Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι βοήθεια με το Laser του PS2. ΚΛΑΨ

Zabrak Male

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα PS2 (V10). Προ ημερών μου χάλασε η κεφαλή του DVD και παράγγειλα μια άλλη από εξω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να καλιμπράρω την κεφαλη για να διαβάσει τα δισκάκια. Τα μοντέλα αυτά έχουν την κλασική βιδίτσα στην κεφαλή και από ένα γρανάζι σε κάθε μια ράγα για τον καθορισμό του ύψους. Αν υπάρχει κάποιος να μου πει πώς θα καταλάβω ότι είμαι σε καλό δρόμο, γιατί είναι η δεύτερη μέρα που προσπαθώ και τα έχω δεί όλα.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε μην αγχώνεσαι καθόλου στο δίκτυο υπάρχουν αρκετοί οδήγοί εγκατάστασης το ματακίου. Δοκίμασε στο Google να ψάξεις με τα εξής ορίσματα: "ps2 repair guide".

Καλή τύχη

Δημοσ.
Δεν θυμασαι πως ηταν το παλιο?

Ποσο σου κοστισε?

Α) Αλλάζοντας την κεφαλή αλλάζεις και την βίδα της, όσο για τα γρανάζια... το είχα κάνει βίδες το PS2 από τα νεύρα μου. Πάνω που είχα αρχίσει Master League στο PES6 grrrrrrrrrrrrr

Β) Ιδού το site και το link αν σε ενδιαφέρει

http://www.divineo.co.uk/cgi-bin/div-uk/ps2-hd7

Αν δεν βγάζεις άκρη, ίσως να πρέπει να το πας σε κάποιον πειρατή που ασχολείται με αλλαγές κεφαλών... ;)

Μάλλον για εκέι το βλέπω :(

Φίλε μην αγχώνεσαι καθόλου στο δίκτυο υπάρχουν αρκετοί οδήγοί εγκατάστασης το ματακίου. Δοκίμασε στο Google να ψάξεις με τα εξής ορίσματα: "ps2 repair guide".

Καλή τύχη

Όσα sites/forums έχω βρεί λένε "γυρνάς λίγο το γραναζάκι αριστερά... λίγο δεξιά... βιδώνουμε και την βιδούλα λιγάκι... (με φωνή Μαμαλάκη) και τρώμε τον λούτσο πλακί.

Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας. Άμα σας κατέβει καμια ιδέα κάντε ένα post.

Δημοσ.

Μερικα Laser εχουν μια γεφυρα με κολληση (καλαι) που πρεπει να αφαιρεθει πριν την τοποθετηση (η το αναποδο δεν θυμαμαι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...