stefg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά βοηθήστε γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Σήμερα αγόρασα το φοιτητικό πακέτο otenet onDSL kit, με το οποίο θα κάνω την ISDN γραμμή μου σε ΑDSL. Το πρόβλημά μου είναι αν έπρεπε να κάνω πρώτα την γραμμή μου PSTN και μετά ADSL Μπορώ ακόμα να αλλάξω την σύνδεση παρόλο που έχω κάνει την αίτηση. Από την μια, συμφέρει γιατί: -Η διαφορά του παγίου είναι 5 ευρώ το δίμηνο με αναγνώριση κλήσεων, και 7 χωρίς. -Το κόστος αλλαγής είναι 30, άρα το πολύ σε 6 λογαριασμούς το καλύπτεις και μετά έχεις κέρδος. -Δεν χρησιμοποιώ fax, άρα είναι περιττή η ISDN γραμμή. Απ΄την άλλη, δεν συμφέρει γιατί: -Αν μετά από ένα χρόνο δεν θέλω να συνεχίσω την ADSL, γυρίζω στην ISDN και όχι στην απλή γραμμή. -Η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη, και πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να καλύψεις το κόστος αλλαγής. -Σίγουρα θα έχω μεγαλύτερη καθυστέρηση με όλες αυτές τις αλλαγές. Επίσης δεν ξέρω αν το μόντεμ είναι το ίδιο για την ISDN και την PSTN. Δηλαδή αν το sagem που δίνει η οτενετ και κάνει αρκετά λεφτά σχετικά, μπορώ στο μέλλον να το χρησιμοποιώ μόνο με isdn γραμμές. Αν και νομίζω ότι η μόνη διαφορά είναι splitter αντί για filter.
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 an exeis stilei idi aitisi gia adsl over isdn tora den mporeis na tin giriseis dioti tha perimeneis na energopoiithei i grammi tha perimeneis na se kanoun pstn na diakopei i adsl sou kai meta na xanapliroseis telos energopoiisis pano se pstn.opote den to protino.gia to sagem den xero an einai to idio gia pots kai gia isdn .to crypto f200 einai to microcom 2636 einai to f320 einai.kai kalos irthes sto forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.