oki456 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 se merikes selides to deksi klik einai apagoreuemno kai sou petaei ena minima pou lei oti den mporis na apothikeusis .....iparxei kapios tropos apo ton explorer gia na ginei enable????kai na me afinei???
asmilon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δοκιμασε τον Firefox 2.0 για αυτα τα site, αλλα και γενικα για την περιεγηση σου στο Ιντερνετ... Για ΙΕ δε μπορω να σου προτεινω καποια λυση, τον εχω καταργησει αλλωστε 3 χρονια χαρη στην αλεπου...
kostasplak1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 se merikes selides to deksi klik einai apagoreuemno kai sou petaei ena minima pou lei oti den mporis na apothikeusis .....iparxei kapios tropos apo ton explorer gia na ginei enable????kai na me afinei??? ayto to exo petyxei se kapoies selides pou exoun fotografies me pneymatika dikeomata, an ennoeis ayto mporeis na kaneis ena screen-capture, meta ena crop me kapoio programma kai exeis ti photo kanonikotata!
GRECTORAS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δοκιμασε τον Firefox 2.0 για αυτα τα site, αλλα και γενικα για την περιεγηση σου στο Ιντερνετ... Για ΙΕ δε μπορω να σου προτεινω καποια λυση, τον εχω καταργησει αλλωστε 3 χρονια χαρη στην αλεπου... πάντα είναι όχι αλεπού(κ εγώ έτσι νόμιζα)
Eusebius Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 oki456, νά πώς γίνεται με τον Firefox: * http://insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1337256 Δες κι όλο το θρεντ, έχει κι άλλα κόλπα για να αποθηκεύεις τέτοιες εικόνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.