Προς το περιεχόμενο

Conroe 6400 με τι mobo και μνήμες

rebel2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να περάσω και γώ σε κονρόε αλλά έχω κάποια προβληματάκια...

Αρχικά έχω 2 δίσκους εναν 80 και έναν 200 και έχω σκοπο να πάρω ακόμα έναν 250 αλλά θέλω να έχω τουλάχιστον τον 200αρι σε λειτουργία,το πρόβλημα όμως είναι οτι η μητρικές με 965 έχουν μόνο ένα pata κανάλι στο οποίο θα μπουν dvd-dvdrw και δε χωράει να μπει ο δίσκος που είναι ata...

Κάποιες asus 945 έχουν εξτρα κοντρόλερ αλλά το 945 είναι κάπως παλιό chipset και προβληματίζομαι μήπως χαντακώνετε ο conroe...

Υπάρχει βέβαια και οι 975x deluxe της asus αλλά έχει 230ε...και δε θέλω να δώσω τόσα πολλά για μητρική...

Πιστεύετε αν πάω σε 945 θα χάσω πολύ σε επιδόσεις??

Overclocking με ενδιαφέρει αλλά με μέτρο γιατί θέλω να είμαι 100% stable.Κανα 2800ΜΗz θα μπορώ να μαι σταθερός?

Η βαριές εργασίες του pc θα ναι render σε premiere και after effects γι'αυτό θέλω σταθερότητα...

Εξτρα controller δε λέει να βάλω γιατί έχουν καμια 50-60ε και με 75ε παίρνω ακόμα έναν 250αρι δίσκο...

Δημοσ.

me to 945 de tha exeis ti dinatotita na baleis 4pirinous!! alla an de se apasxolei tote lew na pareis me 945 pou de xaneis kai poli se epidwseis mi trelenese... se benches fenontai aytes oi diafores...kai kati akoma, to 945 apo tin intel den ipostirizetai episima san chipset gia conroe!alla de trexei kai tipota(mallon) me mia grigori matia vrika tis eksis mitrikes me chipset via:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522486

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522471

se kati apo intel de vrika alla isws na mi tis vrika egw...ama de thes via(mallon kala kaneis) tote poula tous diskous sou kai pare enan 320ari me 100 euro sata2 kai eisai arxontas....ti na mplekeis me controllers(xaneis se epidoseis dioti empleketai software kai einai kai mesw pci kai oxi mesw chipset i ipostiriksi tespa) kai me via chipsets...

Δημοσ.

Τους είχα ξεχάσει τους τετραπύρηνους και μπορεί να χρειαστεί να πάω κατα κει όταν βγούν...

Οπότε πάω σε 965 και πουλάω τον 200αρι...

Είμαι ανάμεσα σε :

ABIT AB9 vs ABIT AB9 PRO

Έχουν καμιά άλλη διαφορά εκτός τους παραπάνω δίσκους?

Στο νετ σε άλλα σαιτ διαβάζω καλά σχόλια και σε άλλα πάλι άσχημα...

GIGABYTE GA-965P-DS4

Γενικά διάβασα καλά σχόλια αλλα έχω άσχημες εμπειρίες στην σταθερότητα αυτής της μάρκας.

ASUS P5B RETAIL

Δεν έχει firewire αλλά αν είναι καλύτερη απο τις άλλες θα πάρω εξωτερικό controller.

Απο μνήμες αυτές καλές είναι? OCZ PC2-5400 DDR2 2x1GB

Ξανα αναφέρω οτι με ενδιαφέρει να ναι σταθερό και αν μπορώ να έχω και ενα καλό overclocking χωρίς να χάσω σταθερότητα ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

1. de nomizw na exoyn kapoia alli diafora afoy exoyn to idio chipset idies epidwseis exoyn mi trelenese..ti kaka sxolia akouses dld?

2. den exw idea....

3. egw panta asus eixa kai eimai apolita eyxaristimenos kai tha sinexizw na pernw asus

afoy thes firewire tote na pareis tin abit... einai dinato xarti stis mitrikew... de nomizw na exeis kanenws eidous problima....

Δημοσ.

Εγω τον έχω συνδυάσει τον E6400 με μια gigabyte 965p DQ6,η οποία μου φαίνεται υπερπλήρης και έχει και άριστες επιδόσεις σε games και overclocking

και τα συμπλήρωσα αυτά τα δύο με μνήμες corsair 2*512 ddr2 xms2x 800mhz,πραγματικά πολύ καλό σύνολο.

Η gigabyte DS4 είναι επίσης πολύ καλή λύση και με άριστες επιδόσεις και κοστίζει και λιγότερο,οπότε αν το σκέφτεσαι για αυτήν χτύπα την!

Δημοσ.

έχω βάλει στη ds4 6300 και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τις επιδόσεις της μητρικής απο πλευράς o/c,και σταθερότητας αρκεί να της βάλεις το F6 bios update,που μπαίνει και απο το δίκτυο πανεύκολα.

πιστεύω δε ότι αν είχα πιο πολλά λεφτουδάκια να της βάλω 667 η 800αρες θα πετούσε

Δημοσ.

Σχετικά με τις Abit οι μόνες διαφορές είναι οι extra SATA -όπως είπε κι ο tolis86- (+3 εσωτερικοί +1 ένας εξωτερικός), η δυνατότητα για RAID της Pro (έχει το ICH8R chipset ενώ η απλή το ICH8 και μπορεί να κάνει RAID μόνο αν χρησιμοποιήσεις external SATA) και το DUAL G-LAN της Pro σε αντίθεση με το απλό G-LAN της άλλης.

Από θέμα ποιότητας/απόδοσης/συμβατότητας δεν έχω κανένα παράπονο από την Abit AB9 Pro, τόσο πριν όσο και μετά τα BIOS updates που λύνουν κάποια προβλήματα με συγκεκριμένες μνήμες κυρίως. Ο 6600 λειτουργεί άνετα από τα 2,4GHz στα 3GHz εδώ και κάτι εβδομάδες (πιο πάνω έχω βαρεθεί να δοκιμάσω :P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...