Προς το περιεχόμενο

αναζήτηση hosting

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα με πηραν απο τον ΟΤΕ μετα απο 5 μηνες για να με ρωτησουν αν θελω ακομα να κανω να αγορασω DSL πακετο απο αυτους!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω στην Vodahost.com αναιβασμένα 7 sites τους τελευταίους 10 μήνες. Είμαι πάρα πολύ ευχριστημένος. Πολύ καλό support (απαντούν σε λιγότερο απο 1 ώρα 24/7),

έχουν Cpanel (me Fantastiko). 24GB hosting, 600GB transfer/month.

και το πιο ωραίο με έna hosting 6 ευρώ/μηνα μπορείς να φιλοξενίσεις ΑPERIORISTA domain (SITES) με στο ίδιο cPanel (όσοι ασχολούνται επαγγελματικά καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό). και σου δίνει:

ΑΠERIORISTA e-mail, Web mail Τους πελατες σου

FrontPage Extensions & Dreamweaver Compatible

CGI, PHP, MySQL with Unlimited Databases

Shopping Cart & Merchant Account. κ.α.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και το προτίνω.

Theodore

Δημοσ.

...εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατι κάποιοι είναι off-topic και γράφουν εταιρίες του εξωτερικού ενώ ο φίλος μας ζήτησε ελληνική εταιρία (για τους δικούς του λόγους)

Δημοσ.

Η επιλογή και η απόφαση είναι ελέυθερη για τον καθένα μας. Ο μόνος λόγος που κατέθεσα την εμπειρεία μου είναι για για να προσθέσω στον φιλο μας άλλη ακόμη επιλλογή για να έχει μια πιό ολοκληρωμένη άποψη.

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ HOSTING. Το άν θέλει να επιλέξει εταιρεί απο την Ελλάδα ή όχι ασφαλώς και είναι δική του επιλογή.

Εγώ ...δεν καταλαβαίνω γιατί οι διαχειριστές αυτού του Φόρουμ επιτρέπουν σε κάποιους να το χρησιμοποιούν μόνο και μόνο για διαφημιστικούς λόγους και για ιδία οφέλη. Κάτι άλλωστε που απαγορεύεται και από τους όρους εγγραφής

Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι το thread εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο από μια αναζήτηση ενός φίλου και ο Τίτλος του βοηθάει αρκετά σε αυτό(κανείς δεν διαβάζει το πρώτο πόστ αλλά τον τίτλο :P ). Ο φίλος έχει αρκετό καιρό να απαντήσει, πράγμα που μου λέει ότι πιθανότατα έχει βρεί τη λύση για αυτόν, οπότε δεν θα ήταν κακό να επεκτείνουμε το θέμα λίγο περισσότερο από τα requirements που θέτει στο αρχικό πόστ.

@mandata: Κι εσύ δεν κάνεις κάποιου είδους διαφήμιση με την υπογραφή σου. Κάνω λάθος;

Όποιος διαθέτει εταιρία δηλαδή απαγορεύεται να διαθέτει και άποψη ή απαγορεύεται η άποψη του να υποστηρίζει τα όσα πραγματεύεται η εταιρία του;

Κι ένα ακόμη σχόλιο θα κάνω για την πρόταση της vodahost.

Πές μου με ποια λογική μπορεί ένας host να προσφέρει τα νούμερα αυτά συνοδευόμενα από αυτήν την τιμή χωρίς να κάνει overselling.

Προφανώς οι απαιτήσεις σου και τα site σου είναι μικρά ακόμη και δεν χρησιμοποιούν όλους τους πόρους που ονομαστικά σου διαθέτει η εταιρία σου.

Αν όμως έχεις την τύχη ένα από τα sites σου να μεγαλώσει και να χρειαστεί πραγματικά μεγάλα νούμερα, τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει Overselling.

Για αυτό το έχω πεί από την αρχή, να αποφεύγετε τα μεγάλα νούμερα. Να κοιτάτε τις πραγματικές σας ανάγκες και σύμφωνα με αυτές να προχωράτε στην αγορά ενός hosting plan από εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες με κάποια ισοροπία στην ποιότητα,την ποσότητα και την οικονομία.

Ένα πολύ καλό forum είναι το webhostingtalk.com για να διαβάσετε απόψεις και σχόλια για ξένους πάροχους.

Δημοσ.

Φιλε ARL

H παραπάνω απάντηση μου ίσως ήταν λίγο τραβηγμένη (όσο αφορά τη διαφήμηση), αλλά παρασύρθηκα απο το ύφος του προηγούμενου post.

(άλλο το να βάζεις μια υπογραφή με το site σου και άλλο να γράφεις post μονο και μόνο για να ...την πείς σε κάποιον που απλά είπε την άποψή του).

Τέλος για μένα κλείνει εδώ αυτή η παρένθεση.

Όσο για τη Vodahost (...και δεν έχω κανένα όφελος) απο πάρα πολλά Forum που έχω παρακολουθήσει την αναφέρουν ώς απο τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες στο χώρο.

Εξάλλου εγώ απλώς παρέθεσα τις υπηρεσίες που μου προσφέρει και την προσωπική μου εμπειρία μέχρι σήμερα (αν στο μέλλον αποδειχθεί αναξιόπιστη εταιρεία εγώ πρώτος θα το καταθέσω στο Φόρουμ) Ο καθένας έχει την υποχρεωση να κάνει την έρευνά του και να επιλέξει.

Δημοσ.

Βασικά αν διαβάσεις τι λέω, θα δείς ότι αναφέρω ότι στο πρώτο πόστ(που κανείς δεν διαβάζει!), ο φίλος που άνοιξε αυτό το θέμα, ζητά Ελληνική εταιρία. Οπότε έχει κάποιο δίκιο..

Από εκεί και πέρα, η προσωπική εμπειρία του καθενός είναι πάντοτε αποδεκτή. Πιο πάνω όμως γράφω το στοιχείο που χαρακτηρίζει όλους τους αξιόπιστους hosts και διαχωρίζει τις καλύτερες εταιρίες από τις υπόλοιπες.

Δημοσ.
(άλλο το να βάζεις μια υπογραφή με το site σου και άλλο να γράφεις post μονο και μόνο για να ...την πείς σε κάποιον που απλά είπε την άποψή του).

Φιλε μου, ο χρήστης ζήτησε φιλοξενία σε ελληνική εταιρία, λογικό δεν ειναι λοιπον εφόσον αναφέρω την πρώτη φορά οτι κάποιοι χρήστες είναι offtopic και εσύ δεν δίνεις σημασία σε αυτά που ζητάει ο χρήστης και συνεχίζεις να γράφεις για ξένες εταιρίες να πω ξανά οτι είσαι offtopic; Δεν καταλαβαίνω την λογική σου...

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω τη DATAHOST. Είμαι εκεί 3 χρόνια και είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. To ότι το site της είναι εδώ και καιρό under constraction δεν έχει καμία απολύτως σημασία. (για εμένα τουλάχιστον) , αφού λειτουργεί σωστά , γρήγορα και είναι πάντα απίστευτα εξυπηρετικοί και γρήγοροι! (σαν γλείψιμο ακούγεται αυτό...)

Πάρε ένα τηλέφωνο στο 210-9922402 και ζήτα το Βαγγέλη ή το Μιχάλη

Αααα... επίσης οι servers της είναι Ελλάδα!

Υγ : Υπενθυμίζω : ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχω με την εταιρία απλά είμαι ένας ικανοποιημένος πελάτης.

Δημοσ.
Εγώ σου προτείνω τη DATAHOST. Είμαι εκεί 3 χρόνια και είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. To ότι το site της είναι εδώ και καιρό under constraction δεν έχει καμία απολύτως σημασία. (για εμένα τουλάχιστον) , αφού λειτουργεί σωστά , γρήγορα και είναι πάντα απίστευτα εξυπηρετικοί και γρήγοροι! (σαν γλείψιμο ακούγεται αυτό...)

Πάρε ένα τηλέφωνο στο 210-9922402 και ζήτα το Βαγγέλη ή το Μιχάλη

Αααα... επίσης οι servers της είναι Ελλάδα!

Υγ : Υπενθυμίζω : ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχω με την εταιρία απλά είμαι ένας ικανοποιημένος πελάτης.

+1 ψήφος και από εμένα για την DataHost. Τα παιδιά είναι σωστοί επαγγελματίες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...