FarCry Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Gia des edo mipos se boithisei http://www.primagames.com/catalog/promo_image/9780761556176_698.pdf
planetman Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα που έχω εγώ με τον ήχο; (ακούγεται τσικ τσικ στη μουσική υπόκρουση).
chill Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Πωπω το παιχνιδάκι είναι φοβερό. Προβλέπω τρελό λιώσιμο. Το αρχικό το είχα πάρει ανταλλάσσοντας το Atlantis με το συγκεκριμένο και αρχικά νόμιζα ότι έκανα χαζομάρα επειδή έδωσα 4cd για να πάρω 1 (η εποχή της ποσότητας xD). Βέβαια μετά από 11 χρόνια καταλαβαίνεις την αξία......βλέπουμε που είναι η Lara και που η Cryo Interactive........
tsakonas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 molis to termatisa kai de mou arese to telos kai polu...alla genika htan para polu kalo....to euxaristithika an kai se merika shmeia einai spastiko
tsakonas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 molis eida oti vghke olo to FAQ ... http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/index.html
chill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Lara και ΚωLara Ώρες ώρες το παιχνίδι παραείναι καυτό..... Έχε χάρη που τα "κανόνια" δεν κάνουν ρίμα με το Lara αλλιώς .........xD
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ε, και; Όλα τα πρόστυχα σε "άρα" τελειώνουν.
tonypapadovic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κολλάει το παιχνίδι και μετά νεκρώνει η οθόνη, μαυρίζει και φαίνεται σαν να είναι σε αναμονή. Τι να φταίει; Καμμιά ιδέα; Μόνο restart είναι η λύση, και μετά προχωράει λίγο και ξανακολλάει. Φυσικά είναι εντελώς unplayable
planetman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Έχεις κάνει o/c στην κάρτα γραφικών; Για κατέβασέ τη λιγάκι...
tonypapadovic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δεν έχω κάνει, σε παλιό μηχάνημα το παίζω...σε p4@2ghz,9600pro και 512 ram. Κατέβασα το antialiasing εντελώς και δεν ξανακόλλησε...Ίδωμεν
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=wbm0naydiqtmoxytyy1j.jpg Είμαι σε αυτό το σημείο και έχω κολλήσει. Λέει να πιαστώ σε ένα ring στην μεριά που κοιτάω, ο οδηγός και να περάσω στην άλλη άκρη. Το μοναδικό ring στο οποίο μπορώ να πιαστώ είναι αυτό που βλέπετε κάτω αριστερά, μόνο όταν βρίσκομαι στην πλατφόρμα. Όταν πηδάω κάτι και αμολάω το πιαστήρι δεν μπορώ να βρω στόχο. Μήπως υπάρχει κανένα άλλο ring το οποίο τα στραβά μου δεν βλέπουν? Μήπως κάνω κάτι λάθος. Το γουστάρω κάργα το παιχνιδάκι αλλά ώρες ώρες μου σπάει τα νεύρα...........Διαβάζω για την εξεταστική και βρήκα λύση να χαλαρώνω με το απόλυτο σπάσιμο νεύρων Tomb raider.... ότι πρέπει!!! XEEEEΛΠ ΜΙ !!!!!!
tsakonas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 prepei na skarfalwseis sta skalopatakia katw apto ring...aneva sto telefteo panw oso paei kai asto na katevei mexri katw...kai tha katalaveis...k gw edw kolisa arketa... kai gia perissotera mellontika http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/index.html
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Το έκανα αυτό έχω σηκώσει τους 2 οβελίσκους, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να περάσω στην αντίθετη μεριά. Πρέπει να κάνω κάτι με το hook όπως διάβασα στον οδηγό, χαρακτηριστικά λέει : "Jump to grab the ledge that has been extended and pull up. If you accidentally fall into the water, you can drop to this ledge from the top of the room. Notice the gold ring on the left hand wall. Use the Grapple to catch it and perform the wall run to reach the crevice of the opposite wall. From there, jump to grab the third structure and climb to the top. Again, wait until it reaches the bottom and gets locked. The obelisk behind you has been raised and the ledge above the pool has been extended even more".
tsakonas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 afou den boreis na pas apenanti ara de ta katevases me thn swsth seira....prepei na xeis kapou na pathseis...de thimamai fisika tin seira alla einai eukolo, tha to katalaveis...an ta katevaseis me ti swsti seira tha pas apenanti...otan kaneis lathos , travas to ring na ksananevei to structure epanw kai dokimazeis alli seira...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.