Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider: Anniversary

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω κολλισει στην Ελλαδα σε ενα αγαλμα πανω στον τοιχο ποιο συνδιασμο σημαδευουμε για να ανοιξει η πορτα????

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

stelini κοίτα μέσα στο spoiler (για να μην το χαλάσουμε στους άλλους)

κάπου αριστερά όπως κοιτάς το άγαλμα και πίσω, έχει μια εικόνα, όπου φαίνεται ποια είναι αυτά τα τρία που ΔΕΝ πρέπει να πυροβολήσεις. Νομίζω. Πάντως ή αυτά τα τρία πρέπει να αφήσεις, ή αυτά τα τρία πρέπει να πυροβολήσεις.

Δημοσ.

Το τερμάτησα!

Φοβερο παιχνίδι.

Είχα να κωλίσω με Tomb Raider από το 3. Τα μετέπειτα τα βαργιόμουν αμέσος κ τα παράταγα.

Φοβερή δουλειά παιδιά. Πέτυχαν αυτό που ήθελαν...

(με γύρισαν 10χρόνια πίσω )

Μακάρι να συνεχίσει έτσι η Crystal Dynamics.

Λίγο η κάμερα θέλει βελτίώση... αλλά μικρό το κακό.

Επίσης οι απαιτήσεις του, πολύ μικρές για την εποχή μας.

Και όλα Low να τα βάλεις για κάποιο παλιό PC, δε θα πιστεύεις οτι το PC σου θα βγάζει τόσο καλά γραφικά...

Το συνηστώ σε παλιούς της εποχής του Original, αλλά και σε νέους.

Δημοσ.

Ο χρόνος της άδειας χρήσης έληξε. Παρακαλώ επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή της εφαρμογής για ανανέωση της ή παράταση του χρόνου αδείας χρήσης της

EXEI ΚΑΝΕΙΣ ΛΥΣΗ????

ΚΑΠΟΙΟ cr@ck?

Δημοσ.
Ο χρόνος της άδειας χρήσης έληξε. Παρακαλώ επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή της εφαρμογής για ανανέωση της ή παράταση του χρόνου αδείας χρήσης της

EXEI ΚΑΝΕΙΣ ΛΥΣΗ????

ΚΑΠΟΙΟ CRACK?

Επειδή το ίδιο πρόβλημα είχα εχθές ( μερικές μέρες βέβαια άλλαζα και την ημερομηνία του pc μερικές μέρες πίσω, και έπιανε για λίγο…..), εγώ τελικά το έλισσα με τον εξής τρόπο:

1) Πηγαίνεις στα Τα έγγραφα μου και εκεί πρέπει να υπάρχει ο φάκελος του παιχνιδιού όπου σώζει τα save σου ( το παιχνίδι το παίζω μέσο το Daemon ), κάνε τα save σου copy-paste στο Σκληρό σου (C:\)

2) Μετά πηγαίνεις Πίνακα Ελέγχου και δημιουργείς ένα άλλο user Στα Windouws σου.

Οπότε μπαίνεις στο νέο Profil και start-άρεις το παιχνίδι σαν να ναι για πρώτη φορά οπότε ξεγελάς τα Windows και έχεις όλο αυτό το διάστημα και πάλι στην διάθεση σου. Απλώς στην αρχή του παιχνιδιού κάνε αμέσως ένα save στο πρώτο checkpoint για να δημιουργήσεις το νέο σου φάκελο με τα νέα σου save. Οπότε καταλαβαίνεις ποιο είναι το επόμενο βήμα, πηγαίνεις και παίρνεις τα παλιά σου save από (C:\) και τα βάζεις στο νέο φάκελο για να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες.

Ελπίζω βέβαια να σε καλός και να προλάβεις μέσα σε καμιά 20μερες μέχρι να ξαναβγάλει το μήνυμα να το έχεις τερματίσει….. lol:mrgreen:

P.S. – προς τους Moderators: Αν το Post μου θεωρηθεί ακατάλληλο σύμφωνα με τους νόμους του Forum – delete it.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...