{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 np to pezo kai go to game, polu kalo alla to legend eixe kalutera graphs me to next-gen on...IMO.
privateer Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Demo: http://www.gamershell.com/news/38783.html
trojan21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 meta to psone pethane to tomb raider.....den exo na diloso tipota allo
chek2fire Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 εγω παντως ζωντανο η νεκρο θελω να παιξω ξανα το πρωτο της σειρας με καλητερα γραφικα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 εγω παντως ζωντανο η νεκρο θελω να παιξω ξανα το πρωτο της σειρας με καλητερα γραφικα Mαζι σου!το πρωτο ειναι θρυλος.
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 tr1,2,3 meta apo eki to xaos prosopiki mu gnomi +1 apo mena... me poly kalo to legend bebaia... kai xeirotero makran to Angel of Darkness (disrespect)
tsakonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 re paides an exete ftasei edw gia rikste kamia idea....exw faei kolhmata arketa alla ta kseperasa suntoma...edw exw skalwsei gia ta kala...mallon den vlepw kati polu profanes..? edit:ok to vrika
FarCry Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Perimene 1 iouniou tha prostethoun kai ta ipoloipa http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/level01.html
FarCry Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά έχω κολλήσει σε ένα σημείο όπου δεν ξέρω τι να κάνω. Τα έχω δοκιμάσει όλα, ή έτσι νομίζω τουλάχιστον . Δώστε μου τα φώτα σαςΕίμαι στην πίστα Peru - City of Vilcabamba Gia des edo mipos se boithisei http://www.primagames.com/catalog/promo_image/9780761556176_698.pdf
chek2fire Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 για μενα το πρωτο της σειρας ητανε το καλητερο.Μετα το κανανε τελειως arcade με το να σου την πεφτουν απο ολες τις μεριες και να πεφτους οι σφαιρες χαλαζι αυτη η κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα που υπηρχε στο πρωτο game δεν την ξαναειδα μετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 To πρωτο ηταν παιχνιδι εξερευνησης.''Εχθροι'' της L.C ηταν το ψαξιμο σε αρχαιους τοπους,η λυση γριφων και τελος τα διαφορα ζωα-θυρια που εβρισκε στον δρομο της. Τα αλλα παιχνιδια για μενα ξεφυγαν κατα πολυ,διοτι εδωσαν βαση στην δραση(πχ αντιμετωπιζε ανθρωπους-φουσκωτους που την κινηγουσαν:| ) και λιγοτερο στο ψαξιμο.
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά έχω κολλήσει σε ένα σημείο όπου δεν ξέρω τι να κάνω. Τα έχω δοκιμάσει όλα, ή έτσι νομίζω τουλάχιστον . Δώστε μου τα φώτα σαςΕίμαι στην πίστα Peru - City of Vilcabamba Auto to ledge sta aristera mou kanei poly.... Pianomai ekei kanontas "bhma ston aera" opos kseroume sto tomb raider.... kai meta apo ekei phdao piso...kano roll ston aera kai pianomai apo to apenanti ledge... Ayta tha ginontousan sto psx.... Tora sto anniversary.. u tell me :} (tha kseneroso ama einai hookshotoeides (pou den ypirxe kiolas sto tr))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.