Zabrak Male Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Έχω ένα PS2 (V10). Προ ημερών μου χάλασε η κεφαλή του DVD και παράγγειλα μια άλλη από εξω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να καλιμπράρω την κεφαλη για να διαβάσει τα δισκάκια. Τα μοντέλα αυτά έχουν την κλασική βιδίτσα στην κεφαλή και από ένα γρανάζι σε κάθε μια ράγα για τον καθορισμό του ύψους. Αν υπάρχει κάποιος να μου πει πώς θα καταλάβω ότι είμαι σε καλό δρόμο, γιατί είναι η δεύτερη μέρα που προσπαθώ και τα έχω δεί όλα. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP Ευχαριστώ.
S2Katana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δεν θυμασαι πως ηταν το παλιο? Ποσο σου κοστισε?
Trapper Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Αν δεν βγάζεις άκρη, ίσως να πρέπει να το πας σε κάποιον πειρατή που ασχολείται με αλλαγές κεφαλών...
Ancientlight13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μην αγχώνεσαι καθόλου στο δίκτυο υπάρχουν αρκετοί οδήγοί εγκατάστασης το ματακίου. Δοκίμασε στο Google να ψάξεις με τα εξής ορίσματα: "ps2 repair guide". Καλή τύχη
Zabrak Male Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δεν θυμασαι πως ηταν το παλιο? Ποσο σου κοστισε? Α) Αλλάζοντας την κεφαλή αλλάζεις και την βίδα της, όσο για τα γρανάζια... το είχα κάνει βίδες το PS2 από τα νεύρα μου. Πάνω που είχα αρχίσει Master League στο PES6 grrrrrrrrrrrrr Β) Ιδού το site και το link αν σε ενδιαφέρει http://www.divineo.co.uk/cgi-bin/div-uk/ps2-hd7 Αν δεν βγάζεις άκρη, ίσως να πρέπει να το πας σε κάποιον πειρατή που ασχολείται με αλλαγές κεφαλών... Μάλλον για εκέι το βλέπω Φίλε μην αγχώνεσαι καθόλου στο δίκτυο υπάρχουν αρκετοί οδήγοί εγκατάστασης το ματακίου. Δοκίμασε στο Google να ψάξεις με τα εξής ορίσματα: "ps2 repair guide". Καλή τύχη Όσα sites/forums έχω βρεί λένε "γυρνάς λίγο το γραναζάκι αριστερά... λίγο δεξιά... βιδώνουμε και την βιδούλα λιγάκι... (με φωνή Μαμαλάκη) και τρώμε τον λούτσο πλακί. Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας. Άμα σας κατέβει καμια ιδέα κάντε ένα post.
ipso33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μερικα Laser εχουν μια γεφυρα με κολληση (καλαι) που πρεπει να αφαιρεθει πριν την τοποθετηση (η το αναποδο δεν θυμαμαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.