ventor7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 vasika thelw kai tv tuner gia doriforikh kai afou yparxoun kartes me tv tuner elega na parw karta me tv tuner yparxei karta me tv tuner na vlepeis doriforikh ?
antonl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 vasika thelw kai tv tuner gia doriforikh kai afou yparxoun kartes me tv tuner elega na parw karta me tv tuner yparxei karta me tv tuner na vlepeis doriforikh ? Σε 1,5 γραμμή 4 φορές το "tv-tuner" . Πιστεύω ότι σημασία έχει η κεραία που θα συνδέσεις με την κάρτα κι όχι η ίδια η κάρτα για τα δορυφορικά κανάλια...
@topos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Σε 1,5 γραμμή 4 φορές το "tv-tuner" . Πιστεύω ότι σημασία έχει η κεραία που θα συνδέσεις με την κάρτα κι όχι η ίδια η κάρτα για τα δορυφορικά κανάλια... Nope... Αλλες για δορυφορικα καναλια,αλλες για ψηφιακα ενσυρματα,αλλες για την κλασικη κεραια...Υπαρχουν βεβαια μερικες που συνδιαζουν 2 η και τα τρια απο τα παραπανω ,αλλα δεν αποτελουν κ τον κανονα..
ventor7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 an parw doriforikh katra ti exoplismo thelw?thelei kai piato?kai keraia?
6600gt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Χρειάζεσαι πιάτο,lnb και καλώδιο ομοαξονικό για δορυφορική τηλεόραση. Μαζί με την κάρτα DVB για τον υπολογιστή ή αν θέλεις δορυφορικό δέκτη για την τηλεόραση.Αυτά τα ολίγα
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Nope...Αλλες για δορυφορικα καναλια,αλλες για ψηφιακα ενσυρματα,αλλες για την κλασικη κεραια...Υπαρχουν βεβαια μερικες που συνδιαζουν 2 η και τα τρια απο τα παραπανω ,αλλα δεν αποτελουν κ τον κανονα.. Για να μαθαίνω κι εγώ, δηλ. αν θέλω να πιάνω πχ Eurosport και CNN δε μου αρκεί μια κοινή κάρτα τηλεόρασης; Sorry αν βγαίνω off-topic...
@topos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Αναλογος...Πως εκπεμπονται τα συγκεκριμενα καναλια?Εαν ειναι και τα δυο δορυφορικα,ναι θα χρειαστεις μια κοινη δορυφορικη καρτα τηλεορασης...π.χ αυτη Υ.Γ Εννοειτε πως θα χρειαστεις και δορυφορικο πιατο...
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον έχω μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις μιας και σπάνια βλέπω tv . Δηλαδή πχ. το CNN (UHF-ΧΧ) που βλέπω στην τηλεόραση -δορυφορικά, όπως όταν πρωτοεμφανίστηκαν αυτά τα κανάλια κάπου το 1990- με την παλιά, κλασική κεραία απλώστρα () για να το δω στο pc, δε μου αρκεί μια οποιαδήποτε κάρτα με μια οποιαδήποτε αντένα;
6600gt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Αυτά τα κανάλια τα βλέπεις και αναλογικά οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια κάρτα tv και μια απλή κεραία τηλεόρασης(ή απλώστρα στην περιπτωσή σου ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.