Προς το περιεχόμενο

αντιγραφή iso 360?

mixalisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω με το imgburn παιζουν ολα μια χαρα,εχω βαλει και αυτο το νουμερακι που διαβασα πιο πισω..};-)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον παιδια... εγω κατεβασα το need for speed carbon το οποιο μεσα απο σχετικο thread στο site εχουν γινει post τα οποια λενε οτι παιζει κανωνικα. κατεβασα και το image burn εβαλα και την επιλογη που λετε στην πρωτη σελιδα.

Πηρα μια μεγαλη χαρα οταν μου ζητησε να κανει update για να παιξει το παιχνιδι. αλλα μετα που το εκανα ξεκινησε αρχισε να το διαυαζει και μετα μου πεταξε ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να το διαβασει και οτι μπορει να ειναι λερομενο το cd να τοσκουπισω. μηπως υπαρχει καποιος να βοηθησει ?

δεν καταλαβαινω τον λογο να μου βγαινουν ολα καμενα ενω 4 στα 4 απο το μαγαζι που τα αγωραζω να παιζουν τελεια....

Δημοσ.
λοιπον παιδια... εγω κατεβασα το need for speed carbon το οποιο μεσα απο σχετικο thread στο site εχουν γινει post τα οποια λενε οτι παιζει κανωνικα. κατεβασα και το image burn εβαλα και την επιλογη που λετε στην πρωτη σελιδα.

Πηρα μια μεγαλη χαρα οταν μου ζητησε να κανει update για να παιξει το παιχνιδι. αλλα μετα που το εκανα ξεκινησε αρχισε να το διαυαζει και μετα μου πεταξε ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να το διαβασει και οτι μπορει να ειναι λερομενο το cd να τοσκουπισω. μηπως υπαρχει καποιος να βοηθησει ?

δεν καταλαβαινω τον λογο να μου βγαινουν ολα καμενα ενω 4 στα 4 απο το μαγαζι που τα αγωραζω να παιζουν τελεια....

ti marka dvd xrhsimopoihs?Einai dvd +r?Se ti taxythta ta grafeis ktl...

Δημοσ.

χρησημοποιω ενα LG DVD+R DL και τα γραφω σε 2.4 την κατωτερη δηλαδη που μου επιτρεπει.

επειδη τσατιστηκα εχτες που δεν το επαιξε πηγα και το αγωρασα (γραμμενο) και παιζει κανωνικοτατα. συγκεκριμενα αυτο παιζω τωρα.

δεν γινεται να παιζουν τοσο πολυ ρολο οι λεπτομεριες οπως με ποιο recorder γραφω, με τι ταχυτητα, σε τι DVD και ολα τα υπολοιπα οταν εχω γραψει απο εναν ξενο 5 παιχνιδια παιζουν και τα 5 χωρις το παραμικρο προβλημα και εγω 4 στα 4 που εχω γραψει να μην παιζουν. αρα κατι αλλο παιζει. εχω ακουσει οτι με το XBOX360 SS Merger κανεις patch στο ISO που κατεβαζεις και μετα το γραφεις για να στο αναγνωριζει.

Αλλα και αυτο το δοκιμασα αλλα δεν εχω βρει ακομα το καταληλο SS για να κανω patch.

---EDIT---13-11-2006---

Λοιπον το εψαξα ακομα παραπανω το πραγμα. και απο οσα διαβασα το μονο που εκανα λαθος ηταν με τα SS. δεν εκανα αυτο που μου ελεγε με το SS merge. Κατεβασα τωρα το Test Drive Unlimited κατεβασα και ολα τα SS που βρηκα αλλα κανενα δεν ταιριαζει. ενα παραξενο πραγμα ομως συμβαινει.

Οταν κατεβαζω ενα ISO μου κατεβαζει δυο αρχεια. ενα 000 File και ενα DVD File. το DVD File υποτιθεται οτι ειναι το ISO μιας και ειναι 7.4GB.

Οταν ομως εγω το ανοιγω με το Merge και βαζω σαν SS το μικρο αρχειο δεν το βρισκει σαν σωστο SS. Οταν παλι ανοιγω το μικρο αρχειο (000 File) και του λεω να ανοιξει το DVD File δηλαδη το ISO σαν SS νεμεν μου λεει οτι ειναι το σωστο αλλα μολις παταω να κανει Merge μου πεταει ενα error.

εχει ασχολειθει κανεις ? οσοι ειπατε οτι τα γραψατε με το Image Burn τα γραψατε αμεσως αφου τα κατεβασατε ? τους κανατε κανενα patch ? ασχοληθηκατε με τα SS ? δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το site που τα κατεβαζω. αλλα αν δεν επιτρεπεται ας μου πει καποιος μεσω PM η Mail απο ποιο site κατεβαζετε να δοκιμασω και εγω.

P.S. δεν εκανα δευτερο post να μην θεωρηθω οτι κανω spam.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου. Υπάρχει κανείς να ξέρει πως γράφονται (και να απαντήσει σε PM σαφώς :P); Τι παίζει με αυτά τα SS;

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά ρε παιδιά. Δεν ξέρω κάποιον που να μην έχει 100% επιτυχία με 111d+verbatim+imgburn. Ολα τα υπόλοιπα είναι πειραματισμοί. Μπορεί να δουλέψουν, μπορεί και όχι.

Συνήθως ό,τι φέρνει ο θείος είναι ήδη πατσαρισμένο, οπότε δεν ασχολείστε με S(ecurity)S(ector). Αν δεν είναι (που συνήθως αναφέρεται) χρειάζεστε το αρχείο με κατάληξη bin και το αρχείο iso. Ανοίγετε το bin με το XBOX360 SS Merger 1.6, πατσάρετε, καίτε και παίζετε.

Δημοσ.

Egw padws opos ta katebazw,afou kanw unrar epilego to mikro arxeio kai pezun kanonika.Exeis balei to layer brake pu leei poio pisw?

Τα πράγματα είναι απλά ρε παιδιά. Δεν ξέρω κάποιον που να μην έχει 100% επιτυχία με 111d+verbatim+imgburn. Ολα τα υπόλοιπα είναι πειραματισμοί. Μπορεί να δουλέψουν, μπορεί και όχι.

Συνήθως ό,τι φέρνει ο θείος είναι ήδη πατσαρισμένο, οπότε δεν ασχολείστε με S(ecurity)S(ector). Αν δεν είναι (που συνήθως αναφέρεται) χρειάζεστε το αρχείο με κατάληξη bin και το αρχείο iso. Ανοίγετε το bin με το XBOX360 SS Merger 1.6, πατσάρετε, καίτε και παίζετε.

an enoeis ton theio sto pagrati ta idia akribws pu katebazw kai egw exei kai malista to gears tu to edwsa egw apo ena filo mu...

Δημοσ.

111d -- ???

verbatim -- το εχουμε

imgburn -- το εχουμε

αν η ερωτηση για το layer brake παει για εμενα ναι το εχω βαλει.

Δημοσ.

Pedes kalispera kai apo emena. epeidi den eixa pote moy xbox alla ps2(kai to klasiko tropo antigrafis) mipws xerei kaneis an leei na paw na agorasw xbox360??? yparxei tropos na paizoyn ta antigramena paixnidia sto xbox360? an nai poios einai aftos? kati exw diavasei gia to oti kaneis anavathmisi logismikoy se ena apo ta 2 dvdrom drive poy kikloforei to xbox360(den xerw me poio tropo akrivws) kai epeisis prepei na pareis sigegrimena dvdrom kai dvdrw ston ypologisti soy wste na doyn me kapoia allagi kai s' afta firmware ta diskakia toy xbox360(kai toy xbox1 antistixa) mipws xerei kaneis analitika ti diadikasia afti kai to ti akrivws xreiazomai giati den leei na agorasw to xbox360 an den mporw na paizw kopies poy tha kanw monos moy. opoios xerei as moy apantisei private. sas eyxaristw poly.

Δημοσ.

παιδιά μία ερώτηση;

Είναι κάποιος που έχει βάλει τσιπάκι στο 360 και παίζει ή όλοι είναι με flasharisma στο drive τους. Αν όντως υπάρχει τσιπάκι ξέρουμε τιμή;

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...