Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με checkdisk σε 200αρι και delete orphan files

nemesis345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν χτες το βράδυ έβαλα να κάνω ένα ωραιότατο defragment στον DATA σκληρό μου Maxtor 200G! Μόλις έφτασε στο 38% κολάει (ουπς αυτό το είχα ξαναδεί και πιο παλιά και δεν ήταν καλό)! Anyway έγινε αυτό που περίμενα αλλά του πήρε λίγο χρόνο! Ήταν για πάρα πολύ ώρα(1 ώρα) κολλημένο στο 38% που πήρα την απόφαση να το σταματήσω!

Το αμέσως επόμενο ήταν να δω ένα ωραιότατο μήνυμα που έλεγε για αδύνατη access σε φακέλους αυτού του σκληρού!

Restart και εμφανίζετε το chkdsk, όπου αν το άφηνα να κάνει check θα μου διέγραφε τα αρχεία! Το ακυρώνω και μπάινω στα Windows και βλέπω πως ενώ αναγνωρίζει τον σκληρό δεν δείχνει ούτε label ούτε χωρητικότητα του σκληρού, αλλά στον managment έδειχνε τουλάχιστον το συνολικό μέγεθος!

Κάνω λοιπόν δεξί κλικ και βλέπω........ RAW filesystem!

Τον βγάζω λοιπόν πάω στον κολλητό μου για να του κάνουμε ένα Recover αλλά μας έλειπε ένα license και έτσι δεν κάναμε τίποτα!

Το θέμα είναι ότι τώρα έβαλα να κάνω chkdsk, από comand prompt στα ΧΡ, στον 200αρι ξέροντας ότι θα αρχίσει να κάνει delete orphan files!!!

Λοιπόν τώρα αυτό που θέλω έιναι να βρω ένα καλό και αποτελεσματικό τρόπο για να κάνω Recover, εργαλέια που μπορώ να χρησιμοποιήσω!

Και αν κάποιος έχει καμία ιδέα γιατί το τραβάω όλο αυτό το μαρτύριο ας μου πει!!!!!

Δημοσ.

Akribws to idio problhma eixa prin merikes meres. Me maxtor.

Lush de brhka. 8ewrhsa ta data pe8anena oristika.

To xeirotero htan oti meta apo check disk o diskos apo 40Gb anagnwrizetai me 31Gb...

Ypo8etw oti ebgale bad sectors kai o xtuphmenos xwros apomono8hke.

Kai lew upo8etw, giati to util ths maxtor, mou eipe oti brhke error sto disko (tipote allo omws) kai oti to eftia3e...

Δημοσ.

Επειδή την έπαθα και πριν κανένα 5μηνο μπορώ να σου πω ότι βρήκα λύση τότε το File Scavenger!

Το topic αυτό είναι σαν να επαναλαμβανω ένα παλιότερο για ανάκτηση δεδομένων από τον σκληρό!

Δοκίμασε το File Scavenger! Τα αρχεία σου δεν έχουν πεθάνει!! Αλλά πρέπει να έχεις και ένα άλλο σκληρό για να κάνεις την ανάκτηση από τον "πεθαμένο" δίσκο σου!!!!

Δημοσ.

O diskos egine format hdh, eutuxws ta data den htan dusanaplhrwta.

To asxhmo einai oti 8ewrw ton disko axrhsto pleon kai ton exw ektos susthmatos. Pws na empisteuteis ena disko pou emfanizetai kata 1/4 mikroteros?

Auto pou kuriws me ebdiaferei twra

-kai skopeua kapoia stigmh na rwthsw edw-

einai: an o diskos exei ontws bad sectors, pws mporw na to diapistwsw 100%.

Giati eite apo windows, eite me to maxtor util, den anaferetai kapoio problhma. To partition einai mono ena.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...