Προς το περιεχόμενο

LineageII plz HELP Έχω Φρικάρει.ΕΛΕΟΣ.

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω εναν Scavenger και προσπαθω να τον κανω Bounty Hunter.

Εκανα το πρωτο Q---->ok

Eιμαι στο δευτετο Q στο τελευταιο κομματι, εκει που πρεπει να μαζεψω 20 stakato shelds, 10 αραχνοποδαρα, 10 σαλια βατραχου και 10 d-crystals για να φτιαξω το κλειδι να ανοιξω το Titan's Box.

Ρε παιδια εχω τα παντα, τα εχω ολα και παω στον Maestro Nicolla να μου φτιξει το κλειδι και δεν μου το φτιαχνει(μου λεει για τα υλικα, τα οποια τα εχω ΟΛΑ).

Εγω τα πηρα και πηγα βρηκα το Titan's Box, αλλα απλα μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο.

Κοιταω τα Q Items----->τα εχω ρε παιδια ΟΛΑ.

Κοιταω εκει που σου λεει τα μερη του Q ενα ενα και μου γραφει οτι ειναι ολοκληρωμενο και με στελνει στην Giran warehouse keeper και αυτος παλι πισω στον Maestro Nicolla και φτου κι απο την αρχη.

Τι να κανω ρε παιδια εχω σαλταρει 2 μερες τωρα δε βγαζω ακρη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕlCapitan5

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝVY ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ.

Δημοσ.

Μου μυρίζει μπελάς...

Μάλλον σου χάλασε το quest, ίσως από κάποιο restart του server.

Το έπαθα 3 φορές σε άλλα quest. Ενώ είχα δώσει τα items σε ένα NPC, έκανε reset ο server και έμενα ΧΩΡΙΣ τα quest items αλλα και χωρίς την νέα οδηγία του NPC... Απλά κάνεις abort και το πας από την αρχή...

Το Quest του Νάνου το έχω κάνει 3 φορές (είναι το αγαπημένο μου) και σου λεω ότι δεν έχει κάποια παραξενιά, μάλλον σου χάλασε.

Δημοσ.

mikelamar kalo tha eitane na mas eleges kai ton server pou pezeis :)

Ektos kai an eisai official.

Sinithos einai apo reset/restart/wipe server problem ta skinika... An eisai se prv server einai ligo aoua ta pragmata me ta Q.

Δημοσ.

sostos to key to ftiaxneis monos sou i recipe einai lvl 1 opote de exeis prob na tin crafareis kai as eisai scavenger !!!!

an de tin exeis shmenei oti tin poulises katala8os h' tin espases :/

an egine kati tetoio prepei na to ksanaksekiniseis apo ti arxi :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...