Προς το περιεχόμενο

agora vga gia 4x

ventor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
vasika thelw kai tv tuner gia doriforikh kai afou yparxoun kartes me tv tuner elega na parw karta me tv tuner yparxei karta me tv tuner na vlepeis doriforikh ?

Σε 1,5 γραμμή 4 φορές το "tv-tuner" :). Πιστεύω ότι σημασία έχει η κεραία που θα συνδέσεις με την κάρτα κι όχι η ίδια η κάρτα για τα δορυφορικά κανάλια...

Δημοσ.
Σε 1,5 γραμμή 4 φορές το "tv-tuner" :). Πιστεύω ότι σημασία έχει η κεραία που θα συνδέσεις με την κάρτα κι όχι η ίδια η κάρτα για τα δορυφορικά κανάλια...

Nope...

Αλλες για δορυφορικα καναλια,αλλες για ψηφιακα ενσυρματα,αλλες για την κλασικη κεραια...Υπαρχουν βεβαια μερικες που συνδιαζουν 2 η και τα τρια απο τα παραπανω ,αλλα δεν αποτελουν κ τον κανονα..

Δημοσ.

Χρειάζεσαι πιάτο,lnb και καλώδιο ομοαξονικό για δορυφορική τηλεόραση.

Μαζί με την κάρτα DVB για τον υπολογιστή ή αν θέλεις δορυφορικό δέκτη για την τηλεόραση.Αυτά τα ολίγα :-D

Δημοσ.
Nope...

Αλλες για δορυφορικα καναλια,αλλες για ψηφιακα ενσυρματα,αλλες για την κλασικη κεραια...Υπαρχουν βεβαια μερικες που συνδιαζουν 2 η και τα τρια απο τα παραπανω ,αλλα δεν αποτελουν κ τον κανονα..

Για να μαθαίνω κι εγώ, δηλ. αν θέλω να πιάνω πχ Eurosport και CNN δε μου αρκεί μια κοινή κάρτα τηλεόρασης; Sorry αν βγαίνω off-topic...

Δημοσ.

Αναλογος...Πως εκπεμπονται τα συγκεκριμενα καναλια?Εαν ειναι και τα δυο δορυφορικα,ναι θα χρειαστεις μια κοινη δορυφορικη καρτα τηλεορασης...π.χ αυτη

Υ.Γ Εννοειτε πως θα χρειαστεις και δορυφορικο πιατο...

Δημοσ.

Μάλλον έχω μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις μιας και σπάνια βλέπω tv :). Δηλαδή πχ. το CNN (UHF-ΧΧ) που βλέπω στην τηλεόραση -δορυφορικά, όπως όταν πρωτοεμφανίστηκαν αυτά τα κανάλια κάπου το 1990- με την παλιά, κλασική κεραία απλώστρα (:P) για να το δω στο pc, δε μου αρκεί μια οποιαδήποτε κάρτα με μια οποιαδήποτε αντένα;

Δημοσ.

Αυτά τα κανάλια τα βλέπεις και αναλογικά οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια κάρτα tv και μια απλή κεραία τηλεόρασης(ή απλώστρα στην περιπτωσή σου :mrgreen: ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...