Belouxiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ειμαι αρχάριος και προσπαθώ να εγκαταστήσω το microcom adsl usb AD 2622(το μοντεμ που έδινε η vivodi με το CUBE) σε ubuntu 6.10 πως θα το κάνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Belouxiotis νομίζω είχε και άλλος παρόμοιο πρόβλημα και απαντήθηκε καπου στο insomnia ψάξε λίγο ! ή πάρε ένα ethernet σωθείς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πριν ρωτήσεις εδώ για τις απορίες σου, κάνε ένα search στο http://www.ubuntuforums.org. Έχει πολύ πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanenas_allos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και εγώ το ίδιο είχα και λύση δεν βρήκα. Πήρα ένα router και ησύχασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.