταστήματος; Απλά γιατί για κάποια parts θα ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία σύμφωνα με το Α κατάστημα και σε άλλη σύμφωνα με το Β.

Α επίσης για την RAM καλό θα ήταν ίσως να διευκρινύσεις για τι μεγέθους module αναφέρεσαι (αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι εννοείς μάλλον συνολικό μέγεθος).

Δημοσ.

Kαλη ιδεα.

Καλο κουραγιο!

Ισως θα πρεπει να προσθεσεις αλλη μια κατηγορια τιμης στην ψυξη επεξεργαστων, αν εκει βαλουμε τα watercooling.

Δηλαδη 51-151, 151+

Δημοσ.
Κρίνοντας από την συμμετοχή στο θέμα, αποφάσισα να μην επιχειρήσω καν το εγχείρημα.

Δεν αξίζει.

Σιγουρα θα ειναι τρομερος μπελλας αλλα ολους θα οφελουσε ενας τετοιος οδηγος...Εαν το σπαγαμε σε 8 κομματια(cpu/mobo/ram/psu/vga/cpu +vga cooling/xdsl),και το δουλευανε 8 ατομα ταυτοχρονα?Εγω προσωπικα ειμαι προθυμος εαν μπορω να φανω χρησιμος καπου..

Kαθε αρχη και δυσκολη...

Δημοσ.

Θα αναλαμβανα και εγώ αλλά δυστυχως σε 4μερες και για ένα χρονο με καλεί η μαμα πατρίδα οποτε............

Παντως Bill μην αγχώνεσαι μπορει όλοι να κανουν τις παπιες τώρα και να μην λένε γνώμες αλλά αμα γίνει ένα τέτοιο topic ολοι θα το χρησιμοποιήσουν και θα λένε και ευχαριστώ (για το ευχαριστώ είναι λίγο σχετικο βεβαια, διοτι η αχαριστία είναι μια αρώστια που πλητει πολύ κοσμο σε αυτή τη χώρα αλλα το οτι θα το χρησιμοποιήσουν είναι σίγουρο!)

Δημοσ.

Ωραία, μπράβο, αλλά δεν βοηθά και πολύ με μια πρώτη ματιά. Ας πούμε ότι εντάξει διαλέγω τον 1ο επεξεργαστή. Ποια mobo πάει από τις παρακάτω για αυτόν; Ποια κάρτα γραφικών και ποια μνήμη; Τουλάχιστον όλα αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Σόρυ αν σου βάζω δύσκολα, νομίζω ότι θέλεις την κριτική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...