jakeduth Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 paidia tha ithela sto rapidshare na agorasw ena mina etsi wste na katavazw aperiorista.gia na to kaneis ayto tha prepei na plirwseis me paypal.auto einai asfales?epidei zitaei pistwtikes.to exei kanei kaneis?fobamai min mou paroun lefta...
PETROS13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 γενικά το rapidshare είναι αξιόπιστο και ασφαλές..δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια,αλλά τόσοι που έχουν πάρει από όλο τον κόσμο δεν έχω ακούσει κάποιο παράπονο. πρόσεχε μόνο σε ποιο rapidshare θα πάρεις. είναι το de kai to com. διαφορετικές εταιρείες είναι,όχι η ίδια.δες από που κυρίως θες να κατεβάζεις
jakeduth Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 vasika katevazw kai apo ta dio.kati akousa oti tha evvothoun etsi wste na min exoume 2 sindromes..
harrys23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 πρόσεχε μόνο σε ποιο rapidshare θα πάρεις. είναι το de kai to com. διαφορετικές εταιρείες είναι,όχι η ίδια.δες από που κυρίως θες να κατεβάζεις an einai diaforetikes etairies giati tote sto de kanei diafimisi tou com?? kai an eisai premium opos ego sto de giati sou dinoun dorean acound sto com??
comfuzio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 γενικά το rapidshare είναι αξιόπιστο και ασφαλές..δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια,αλλά τόσοι που έχουν πάρει από όλο τον κόσμο δεν έχω ακούσει κάποιο παράπονο. πρόσεχε μόνο σε ποιο rapidshare θα πάρεις. είναι το de kai to com. διαφορετικές εταιρείες είναι,όχι η ίδια.δες από που κυρίως θες να κατεβάζεις Einai akrivos i idia eteria! Kaneis agora apo .de kai kaneis login san premium meta pas sto .com kai pas premium area kai sou zhtaei enan kodiko ths morfhs 12345678.12345678 pou to briskeis sto .de sto premium zone to dineis sto .com kai exeis kai ekei premium gia oso exeis kai sto .de!
anthony_crete Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 an einai diaforetikes etairies giati tote sto de kanei diafimisi tou com?? kai an eisai premium opos ego sto de giati sou dinoun dorean acound sto com?? den einai i idia etairia paidia aplws allaksan epixeirisi kai aytoi pou eixan to .de eftiaksan mia alli epixeirisi (rapidshare AG.) kai katoxirwsan to .com !!!!! logika 8a mpikan neoi metoxoi klp... Pantws oi idioktites se genikes grammes einai oi idioi...alliws poios o logos na kanoun diafimisi sto de??
jakeduth Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 diladi opou kai na kanw account tha exw kai sto de kai sto com prosvasi.kaneis den mou eipe gia tin asfaleia(logo pistwtikis)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Η συναλλαγή γίνετε μέσο paypal, δηλαδή δεν παίρνει τα στοιχεία τις πιστωτικής σου το rapidshare αλλά μόνο το paypal το οποίο είναι ένας από τους ποιο ασφαλέστερους τρόπους να κάνεις μια συναλλαγή.
blueviper Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Λύσεις και προτάσεις έχουν δοθεί σε πολλά σχετικά thread jakeduth. Αν ανησυχείς ιδιαίτερα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις έναν νέο λογαριασμό βάζοντας ένα μικρό ποσό (πχ 50€), να πάρεις μια χρεωστική τύπου Visa Electron που γίνεται αποδεκτή μέσω PayPal και να κάνεις τις δοσοληψίες σου μια χαρά. Ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά, δε θα πέσει το budget έξω από μια απώλεια τόσων €.
AMWN_RA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 pare prwta sto de account kai metakane ton free sto com giati an pareis sto com amesws den tha mporeis na katebazeis arxeia pou einai sto de me premium
tonypapadovic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Κάνω copy paste από άλλο μου thread μπας και ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό: Τι στο καλό πρέπει να κάνω για να γραφτώ; έχω μια olympiakos citibank student. Αρχικά πατάω στο paypal-clik here to bye. Μου βγάζει τη σελίδα enter payment information. Συμπληρώνω τα στοιχεία στο Pay Fast With PayPal και μετά μου βγάζει αυτό: This transaction exceeds your remaining sending limit. Please complete your enrollment in the Expanded Use Program. You will then be allowed to send more money. Και μετά μου λέει να κάνω κάτι gia extended paypal use. Η κάρτα είναι αχρησιμοποίητη, αλλά ενεργοποιημένη. Τι συμβαίνει,πλιζ χέλπ! + μία ερώτηση επιπλέον: Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει premium στο .com; Δεν έβγαλε σε κανέναν κάτι τέτοιο;
jakeduth Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Λύσεις και προτάσεις έχουν δοθεί σε πολλά σχετικά thread jakeduth. Αν ανησυχείς ιδιαίτερα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις έναν νέο λογαριασμό βάζοντας ένα μικρό ποσό (πχ 50€), να πάρεις μια χρεωστική τύπου Visa Electron που γίνεται αποδεκτή μέσω PayPal και να κάνεις τις δοσοληψίες σου μια χαρά. Ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά, δε θα πέσει το budget έξω από μια απώλεια τόσων €. poies trapezes to kanoun ayto?kseroume?
blueviper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Από όσο γνωρίζω Eurobank και Alpha Bank κι από εκεί κι έπειτα φαντάζομαι κι άλλες. Μπορείς να τσιμπήσεις και μια προπληρωμένη κάρτα...δες εδώ.
panagioths Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Το paypal είναι ασφαλές. Κάνω συναλλαγές μέσω paypal καναδυο χρόνια τώρα και όλα είναι εντάξει!
blueviper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εγώ θα ελεγα πως δεν υπάρχει ασφαλής υπηρεσία, αλλά δε νομίζω πως υπάρχει και κανείς που μπορεί να σου εγγυηθεί ποτέ και πουθενά κατά τρόπο απόλυτο κάτι αντίθετο. Το αποδέχεσαι λοιπόν ως μια πραγματικότητα του τύπου "ξεμυτάω από το σπίτι και με πατάει αυτοκίνητο...πρέπει να μην ξαναβγώ από το σπίτι λοιπόν;" κι ησυχάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.