Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider: Anniversary

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
εγω παντως ζωντανο η νεκρο θελω να παιξω ξανα το πρωτο της σειρας με καλητερα γραφικα :)

Mαζι σου!το πρωτο ειναι θρυλος.:-D

Δημοσ.

re paides an exete ftasei edw gia rikste kamia idea....exw faei kolhmata arketa alla ta kseperasa suntoma...edw exw skalwsei gia ta kala...mallon den vlepw kati polu profanes..?

edit:ok to vrika

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω κολλήσει σε ένα σημείο όπου δεν ξέρω τι να κάνω. Τα έχω δοκιμάσει όλα, ή έτσι νομίζω τουλάχιστον :). Δώστε μου τα φώτα σας

Είμαι στην πίστα Peru - City of Vilcabamba

Gia des edo mipos se boithisei

http://www.primagames.com/catalog/promo_image/9780761556176_698.pdf

Δημοσ.

για μενα το πρωτο της σειρας ητανε το καλητερο.Μετα το κανανε τελειως arcade με το να σου την πεφτουν απο ολες τις μεριες και να πεφτους οι σφαιρες χαλαζι :P

αυτη η κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα που υπηρχε στο πρωτο game δεν την ξαναειδα μετα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

To πρωτο ηταν παιχνιδι εξερευνησης.''Εχθροι'' της L.C ηταν το ψαξιμο σε αρχαιους τοπους,η λυση γριφων και τελος τα διαφορα ζωα-θυρια που εβρισκε στον δρομο της.

Τα αλλα παιχνιδια για μενα ξεφυγαν κατα πολυ,διοτι εδωσαν βαση στην δραση(πχ αντιμετωπιζε ανθρωπους-φουσκωτους που την κινηγουσαν:| ) και λιγοτερο στο ψαξιμο.

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω κολλήσει σε ένα σημείο όπου δεν ξέρω τι να κάνω. Τα έχω δοκιμάσει όλα, ή έτσι νομίζω τουλάχιστον :). Δώστε μου τα φώτα σας

Είμαι στην πίστα Peru - City of Vilcabamba

Auto to ledge sta aristera mou kanei poly....

Pianomai ekei kanontas "bhma ston aera" opos kseroume sto tomb raider.... kai meta apo ekei phdao piso...kano roll ston aera kai pianomai apo to apenanti ledge...

Ayta tha ginontousan sto psx....

Tora sto anniversary.. u tell me :} (tha kseneroso ama einai hookshotoeides (pou den ypirxe kiolas sto tr))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...