nontasg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 2.i taxitita sinithos den beltionetai dioti kai to aplo modem ipostirizei mexri 8 mbps.isos dis mia apiroelaxisti diafora pou poles fores einai fisiologiki anamesa se diaforetikous routers kai modem.sinithos exeis kaliteri simperifora sta polla connections kaliteri asfaleia exeis qos an thes na milas voip kai alla tosa proterimata pou exoun oi routers akoma kai autoi ton 50 euro. Βασικά και φίλοι μου που έχουν router δε βλέπουν καμμιά φοβερή διαφορά.Πάνω κάτω τα ίδια είναι με το modem.....Μιλάμε για την ταχύτητα βέβαια έτσι;Γιατί στα υπόλοιπα όντως ο router συμφέρει.(Άσε που αν είχα router δεν θα μου βγαινε η πίστη να το βάλω στο ubuntu....) 3.moderatos sta 100.000 posts Καλά γεράματα δηλαδή...... :mrgreen:
stefnic2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 1)ένα μπράβο στον poulino για τη γενική βοήθεια που παρέχει στο forum.Χάρη σ'αυτόν έχω ενημερωθεί και εγώ για πολλά πράγματα. 2)ερώτηση:όταν πάρεις router ενώ πριν είχες adsl modem τότε σίγουρα θα έχεις καλύτερες ταχύτητες ή μπορεί να έχεις τις ίδιες;; 3)να τον κάνετε moderator. Το παιδί έχει λιώσει στο insomnia για να βοηθάει κόσμο και κοσμάκη. pragmati einai kati paidia pou aksizoun xrisafi.........poulinos,Asmilon.....kai arketoi alloi tha elega!!! xmmm mou edoses idea gia thema....
agoraki_23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα κυρίως στον asmilon όπου με έχει βοηθήσει προσωπικά με pm και στον poulinos ως πιο..εξειδικευμένος θα έλεγα για όλη τη βοήθεια τους ώστε να καταλάβω καλύτερα κάποια προβλήματα στο pc μου τα οποία χωρίς τη βοήθεια τους θα είχα καταλήξει σε τεχνικούς οι οποίοι κάτω από...30άρα ξέρετε δεν αμοίβονται... Και να πω πως είμαι κάποιος άσχετος..Τα βασικά τα ξέρω...Φαντάσου αυτοί που δεν έχουν ιδέα... Δημόσια λοιπόν χίλια ευχαριστώ...
nontasg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 pragmati einai kati paidia pou aksizoun xrisafi.........poulinos,Asmilon.....kai arketoi alloi tha elega!!!xmmm mou edoses idea gia thema.... Και πάνω απ'όλα βοηθάνε χωρίς να το παίζουν έξυπνοι.....Προτιμώ βοήθεια από κάποιον που ξέρει αρκετά καλά,αλλά έχει πραγματικά όρεξη να βοηθήσει,παρά από κάποιον master που έχει καβαλήσει το καλάμι....:evil: Όμως αρκετά με το offtopic γιατί θα πάρουν πολύ αέρα τα μυαλά τους.....
Goacore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 1)ένα μπράβο στον poulino για τη γενική βοήθεια που παρέχει στο forum.Χάρη σ'αυτόν έχω ενημερωθεί και εγώ για πολλά πράγματα. 3)να τον κάνετε moderator. Το παιδί έχει λιώσει στο insomnia για να βοηθάει κόσμο και κοσμάκη. με βαλατε σε πειρασμο τωρα...εχω σοβαρο προβλημα με το pc...και εχει δοκιμαστει αγρια η υπομονη μου και τα νευρα μου περιπου 15 μερες τωρα... poulinos εχεις pm! εισαι η τελευταια μου ελπιδα
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Βασικά και φίλοι μου που έχουν router δε βλέπουν καμμιά φοβερή διαφορά.Πάνω κάτω τα ίδια είναι με το modem.....Μιλάμε για την ταχύτητα βέβαια έτσι;Γιατί στα υπόλοιπα όντως ο router συμφέρει.(Άσε που αν είχα router δεν θα μου βγαινε η πίστη να το βάλω στο ubuntu....) Καλά γεράματα δηλαδή...... :mrgreen: stin taxitita pragmati i diafora isos einai kai mideniki.apla diaxirizesai kalitera tin adsl.sta 20000 posts tha fao to deutero mou ban oxi moderator pragmati einai kati paidia pou aksizoun xrisafi.........poulinos,Asmilon.....kai arketoi alloi tha elega!!!xmmm mou edoses idea gia thema.... ti idea gia ti thema?psifiste moderator? με βαλατε σε πειρασμο τωρα...εχω σοβαρο προβλημα με το pc...και εχει δοκιμαστει αγρια η υπομονη μου και τα νευρα μου περιπου 15 μερες τωρα...poulinos εχεις pm! εισαι η τελευταια μου ελπιδα sou apantisa............me pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.