klainmaingr Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Έρωτα μου έρωτα μου έρωτα μου...... λαλαλαλλα.... Ξέρουμε πότε έρχεται official? Δεν ψήνομαι να Κρέμομαι στο κενό στο τελευταίο boss και να μου βγάλει κανα demo time expired Υπάρχουν όλες οι κανονικές πίστες; (Ξεκινάει στη σπηλιά...νυχτερίδες λύκοι αρκούδα... κτλ? η το χουν πετσοκόψει Δεν θα το αντέξω...
GabrielConnor Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Έρωτα μου έρωτα μου έρωτα μου......λαλαλαλλα.... Ξέρουμε πότε έρχεται official? Δεν ψήνομαι να Κρέμομαι στο κενό στο τελευταίο boss και να μου βγάλει κανα demo time expired Υπάρχουν όλες οι κανονικές πίστες; (Ξεκινάει στη σπηλιά...νυχτερίδες λύκοι αρκούδα... κτλ? η το χουν πετσοκόψει Δεν θα το αντέξω... Μέχρι την τρίτη πίστα που είμαι τώρα είναι πλήρες το game.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέχρι την τρίτη πίστα που είμαι τώρα είναι πλήρες το game. Για το Anniversary μιλας? Εχει κυκλοφορισει και εγω ειμαι ακομα εδω????
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Εντυπωσεις?καλο remake? καλυτερο απο το legend κατα την γνωμη σου?
GabrielConnor Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Εντυπωσεις?καλο remake?καλυτερο απο το legend κατα την γνωμη σου? Πολύ καλό remake. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το Legend. Και τα 2 είναι παιχνιδάρες!!! Μην το σκέφτεσε. Πάρτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Πολύ καλό remake. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το Legend. Και τα 2 είναι παιχνιδάρες!!! Μην το σκέφτεσε. Πάρτο. Καλα εννοειτε πως δε θα το σκεφτω και πατατα να ηταν θα το επερνα,εξαλλου το πρωτο Tomb raider ειναι για μενα το καλυτερο της σειρας και απο τα πρωτα 3d παιχνιδια του ειδους που επαιξα. Περιμενα χρονια ενα remake.
Euromaster Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 mporei kapoios na mou pei auth h kolokinish matrix ston T-rex pws ginetai gia na ton skotwsw? den tin briskw me tipota...
planetman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Στο μηχάνημα της υπογραφής έχω το ίδιο πρόβλημα που είχα και στο "legend". Ο ήχος δεν ακούγεται καλά, τσικ τσικ συνέχεια, είναι πολύ σπαστικό. Και δεν έχει και ρυθμίσεις για να αλλάξω κάτι. Ξέρει κανείς γιατί;
Vincanity Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Καλα εννοειτε πως δε θα το σκεφτω και πατατα να ηταν θα το επερνα,εξαλλου το πρωτο Tomb raider ειναι για μενα το καλυτερο της σειρας και απο τα πρωτα 3d παιχνιδια του ειδους που επαιξα. Περιμενα χρονια ενα remake. +1...Θα το παραγγείλω κι εγω για το PS2 μου...
tsakonas Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 mporei kapoios na mou pei auth h kolokinish matrix ston T-rex pws ginetai gia na ton skotwsw? den tin briskw me tipota... me to shift ke to deksi klik tou mouse
FarCry Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Players should expect a minimum of 15 hours of gameplay, significantly longer than Tomb Raider: Legend auto paidia isxiei? gia peite poses ores paizete. entometaksi mou aresei pou bgainoun kai lene gia minimum xrono kai tha deis kanena speed demo kai tha tous brizeis meta. opos kai me alla games.
john2gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ισχύει,κάπου τόσο μου πήρε για να το τελειώσω. Αν κολλήσεις και σε κάνα γρίφο τότε παίζει να σου πάρει και περισσότερο.
chek2fire Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 αν ειναι σαν το πρωτο τοτε περιμενε παραπανω απο 15 ωρες γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να κολησεις σε πολλα σημεια
jowl_tnt Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Φοβερό παιχνίδι! Κόλλημα! Οι γρίφοι και τα σκηνικά είναι παραλλαγμένα κ θέλουν ψάξιμο. Οπότε, ούτε λόγος για μικρή διάρκεια παιχνιδιού (Στιλ Legend) Έχω παίξει 11ώρες και είμαι στο 39% του παιχνιδιού... σε αυτό ευθύνεται και η "Ελλάδα". Πολύ παλούκι η πίστα... Οι μισές μου ώρες είναι αφοσιωμένες σ'αυτή. Επίσης με βόλεψε πάααρα πολύ η έκδοση που έχει κυκλοφορήσει. Του έφτιαξα ένα Autorun, το έγραψα σε DVD και με το που το βάζεις στα PC τρέχει αυτόματα και παίζει τέλια από DVD! (Τα Savegames τα βάζει στα Documents) Ούτε Installs, ούτε Cracks, ουτε τίποτα! Σαν να είναι Playstation! Άλλα ξενέρωσα που διάβασα οτι λίγει κάποια στιγμή... Ισχύει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.