Προς το περιεχόμενο

Best Value for money DVD recorder?

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά την ζημιά που έπαθε το LG dvd recorder μου

(έχω δοκιμάσει διάφορα firmware, δεν γίνεται τίποτα),

ξέρει κανείς πόσο εγγύηση έχει;

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο,

τι προτείνετε (καλό και σχετικά φτηνό);

Δημοσ.

samsung!! skilia! kai mono 33 euro ayto me to lightscribe...poli kali agora pistebw... alliws benq... einai poli kala antigrafika kanei fason sti plextor i i plextor kanei fason sti benq... de thimamai ... pantws se ena review gia ena paliwtero montelo ta nikouse ola ta alla me anesi se ola ta test...alla oti kai na pareis kapou sta 30-40 euro exei opote to value for money ligo akiro... mono ta plextor kanoun 70 euro...

Δημοσ.

Samsung 182 'h an den goustareis to onoma, LG H10 'h H22. To H10 "anaba8mizete dorean" me anepishmo firmaware se H12.

H BenQ poulhse to tmhma optical storage, opote kalo na thn apofygeis afou den 8a exei kalo suppport sto mellon.

H Pioneer den 8a bgalei allo dvd recorder opote na thn apofygeis kai auth.

Ti menei? To fantastiko Samsung 182 (me ena mikro bug alla erxetai neo firmware), ta eksairetika nea montela ths LG kai ta Optiarc (Nec+Sony) pou exoun skampanebasmata sthn poiothta kai den ksereis poso kala 8a grafei to diko sou.

Ta lite-on tora stronoun kai ta plextor=2*Samsung.

Δημοσ.

Για τα εξωτερικά τι γνώμη έχετε;

Έχουν προβλήματα ή αξίζουν τον κόπο;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά γλιτώνεις και τα κατσαβιδιάσματα,

τα οποία τα βαριέμαι αφάνταστα!

Δημοσ.
Για τα εξωτερικά τι γνώμη έχετε;

Έχουν προβλήματα ή αξίζουν τον κόπο;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά γλιτώνεις και τα κατσαβιδιάσματα,

τα οποία τα βαριέμαι αφάνταστα!

Καλά είναι, αλλα εκει ξεφεύγεις από την χαμηλή τιμη πλέον...

Δημοσ.
big spender...

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που γκρίνιαζε ο κολλητός μου,

γιατί, κατά την άποψη του, θα μπορούσα να είχα πάρει 2 nec/lg/samsung,

να τα συνδέσω και τα δυο, να αντιγράφω on-the-fly κλπ και να τον κεράσω και κάμποσα ποτά με τα ρέστα!

Αλλά εγώ τα σκασα προκειμένου να πάρω την mercedes των αντιγραφικών όπως είπε κάποιος προκειμένου να έχω αξιόπιστες εγγραφές και κατά συνέπεια το κεφάλι μου ήσυχο!

Όχι τίποτα άλλο, έβαλα και dsl σχετικά πρόσφατα, οπότε θα το ξεσκίσω!

Δημοσ.
Kaloriziko, an kai ta Plextor den aksizoun pia oso palia.An bgaleis ena dekariko gia tin retail siskeuasia kai allo ena gia to software sou menei to teleytaio epipleon dekariko gia na to apodoseis stin amfilegomeni anoteri poiotita.

rma plextor=ανεκτιμητη αξία.

το δοκιμασα προσφατα και το rma απο βελγιο σε 2 μερες. ειλικρινα αξίζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...