Προς το περιεχόμενο

αντιγραφή iso 360?

mixalisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ήμουν και εγώ ένας απο αυτούς που την πάτησαν και έβαλαν την 1.29 στο pioneer111d με αποτέλεσμα 2 καμμένα dvd :(. το παράδοξο είναι ότι με αυτήν την έκδοση είχα και δύο επιτυχημένες εγγραφές... Τα dvd Που δεν παίζουν και ράφουν το open tray μνμ έχουν ένα περίεργο "δαχτυλίδι άγραφης περιοχής :P " στο εσωτερiκό τους, οπότε είναι σίγoυρα λάθος στην εγγραφή.

Για όσους την πατήσανε, εδώ είναι το link για να κατεβάσετε το firmware 1.23 μαζί με τον patcharismeno flasher του που επιτρέπει το downgrade.

http://rapidshare.com/files/1454292/FW123EU.zip.html

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σπάω το κεφάλι μου 2 βδομάδες τώρα ποιος συνδυασμός burner - burner firmware - media - burner programme - xbox drive firmware, είναι ο καλύτερος και τι προκαλέι αυτή τη μλκια... Δε ξέρω πάντως το τελευταίο cd to έγραψα με imgburn (ενώ πριν το γραφα με cloncd) με το 1.23 και δούλεψε τέλεια.. Τι να πω.. Ελπίζω και τα επόμενα να πανε καλά..

Να και μία φώτο ενός dvd μετά απο αποτυχημένη εγγραφή. Δεν είναι πολύ καλή ποιότητα αλλα φαίνεται το δαχτυλίδι που έλεγα...

31102006pu7.jpg

Δημοσ.

εμένα πάτντως έχει 1,23 kai δουλευω με clone cd. Οσο αυτά τα δύο μου φτιάχνουν τα παιχνίδια του 360 κανονικά δεν πρόκειτε να κατεβάσω ενημέρωση ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Ουτε πρόκειτε να γράψω σε ταχύτητα πανω από 2,4 για να γλειτώσω 1 εικοσάλεπτο. Με τη τιμή που έχουν τα DL + R δε με συμφέρει να κάνω πειράματα!

Δημοσ.
mia erotisi ta perisotera 360 pou kikloforoun stin agora me ti drive erxode?

mi to paro kai de mporo na to flasaro meta!

Na apofigeis na pareis console me imerominia kataskeuis apo Augousto kai meta.....

Δημοσ.
re paidia oi ekdwseis games apo thn dnl den einai se morfh image,pws to gyrname se format pu na to kaiei to clone cd..

δοκίμασε το imgburn είναι πολύ καλύτερο.... τα καίει όλα και κατάληξη 000 που είχαν nba2k7 και alliance

Δημοσ.

Giati exoun bgei kapoia Hitachi drive pou mexri stigmis den flasharontai. An kai diabasa xtes oti tis epomenes meres tha iparksei lisi kai gia auta. Pros to paron omos den mporeis na ta flashareis xoris idiko eksoplismo.....

Δημοσ.

prwsopika pisteyw oti media-dvd recorder kai drive sto xbox den einai sigkekrimena, gia paradeigma, exw to ts-943 sto xbox (ms25), dvd-recorder xrisimopoiw ena liteon ekswteriko poy eixa parei prin 3 xronia, kai media ystera apo kapoia souver kateliksa pws moy doyleyoyn apsoga xwreis 8oryboys kai zoria ta verbatim kai ta tdk, grammena me clonecd kai se taxytita 1x (asxetos bebaia poy to clonecd leei eggrafh se 2.4x.

Ayto einai kai to koylo ths ypo8eseis to clonecd oti kai na toy balw se taxytita, ayto grafei 2.4x alla an toy balw 2.4x kapoia diskakia den paizoyn (kai bgazei ayto to daxtylio poy deixnei parapanw o filos mas) alla paizoyn me hxoys (anoikse kleise ktl) kai alla paizoyn mia xara. An to balw se 1x ola paizoyn apsoga.

Epeiseis exei anafer8ei kai gia ta intenso, den kserw ti kanoyn me to pioneer alla me to diko moy dvdr ola kaigonte.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια νεος στο site νεος και στο forum.

ειμαι και εγω κατοχος 360. εχω δοκιμασει διαφορους τροπους αντιγραφης αλλα τιποτα.

αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη. για φλασαρισμα χρησημοποιησα τον τροπο με τα καλωδια οπου τα συνδεω απο πισω για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να ανοιξει το 360. εχω το Hitachi-LG μοντελο δεν θυμαμαι. δυστηχως ουτε ποια εκδοση flash του περασα.

Εχω γραπσει απο μαγαζι 4 παιχνιδια

το Just Cause σε Verbatin

το Dead Rising σε Intenso

το Ninenty Nine Nights σε ενα λευκο DVD-DL

και το Fight Night Round 3 σε ενα Philips

Αρα απο αυτην την λιστα βγαζω το συμπερασμα οτι δεν παιζει ρολο ποια μαρκα ειναι το DVD-DL

Εγω εχω δοκιμασει να το αντιγραψω για οσους το ξερουν με τον τροπο που ξεβιδωνεις και ανοιγεις το DVD και αλαζεις τα δισκακια για να το περασεις στον δισκο, και μετα με το DVD decrypter τα εγραφα.

Επισης ειχα δοκιμασει και κατεβασα το Fight Night, το Test Drive Unlimited και το Dead Rising και παλι τα εγραφα με το DVD Decrypter αλλα δυστηχως δεν καταφερα να τα κανω να παιξουν.

Sorry σας κουρασα, αλλα γνωμες ανταλαζουμε ειπα να τα πω ολα για να ξερετε και τι θα μου απαντησετε.

Εγω κατεβαζω τωρα το προγραμμα που ειπατε το imgburn. να δοκιμασω. αυτο μονο γραφει ISO και IMG ή μπορει και να περναει τα δισκακια μεσα ?

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...