Dimitris_il_mix Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Eimai anamesa se autous tous 2 usb mikes.. Hercules Dj console MK2 kai Behringer BCD2000! Thelw tis protaseis sas na me voithisete na kataliksw kapou.. Thanx
nickafe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Eimai anamesa se autous tous 2 usb mikes..Hercules Dj console MK2 kai Behringer BCD2000! Thelw tis protaseis sas na me voithisete na kataliksw kapou.. Thanx Sto idio dilima eimai kai gw. Opoios exei gnwsh gia toys parapanw as mas boh8hsei
killerael Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 please help me!!!! Εχω το ιδιο προβλημα. Αν καταλαβα καλα απο απροηγουμενο θεμα το BCD 2000 ειναι καλυτερο αλλα εξακολουθει να εχει προβληματα και εδω ερχεται η απορια μου: Γιατι να μην παρεις εναν απλο μικτη και μια δευτερη καρτα ηχου για να μην εχεις κανενα ρισκο?
tzinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 δεν προτεινο κανενα απο τα δυο αν θες να μιξαρεις πραγματικα και οχι απλος να προσπαθεις να κανεις ενα μετριο σετακι για να λες οτι μιξαρεις. Εγω το εχο το bcd παρετημενο σε μια γωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.