Προς το περιεχόμενο

Συγχώνευση δύο firefox profiles ( Merge )

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ήταν πολύ εύκολο να μπορέσω να συνδέσω 2 Bookmark αρχεία.

Συγκεκριμένα ψάχναμε κάποιο progy όμως από το Organize Bookmarks απλά έκανα import το αρχείο Bookmarks.html.

Αν είναι δυνατόν όμως, θα ήθελα να συγχωνεύσω 2 διαφορετικά firefox profiles.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα Mozilla Suite και αφού δοκίμασα τον FF 2.0 μου άρεσε περισσότερο και είπα να χρησιμοποιώ αυτόν.

Έτσι αφού εγκατέστησα τον FF, έκανα import από το Mozilla και όλα λειτουργούν ομαλά.

Επειδή έχω όμως 2 pc θα ήθελα να έχω και στα 2 τα ίδια data.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ;

Ευχαριστώ,

/Highlander

Δημοσ.

Δες μήπως σε εξυπηρετεί αυτό: http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/index.html

Αν τα 2 μηχανήματα είναι συνέχεια σε δίκτυο, μπορείς να παίξεις με τα προφίλ και τον Profile Manager.

Μετά είναι και ο Firefox Portable από USB μέσο: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

• Members
Δημοσ.

Δοκίμασε το googlebrowsersync που προτείνει ο Eusebius - είναι φοβερό extension.

Το χρησιμοποιώ για να συγχρονίζω τον firefox της δουλειάς με αυτόν του σπιτιού και με αυτό το extension είναι σαν να χρησιμοποιώ την ίδια εγκατάσταση με το ίδιο προφίλ.

Συγχρονίζει όχι μόνο τα bookmarks, αλλά και τα cookies, τους κωδικούς, το ιστορικό και τα tabs. Π.χ. αν κάνω εγγραφή σε ένα site στον υπολογιστή της δουλειάς, μπαίνοντας από το σπίτι θα μου έχει ήδη την σελίδα στο ιστορικό και τον κωδικό αποθηκευμένο.

Δημοσ.

Το έχω δει αυτό.

Το πρόβλημά μου είναι ότι κάνει sync μέσω τρίτου. Δεν θα ήθελα, με τίποτα, τα passwords, τα links κλπ να τα έχει κάποιος τρίτος, πόσο μάλλον το Google...

• Members
Δημοσ.

Τότε κι ο portable firefox είναι μια κάποια λύση... Εγώ τουλάχιστον αυτόν χρησιμοποιώ στη δουλειά (όπου δεν έχω δικαίωμα να εγκαταστήσω προγράμματα) και λειτουργεί μια χαρά, χωρίς διαφορές από τον "μη portable".

Βέβαια, από την άλλη, είναι και λίγο μπελάς να συνδέεις usb κάθε φορά που θες να σερφάρεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...