ghostaki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2002 Καλησπέρα.'Οπως θα καταλάβατε από τον τίτλο του topic,έχω πρόβλημα με την αναπαραγωγή DVD στα WinXP.Χρησιμοποιώ το PowerdvdXP και το WinDVD 4.Το πρόβλημα είναι ότι μετά από καιρό η αναπαραγωγή της ταινίας σταμάτησε ξαφνικά να γίνεται ομαλά.Ο ήχος ακούγεται εντάξει αλλά η εικόνα είναι σχετικά σπαστή.Το παράξενο είναι ότι τη μία μέρα όλα ΟΚ, την επομένη πρόβλημα. Δοκίμασα αρκετά πράγματα,εγκατέστησα ASPI (4.70), έκανα επανεγκατάσταση τα Dvd players αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω! Α,το dvd drive δουλεύει μια χαρά,έχω και WinMe (dual boot) και εκεί η ταινία παίζει μια χαρά. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη (ελπίζω να μην υπήρχε παλιότερα ίδιο topic και να μην το είδα,αν και έψαξα) <small>[ 20-10-2002, 22:39: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: ghostaki ]</small>
ladhm Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2002 Mipos logo xp den exi poli mnimi to pc sou? Ti pc exis?
ghostaki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2002 Έχω AMD 900MHz με 256ΜΒ ram και 20Gb HDD.
SeKoS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2002 Na valeis mono ena apo ta dio programmata dokimases? Bgalta kai tadio kai bale mono ena apo ta dio.. mipws kai xtipaei kana dll.
LIQUID1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2002 otan trexeis to powerdvd sto configuration tou pigaine sto menu ekei pou leei video kai tsekarise to hardware acceleration an den einai eidi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.