Anduril Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Στα καλα του καθουμενου ρε παιδια σε ολα τα βιντεο που ειναι windows Media audio/video file σταματησε να μου δειχνει το πρωτο frame του βιντεο που δειχνει ως συνηθως οταν εχει κανεις thumbnails σαν view option...Δειχνει μονο το icon του Media Player.Τι μπορει να εγινε?Ξερει κανεις απο τι μπορει να προκληθηκε αυτο?Απο που μπορω να το αλλαξω ισως?Το μονο που εκανα σαν αλλαγη πριν το παθω ηταν να βαλω την νεα εκδοση του winamp αλλα δε νομιζω πως ειναι αυτο...και πριν ειχα winamp.Ναι σε ολα τα αλλα βιντεο τα thumbnails φαινονται κανονικα...
Anduril Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ok παιδια,τη λυση τη βρηκα μονος μου...για οσους τυχον εχουν το ιδιο προβλημα ,απλα πηγαιντε στο start menu-->run και εισαγετε την εντολη REGSVR32 SHMEDIA.DLL και μετα πατηστε ok και problem solved
electroasd Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ok παιδια,τη λυση τη βρηκα μονος μου...για οσους τυχον εχουν το ιδιο προβλημα ,απλα πηγαιντε στο start menu-->run και εισαγετε την εντοληREGSVR32 SHMEDIA.DLL και μετα πατηστε ok και problem solved Και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω , ευτηχως που εγραψες την λυση αυτη... θα την δοκιμασω και θα δω εαν λειτουργει...!!!!
electroasd Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Λειτουργει μια χαρα αυτη η λυση.... Ολα επανηλθαν στην αρχικη τους κατασταση....
gianni7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ρε παιδια μολις εκανα φορματ και εβαλα το klite mega codec pack 2.10 και με media player 11,media classic kai bs player τα thumbnails των αρχειων mpeg,mpg δεν φαινονται.αυτο ειναι πολυ παραξενο γιατι μεχρι εχθες (πριν το φορματ) στο πισι μου υπαρχαν ολα αυτα που ανεφερα.εδωσα την εντολη που λετε αλλα διορθωθηκαν μερικα μονο mpeg,mpg .τα πιο πολλα απλα εχουν το εικονιδιο του media player με το σηματακι του mpeg. τι να κανω?εκανα απεγκατασταση to klite mega codec pack 2.10 και εβαλα ενα πιο παλιο το 1.70 αλλα τιποτα παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.