Προς το περιεχόμενο

Αγορά εκτυπωτή για 50 pages/day

vagos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προτείνετε;

Δεν ειναι απαραίτητο να ειναι έγχρωμος.

Δεν ειναι σημαντική η ταχύτητα.

Με ενδιαφέρει κυρίως το κόστος χρήσης και η αξιοπιστία.

Δημοσ.

RICOH 410 - LASER - 27p/m - 1200X1200 - <7SEC 1ST PRINT duty cycle 150.000

περιπου στα 700,00e

ΤΟΝΕΡ περιπου στα 220,00e για 15,000 σελιδες .

HP 1160 - LASER - 19p/m - 600x600 - ,10sec 1ST PRINT duty cycle 10.000

περιπου 280,00e

TONER περιπου 68,00e για 2500 σελιδες .

ΑΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 15.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ

RICOH 700,00

HP 620,00

ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

RICOH 980

HP 1032,00

να σου πω εγω θα επερνα το ricoh που ειναι και γαιδουρι και βγαινει τα ιδια λεφτα στο χρονο .

αυτα . πιστευω να βοηθησα

Δημοσ.

Πάρε έναν της HP που να σου αρέσει. Είναι σκυλιά. Απλά επειδή θα κάνεις πολλές εκτυπώσεις, δες κάποιο μοντέλο που να αλλάζουν χωριστά και οι κεφαλές εκτύπωσης γιατί σίγουρα θα βγεί off μια από αυτές κάποια στιγμή.

Δημοσ.

egw apo thn allh tha sou protina na koitakseis kai se canon tpt..

pio akribo kostos na ton agoraseis alla exei ton kalutero logo kostos/selida..

ki einai kai arketa poiotika mhxanhmata..

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το χρώμα πήγαινε σ΄ένα φτηνό laser (μονόχρωμο) (βρίσκεις και με κάτω από 100€). Θα έχεις και καλή ποιότητα εκτύπωσης και σαφώς οικονομικότερη εκτύπωση από inkjet.

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το χρώμα συμφωνώ με makis για φθηνό μονόχρωμο laser. Refill γραφίτη θα βρεις στα 123refill με περίπου 30 ευρώ.

Αν σε ενδιαφέρει το χρώμα ή δίνεις κάτι παραπάνω για να έχεις κ χρώμα εάν το χρειαστείς, μπορείς να πάρεις τον Aculaser C1100 στα περιπού λίγο κάτω από 300 ευρώ κ refill γραφίτη περίπου στα 35 ευρώ για μαύρο κ 40 για τα έγχρωμα.

P.S.: Ο "χύμα γραφίτης" θα σε βγάλει πάνω από 2 γεμίσματα

Δημοσ.
Αν δεν σε ενδιαφέρει το χρώμα συμφωνώ με makis για φθηνό μονόχρωμο laser. Refill γραφίτη θα βρεις στα 123refill με περίπου 30 ευρώ.

Αν σε ενδιαφέρει το χρώμα ή δίνεις κάτι παραπάνω για να έχεις κ χρώμα εάν το χρειαστείς, μπορείς να πάρεις τον Aculaser C1100 στα περιπού λίγο κάτω από 300 ευρώ κ refill γραφίτη περίπου στα 35 ευρώ για μαύρο κ 40 για τα έγχρωμα.

P.S.: Ο "χύμα γραφίτης" θα σε βγάλει πάνω από 2 γεμίσματα

epeidi dn exw asxoli8ei me laser ka8olu .. i poiotita sto egxrwmo se a4 harti einai paromoia me inkjet se aplo a4 ?

photo paper mporoun na paroun ?

ta gemismata grafiti p anafereis ti akrivws einai ?

Δημοσ.

Yπαρχουν οντως καποιοι παμφθηνοι μονοχρωμοι λεϊζερ,αλλα δεν υποστηρίζουν DOS,το οποιο θα χρειαστει για καποια λογιστικα προγραμματα.

Ξερει κανει τι ακριβως σημαινει το "DOS με εξομοίωση IBM Proprinter IIIXL & EPSON FX";

Δημοσ.

50 pages per day?

Ti pages? A4 h A3?

Oi 50 selides 8a dinontai mia kai eksw i 2-3 ka8e fora?

Posa xrimata eisai diate8imenos na dwseis?

8eleis na einai USB i diktiakos?

(diktiakos=pio grigoros se apostolh dedomenwn).

Ola pezoune rolo.

Fisika 8a 8eleis na einai laser ektipoths pou dexetai toner alla psaxneis kai toner pou na anagomonetai?

"DOS με εξομοίωση IBM Proprinter IIIXL & EPSON FX" nomizw simenei oti o sigekrimenos ektipoths mporei na tiposei kai mesw DOS programatwn xrisimopiwntas driver twn pro-anafer8entwn ektipotwn.

Δημοσ.

50 την ημερα,ισως και λιγοτερες.

Ε οχι και 50 Α3 την ημερα ρε συ,αμα ηταν κατι τοσο ιδιοτροπο θα το ελεγα.

Οι σελιδες δεν θα ειναι μια και εξω...συνηθως!

Ειμαι διατεθειμενος να δωσω...πολυ λιγα!Και στο λιγο βαζω μεσα και το κοστος χρησης,οχι δηλαδη να παρω ενα μικρό πολυμηχανημα που η εκτυπωση του στοιχιζει 1Ε η σελιδα....

Δεν με αποσχολει ιδιαιτερα η δικτυωση του γι αυτο και δεν την αναφερω,παρομοιως για τα USB,εαν εχει και παραλληλη θυρα μαλλον χρησιμο θα ειναι.

Τονερ που να αναγομωνεται...εαν ειναι πιο οικονομικο, τοτε θελω.

Η μονη ιδιοτροπια που εχω θεσει ειναι οτι θελω να παιζει και DOS.

Αυτος πως σας φαινεται; http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=369

Δημοσ.

Καλός φαίνεται, επέμενε για την δυνατότητα εκτύπωσης από dos να δεσμευτούν ότι γίνεται (μην τυπώνει μόνο το τρέχον dos παράθυρο όπως ο δικός μου (winprinter είναι καμία σχέση, αλλά λέμε). Ένα παλιότερο μοντέλο ΟΚΙ που είχαμε στο γραφείο ήταν θηρίο. Και να φανταστείς ότι τον είχαμε αγοράσει ... μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

vago κοίτα σε EPSON έχω κ τους δυο μου laser κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ιδίως τον EPL5800L τον έχω χρόνια κ είναι σκυλί. Όλα τα τονερ αναγομώνονται. Ιδίως των EPSON που έχω (EPL 5800L & C1100 Aculaser) δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις τρύπα. Ο OKI που δίνεις στο link μου φαίνεται πολύ ακριβός. Τσέκαρε πρώτα με την EPSON για συμβατότητα με DOS

@ kenzone. Το τόνερ παίρνει μέσα γραφίτη σε στέρεα μορφή (μαύρη σκόνη) αντί για μελάνια σε υγρή μορφή. Ποιότητα σε κείμενο πολύ καλύτερη από inkjet. Σε φωτό εξίσου καλή με inkjet. Παίρνουν όλα τα είδη χαρτιού κ μέχρι το πάχος που σου δίνει ο κατασκευαστής (συνήθως μέχρι 210-250, όταν το απλό Α4 είναι στα 80)

Δημοσ.
@ kenzone. Το τόνερ παίρνει μέσα γραφίτη σε στέρεα μορφή (μαύρη σκόνη) αντί για μελάνια σε υγρή μορφή. Ποιότητα σε κείμενο πολύ καλύτερη από inkjet. Σε φωτό εξίσου καλή με inkjet. Παίρνουν όλα τα είδη χαρτιού κ μέχρι το πάχος που σου δίνει ο κατασκευαστής (συνήθως μέχρι 210-250, όταν το απλό Α4 είναι στα 80)

thnx ! kai kati akoma ...

f8ora sto ka8auto mihanima apo tis ektupwseis iparxei ? diladi an parw enan laser kai ektupwnw mia 200ara selides tin imera kai ton metaxeirizomai oso to dunaton kalutera, 8a er8ei mera p dn 8a douleuei ka8olou kai sto service dn 8a a3izei i episkeui t ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...